Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ankarada oturuyorum ev temizligine gidiyorum şuan haftada 3 günüm dolu boş günlerimi doldurmak istiyorum temiz güvenilir tesettürlü bir bayanım referansda verebilirim ankaradan arayanlar cvp yazarsa sevinirim....
özelden mesaj atamıyor temizlik işi için görüşmek isterseniz özelden numaranızı atarsanız ben siziarayabilirim
tam gün kaça gelirsiniz acaba sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ve bu yüzden temizlikçi almak istiyorum süpürme,silme,toz alma,banyo,tuvalet temizliği, mutfak temizliği(fırın,tezgah üstü vb.) ,cam silme, buzdolabı ve mutfak dolapları ve ütü. yaptırmak istediğim temizlik bunlar . kaç saatte biter acaba bu temizlik . daha sonra 15 te bir yarım gün sadece silme süpürme ve toz alma için almak istiyorum ben keçiörende oturuyorum
merhaba ostim e gelebilir misinmehaba evinizin büyüklügüne göre biter işiniz. ankarada yılbaşından sona evtemizligi fiyatı 110 olmuş ama ben 100 gidiyorum haftada 3 günüm dolu şuan devamlı haftalık gidiyorum özelden cvp yazdım ulaşırsanız detayları görüşebiliriz...
Tabi gelebilirim özelden tel yazdımmerhaba ostim e gelebilir misin
0541 776 64 78 annemArkadaslar Merhaba
Var mı buralarda hala birileri bilmem ama bende temizliğe gelcek birini arıyorum hamileyim bu yüzden çok yapamıyorum
Iyi birini bulursam düzenli olarak 3 haftaya bir almak isterim ev kolejde küçük 3 oda. Güvenilir ve arkasından temizlik yaptirmayacak birilerini arıyorum varsa bildiginiz lütfen yazın
Merhaba bu konuda görüşmek isterimAnkara yıldızevlerde Gündelikçi arıyorum, Ev boş Cumartesi günü temizliği yapılması gerekiyor ilgilenenler msj atarsa sevinirimmmmm..
Özelden yazarsanız yazarsanız ararım ve ben temizlerimAnkara yıldızevlerde Gündelikçi arıyorum, Ev boş Cumartesi günü temizliği yapılması gerekiyor ilgilenenler msj atarsa sevinirimmmmm..
Ankara yıldızevlerde Gündelikçi arıyorum, Ev boş Cumartesi günü temizliği yapılması gerekiyor ilgilenenler msj atarsa sevinirimmmmm..
gelebilir
Merhaba nasıl gorusebilirizÖzelden yazarsanız yazarsanız ararım ve ben temizlerim
merhaba ostim e gelebilir misin