Bn özelde olucktım 38 haftalık olduk we şu saatte direk doktor değiştiryrm.özelde doktorların sezeryan yapma isteği bni çok soğuttu.dewlette normal özelde neden sezeryan anlamadım.o sebeple dewlette doğum yapmak istyrm artık.zekai tahirin doğum konusunda iyi olduğu söleniyo ama doktor bulmak şart.stres tavan anlayacağınBenim miyomum varken oraya bir prof.a girmiştim.Adini bile hatırlamıyorum nasil sinir olduysam.Muayene için aşağı indik.Bir sıra bir sıra.Neyse iki hasta sonra beni aldı ama üstümu çıkarmak için küçük perdeli bir yere yonlendirdiklerinde obur hasta hala muayene oluyordu.Beni masaya aldıklarında bir sonraki soyunma kabinindeydi,digeri Dr dan bilgi alıyordu .Küçücük odada 2 hemşire,1 asistan,Prof.,2 hasta ve ben vardım.Toplama kampı gibiydi ve hijyen Allah geride yani.Midem bulanmisti.Ama çok ilginç polikliniğine gitmek zorunda kalmistim bir kere ve hem hemşire,hem Dr çok guleryuzlu,esprili ve ilgiliydiler ve de bayan Dr du.Ki bayan Dr lar huysuz oluyorlar normalde ,çok sasirmistim.Simdi başka yerde çalışan başka bir prof.a daha gitmistim.Hayatimda gordugum ikinci eli hafif,kibar Dr du.O da bakmisti ultrasonla ama hemşire hazırlığı yapmış sonra çıkmıştı dışarı.Ayni hastane işte.Dr dan Dr a değişiyor.Ben de hala hastane secemedim bu yüzden.Ozelde mi olsun devlette mi olsun karar vermek çok zor ve ben biraz daha beklersem kimse beni kabul etmeyecek.
Sezeryan de günü ,saati belli.Oyle gecenin bir yarısı sancim tuttu aman Dr yetiş olayı yok.Ayrica normal doğuma gore pahalı.Hastane daha çok kazanıyor ve Dr da büyük ihtimalle pirim aliyordur.Devlet hastanesinde de öğretim görevlileri,proflar sezeryani tercih ediyorlar genelde sürpriz yasamadiklari için.Ben miyom ameliyatı geçirdiğim için rahmim parcalanirmis,hayatimi kaybedebilirmisim o yüzden tüm Dr lar sezeryan diyorlar.Dunyanin bir ucunda doguracaksan bile bunu mutlaka şöyle Dr a diyorlar.Oyle olmasaydı kesinlikle normal doğum isterdim.Her anını yaşamak isterdim.Bn özelde olucktım 38 haftalık olduk we şu saatte direk doktor değiştiryrm.özelde doktorların sezeryan yapma isteği bni çok soğuttu.dewlette normal özelde neden sezeryan anlamadım.o sebeple dewlette doğum yapmak istyrm artık.zekai tahirin doğum konusunda iyi olduğu söleniyo ama doktor bulmak şart.stres tavan anlayacağın
Ankara tıp 20.haftadan sonra almıyo yoksa orasıda iyi diolar.ruhşen aytaç war orda prof çok çok iyi diolar ama bn 38 haftalık oldum.çok stres oldum kaldım ortada gibi hissdiyorumSezeryan de günü ,saati belli.Oyle gecenin bir yarısı sancim tuttu aman Dr yetiş olayı yok.Ayrica normal doğuma gore pahalı.Hastane daha çok kazanıyor ve Dr da büyük ihtimalle pirim aliyordur.Devlet hastanesinde de öğretim görevlileri,proflar sezeryani tercih ediyorlar genelde sürpriz yasamadiklari için.Ben miyom ameliyatı geçirdiğim için rahmim parcalanirmis,hayatimi kaybedebilirmisim o yüzden tüm Dr lar sezeryan diyorlar.Dunyanin bir ucunda doguracaksan bile bunu mutlaka şöyle Dr a diyorlar.Oyle olmasaydı kesinlikle normal doğum isterdim.Her anını yaşamak isterdim.
Sezeryan her yerde aynı sonucta.Özele bir suru para harcayacagima Ankara Tıp.ta beni ameliyat eden Dr a mi gitsem diyorum.Karar vermek çok zor öffff.
Çok zor ya karar vermek.Sizinde baya olmuş.Bende Zekai Tahir'de doğan bebeklerden biriyim de ya o hastaneye kanim kaynamadi bir turlu.Yoksa Dr ları çok tecrübeli.Ankara tıp 20.haftadan sonra almıyo yoksa orasıda iyi diolar.ruhşen aytaç war orda prof çok çok iyi diolar ama bn 38 haftalık oldum.çok stres oldum kaldım ortada gibi hissdiyorum
Warmı önerebileceğiniz doktorÇok zor ya karar vermek.Sizinde baya olmuş.Bende Zekai Tahir'de doğan bebeklerden biriyim de ya o hastaneye kanim kaynamadi bir turlu.Yoksa Dr ları çok tecrübeli.
Yok.Olan da taaa Edirne'ye gitti iste.Ama genel olarak çok doğum yapıldığı için herkes çok tecrübeli olduklarını söylüyor.Warmı önerebileceğiniz doktor
Rezil hastaneler o ve zubeyde tavsiyem hulisi bulent zeyneloglu netten bak hemenbiAnkara zekai tahir burak hastanesine giden var mi kizlarr ben bugün gittim hic memnun kalmadim doktor yüzüme bakip bi kelime konusmadi gelişimi normal mi diye sordum lütfen cevap verdi iyi diye özele gidiyordum şimdiye kadar doğumu orda yapmak için oraya geçtim acaba benmi ilgisiz bi doktora denk geldim o hastanede gidip memnun kaldiginiz doktor var mi acaba çok canim sıkıldı