Ankara'da 2016 Kpss Lisans Sadece GK&GY İçin Dershane Önerileriniz

ben
ya çevremde çok kişi var pegemi öneren. sen de mi çevrende pegem için hep olumlu yorumlar duyuyorsun?
zaten pegeme gitcektim gecen yıl ama 3.500 tl gibi uçuk bir rakam söyledi.
ben kampüs akademiye 2.500tl ye gittim.ve tek pişmanlığım yayınlarının kötü olması ve deneme sınavlarının sorunlu olması.bunun dışında nerdeyse her hocanın nokta atışı yapan notları vardı.onlardan çalıştım.konu anlatımlı kitaplarımın kapağını bile açmadım.

hocaların çok iyiymiş şanslısın temelini iyi oturtmuşsundur. ders notlarını bu sene de çalışırsın.
senin gk gy değil sanırım. 3500 cidden çok fazlaymış.

peki yediiklimi hiç düşünmedin mi ?

yok öyle değil.
gk gy eğitim alan. hepsi 3500 dediler.
yediiklim de aynı fiyatı söyledi. sanırım o yüzden kampüs e gittim.
şimdi de herkes diyo ki temelini çok sağlam attın.gitme dersaneye.uzaktan eğitim al.dersane konu yetiştirmeye çalışıyolar.test çözmeye vakit kalmıyo.ki gerçekten öyle.ben konu yetiştircem diye test çözemedim.
ankarada git gel.günde 3 saat yolda gidiyodu.kalk hazırlan kahvaltı filan derken..baya zaman kaybı.her gün kızılaydaydım.
ama hiç temeli olmayan biri için dersaneye gitmemek iyi olmaz diye düşünüyorum.
ve paran varsa mutlaka pegeme gitmelisin.
her konuda çok avantajlı çünkü.
bir de yakında gitcek misin konuşmaya.bazı hoca isimleri verebilirim.çok iyiler.onları sorarsın var mı bu yıl diye.

sen öğretmenlikten mi hazırlanıyosun.yoksa memurluk mu

Ben de data akademiyi duydum kizilayda, sizin bir fikriniz var mi?

Çok memnun olurum gerçekten çok iyi olur hoca isimleri verirsen. Para sorunum yok sadece en iyi dershane olsun istiyorum. Ama bazıları da sırf para tuzağı oluyor. Adı var sadece o kadar. Bi de öyle para istiyorlar ki sanırsın super ders vercekler ama boş...

Pegeme ısındım iyice sayende

öğretmenlik mi senin.
ben eğitim hoca ismi vericem çünkü.özelden de msj atabilrsin

inşallah iyi olur senin için :) dersane işin %30 sadece.
gerisi sana kalmış :)
Aynen öyle :)
O yüzden dershaneye kadar ne çalışsak kârdır. Derste millet soruları tıkır tıkır çözerken bön bön bakmak istemiyorum tahtaya. Su an matematikte o bön aşamasında olduğum için çok calismaliyim.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Merhaba ;
kpss ye bende hazırlanmak olup , not -video kaynaklarından yararlanmak isiyorum.
syg

Merhaba ;
ben iktisat mezunuyum . İktisat,maliye,Hukuk , matematik , vatandaşlık . şimdiden teşekkür eder
iyi çalışmalar dilerim
syg

İktisat maliye hukuk yok bende. Matematiğinizin seviyesi ne derecede? Bende temelden anlatan videolar var. Vatandaşlık için Emrah Vahap Özkaracanın kitabını tavsiye ederim kuzey akademi yayıncılık 10 tl. Özgür Özkınık ile linkini verdiğim hoca da güzel anlatıyor. . Coğrafyadan da Engin Eraydının videoları var yine ücretsiz.

üstadım merhaba ,
matematik seviyem düşük denilebilir. Temelden anlatan videolara talibim. ayrıca diğer bilgiler içinde çok teşekkür ederim.
syg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…