• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ankara2da çocuk cerrahı bilen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deryacelik

Zuzularımmm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
826
3
96
43
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Benim ikizlerden Efe'nin boynunun iki tarafında doğuştan kitleler var.İlk aylarda yağ bezesi olabilir,1 yaşından sonra bakalım dedi.Ve bir yaşından sonra muayene olduk yağ bezesi değil sert bir kitle dedi doktor.Leblebiden küçük iki kitle birinin iltahabı da içine akmış.Ameliyat dedi doktor.ben o anda kıyamadım oğluşuma kararımızı verelim dedim.Şimdi başka bir çocuk cerrahına daha göstermek istiyorum.sskyla anlaşması olan yada az fark alan bir çocuk cerrahı bilen varsa lütfen söyleyin.:çok üzgünüm:

ankara keçiören eğitim araştırma hastanesi çocuk cerrahı uzm.dr.ismet faruk özgüner bey'i tavsiye ederim.muayenehanesi yok ama hastanede poliklinik hizmeti veriyor.bir deneyin derim.geçmiş olsun...

arkadaşım eğer sevk ettirebilirsen ankara ünv.tıp fakültesine göster çocuğunu oğlumun ameliyatlarını orada yaptırdım gerçekten çok iyi

ayrıca oğlum iki buçuk yaşında sol kulağının hemen arkasında tırnak üstü büyüklüğünde beze var altı aydan sonra oldu götürmediğim doktor kalmadı yağ bezesi olduğunu boğaz yada kulak enfeksyonlarında büyüyeceği söylenildi ama çok üzülüyorum kafama takıyorum

doktorlar alınma konusundan bahsetmediler sadece çok önemsiz olduğunu söylediler hatta bir doktor kimi çocukların yağ bezelerinin boyun kaslarının içinde kimininde benimkinde olduğu gibi dışında olduğunu söyledi

evet canım benim Efe'nin boynunda doğuştan var.Başını sağa sola çevirince belli oluyor.Her iki tarafında var böyle sivri bir kitle.Sert yani kemik gibi.Şimdilik büyüyüp büyümediğini kontrol ettiriyoruz.Ameliyatla alınabiliyormuş.Ama ben kıyamadım çok küçük diye.Önemli değil dedi doktor sağlığıyla alakalı bir durum değil deyince ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtim.Bir kaç cerrahtan aynı şeyleri duyunca rahatladım anlayacağın.Bayramdan sonra tekrar götürecem bakalım.

Oğlumunki elini dokunduğun zaman elinin altından kayıyor.Artık bıraktım peşini çünkü altı aydan buyana var çocuğum simdi iki buçuk yaşında önemli birşey olsa bile kendini belli ederdi diye düşünüyorum

bende öyle canım artık çok önemsemiyorum kaç cerraha gösterdim önemli değil dedi benimde içim rahatladı yani.Büyüme de yapmadığı için sadece aylık kontrole gidiyoruz.Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada seninde kurban bayramını şimdiden kutluyorum ben ikizlerden fırsat bulup nete giremeyebilirim.Sevdiklerinizle nice bayramlara inşallah.Hoşçakal.

Back