Ankara yıldızda ev temizliği için gündelikçi

Evde yemek yapıp satıyorum .içli köfte, mantı ,yapark ve lahana sarma,püf böreği ,el açması suboregi vb gibi, sipariş vereblirsiniz

Ben etlikte oturuyorum dilerseniz görüşelim temizlik icin

Özelden tel yazamisiniz

Merhaba, annem birlik mahallesinde ben de Yıldız da oturuyorum. Annem için haftada 2 benim içinse 15 günde bir veya haftada 1 yardımdıcı olacak birine ihtiyacımız var. Titiz ve düzenli, bize yardımcı olabilecek biri varsa iletişime geçerse sevinirm.

Bulabildiniz mi birini acaba ben de Birlik te oturuyorum çünkü.

Merhaba Öveçlerde oturuyorum her hafta yarım gün gelecek temizlik için bayan arıyorum.Hamileyim ve acil ihtiyacım var.

merhabalar temmuzda düğünüm var, evi Ankara dikmen keklikde tuttuk. eve boya badana yapıldı boş, önce boş evin temizliği için sonradan da haftada iki yada bir rutin temizlik için gelebilecek birini arıyorum

Merhaba
Ben de aynı dertten muzdaribim Mamak Ege Mah.sinde oturuyorum genel temizlik için camlar banyo lavabolar dolap içleri bir evin tüm temizliği vs..güvenilir işini titizlikle layıkıyla yapan memnun kaldığınız önerebileceğiniz kişiler var mı

Ankara birlik mahallesinde düzenli olarak haftada 3 gün temizlik, yemek yapma vb rutin işler için titiz, özenli, tercihen sigara kullanmayan ve çok mühim olmadıkça telefonla meşgul olmayan yardımcı bayan arıyoruz.

merhabalar bu postunuz güncel mi veya tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…