krokilere bakarak gelicem ben ablacim-tatlicadiarzu-Krokileri koydum,bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileyerimsenibena.s:1hug:a.s.
YAAA HİÇ SORMA NURSEN APLAMDA KROKİ KOYDUM DİYO, HANİ NİRDE BEN GÖRMÜYORUUMM sengözlerimebaksanab
Kalimere çok büyük bir aksilik olmazsa misafir sanatçı olarak ben geleceğim çok istiyorum çünkü inşallah gelirim.
Kırmızı halı istiyom ona göre ağır misafirim ben.. :lepi:
bakmammı kaymakım okudum yazılan mesajlarıda okudum emme velakin şuraya bir çift söz yazmaya vaktim olmadı göynüm sizlerle inşallh katılçağım çünkü her birinizi çok özledim
nrsnkma39 ablacım bundan önceki buluşmalara gelememiştim ama bu sefer kesin geliyorum.Hepinizle tanışmayı çok istiyorum beni de eklersen listeye çok sevinirim canım.a.s
krokilere bakarak gelicem ben ablacim-tatlicadiarzu-
asenacimla konuştuk bugün telde alicak beni:sm_cool:
dünya küçük dedik dedik ve kavuştuk kalişim
19 nisanda görüşmek üzeredelikafadulden
bu arada kuzu hanim gelmiyormu? o da ayrilamiyor ehmetinden bi türlü:mymeka:
GETİR BİTANEM GETİR a.s DÜNÜRÜMLEDE TANIŞAYIM BİR, ATALARIMIZ NE DEMİŞ ''ANASINA BAK KIZINI AL'' DEMİŞLER DEMİ AMA:smiley-cool:
annemi gören beni kesin alır da annem hep der ki hiç bana çekmemişsin:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
Ben de gelcem bu sefer beni de ekleyinnn...
ablacığım benide yaz bende geleceğim inşallah
bütün şartları zorlayacağım ...........gelmek için
KIS STRESLİ GÜNLERİN GÜZELİ SENİ BUGÜN RÜYAMDA GÖRDÜM(ÇOK HEMDE ÇOK AĞLIYORDUN BENDE SANA SARILIYOR TESELLİ EDİYORDUM) SEVİNECEĞİNE YORDUM RÜYAMIyerimsenibenKalişim inşallah geleceğim,gelmeme gibi de bi lüksüm yok,şekerim bana görevlerin en ağırını yüklemişsinyerimseniben.Taze gelinle gel demişsin,hemde pazar gününe ayarlamışsın.a.s.:1hug:
Stresli günlerden sonra buluşma iyi gelecek bana.yerimseniben
Görüşmek üzere hoşcakalın.
KIRMIZI HALIMI:uhm: OLUR OLMASINADA ŞİMDİ SİZ BANA BİR SANATÇIYI HATIRLATTINIZ, GEL BACUM SENDE BİZLER O GÜZEL SESİNİZLE BİZLERE BİŞEYLER MIRILDANIRSINIZa.sKalimere çok büyük bir aksilik olmazsa misafir sanatçı olarak ben geleceğim çok istiyorum çünkü inşallah gelirim.
Kırmızı halı istiyom ona göre ağır misafirim ben.. :lepi:
bakmammı kaymakım okudum yazılan mesajlarıda okudum emme velakin şuraya bir çift söz yazmaya vaktim olmadı göynüm sizlerle inşallh katılçağım çünkü her birinizi çok özledim
ANACIM SEN NERELERDESİN SENİ ÇOK ÖZLEDİM BEN İNAN TATLIM GIYMATLIM:1hug:ablacığım benide yaz bende geleceğim inşallah
bütün şartları zorlayacağım ...........gelmek için
GÜNAYDINLAR BULUŞMAYA GELECEK, GELMEYECEK TÜM KK LILAR GÜNAYDINLAR OLSUNa.s.
SAHTE MIKTARIMGELSENı BıR ÖPEYıM:mymekaARDON Şeniz
YALNIŞLIKLA OLDU:jeyyar:
Kalişim şekerli ballı kadeyifim sende benim canımın içisin bakıyorumda katılım çok çok sevindim şimdiden bir işim çıkmasın diye duas ediyorum çünkü çok özledim her kesi
muhtar abla annemi de yaz onu da getircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?