Benim miyomum varken oraya bir prof.a girmiştim.Adini bile hatırlamıyorum nasil sinir olduysam.Muayene için aşağı indik.Bir sıra bir sıra.Neyse iki hasta sonra beni aldı ama üstümu çıkarmak için küçük perdeli bir yere yonlendirdiklerinde obur hasta hala muayene oluyordu.Beni masaya aldıklarında bir sonraki soyunma kabinindeydi,digeri Dr dan bilgi alıyordu .Küçücük odada 2 hemşire,1 asistan,Prof.,2 hasta ve ben vardım.Toplama kampı gibiydi ve hijyen Allah geride yani.Midem bulanmisti.Ama çok ilginç polikliniğine gitmek zorunda kalmistim bir kere ve hem hemşire,hem Dr çok guleryuzlu,esprili ve ilgiliydiler ve de bayan Dr du.Ki bayan Dr lar huysuz oluyorlar normalde ,çok sasirmistim.Simdi başka yerde çalışan başka bir prof.a daha gitmistim.Hayatimda gordugum ikinci eli hafif,kibar Dr du.O da bakmisti ultrasonla ama hemşire hazırlığı yapmış sonra çıkmıştı dışarı.Ayni hastane işte.Dr dan Dr a değişiyor.Ben de hala hastane secemedim bu yüzden.Ozelde mi olsun devlette mi olsun karar vermek çok zor ve ben biraz daha beklersem kimse beni kabul etmeyecek.