Ankara yıldızda ev temizliği için gündelikçi

keyfikeyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
556
2
Ankara yıldızevlerde Gündelikçi arıyorum, Ev boş Cumartesi günü temizliği yapılması gerekiyor ilgilenenler msj atarsa sevinirimmmmm..

özelden mesaj atamıyor temizlik işi için görüşmek isterseniz özelden numaranızı atarsanız ben siziarayabilirim

Ben de Birlik Mah. veya Yıldız da oturan, haftada 2 gün temizlik ve ütü yapacak, titiz, dürüst bir yardımcı arıyorum.

çankayada değilim ama 12 yıldır temizlik işindeyim özelden mesaj atamıyorum görüşmek isterseniz

Merhaba ankarada oturuyorum ev temizligine gidiyorum şuan haftada 3 günüm dolu boş günlerimi doldurmak istiyorum temiz güvenilir tesettürlü bir bayanım referansda verebilirim ankaradan arayanlar cvp yazarsa sevinirim....

Merhaba ankarada oturuyorum ev temizligine gidiyorum şuan haftada 3 günüm dolu boş günlerimi doldurmak istiyorum temiz güvenilir tesettürlü bir bayanım referansda verebilirim ankaradan arayanlar cvp yazarsa sevinirim....

tam gün kaça gelirsiniz acaba sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ve bu yüzden temizlikçi almak istiyorum süpürme,silme,toz alma,banyo,tuvalet temizliği, mutfak temizliği(fırın,tezgah üstü vb.) ,cam silme, buzdolabı ve mutfak dolapları ve ütü. yaptırmak istediğim temizlik bunlar . kaç saatte biter acaba bu temizlik . daha sonra 15 te bir yarım gün sadece silme süpürme ve toz alma için almak istiyorum ben keçiörende oturuyorum

özelden mesaj atamıyor temizlik işi için görüşmek isterseniz özelden numaranızı atarsanız ben siziarayabilirim

tam gün kaça gelirsiniz acaba sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ve bu yüzden temizlikçi almak istiyorum süpürme,silme,toz alma,banyo,tuvalet temizliği, mutfak temizliği(fırın,tezgah üstü vb.) ,cam silme, buzdolabı ve mutfak dolapları ve ütü. yaptırmak istediğim temizlik bunlar . kaç saatte biter acaba bu temizlik . daha sonra 15 te bir yarım gün sadece silme süpürme ve toz alma için almak istiyorum ben keçiörende oturuyorum

mehaba evinizin büyüklügüne göre biter işiniz. ankarada yılbaşından sona evtemizligi fiyatı 110 olmuş ama ben 100 gidiyorum haftada 3 günüm dolu şuan devamlı haftalık gidiyorum özelden cvp yazdım ulaşırsanız detayları görüşebiliriz...

merhaba arkdaşlar bende temizlik işlerne gidiyorum burada birbirimise yardımcı olusak sevinirim tecrubeliyim 6 yıllık tecrubem vardır boş günlerimi doldurmak istiyorum evliyim, güvenilir insanlarla calışmak isterim gitiğim insanlar gayet memnun kaldılar işlerimden almak istiyeblerde de menun kalırlar bundan eminim çünkü ben temiz ve titiz biriyim :)

mehaba evinizin büyüklügüne göre biter işiniz. ankarada yılbaşından sona evtemizligi fiyatı 110 olmuş ama ben 100 gidiyorum haftada 3 günüm dolu şuan devamlı haftalık gidiyorum özelden cvp yazdım ulaşırsanız detayları görüşebiliriz...
merhaba ostim e gelebilir misin

Arkadaslar Merhaba
Var mı buralarda hala birileri bilmem ama bende temizliğe gelcek birini arıyorum hamileyim bu yüzden çok yapamıyorum
Iyi birini bulursam düzenli olarak 3 haftaya bir almak isterim ev kolejde küçük 3 oda. Güvenilir ve arkasından temizlik yaptirmayacak birilerini arıyorum varsa bildiginiz lütfen yazın

Arkadaslar Merhaba
Var mı buralarda hala birileri bilmem ama bende temizliğe gelcek birini arıyorum hamileyim bu yüzden çok yapamıyorum
Iyi birini bulursam düzenli olarak 3 haftaya bir almak isterim ev kolejde küçük 3 oda. Güvenilir ve arkasından temizlik yaptirmayacak birilerini arıyorum varsa bildiginiz lütfen yazın
0541 776 64 78 annem

merhaba bende ankarada oturuyorum uzun zaman uygun bir yardımcı bulmakta zorlandığım için birilerine faydam dokunur diye buraya yazıyorum son gelen yardımcımdan çok memnun kaldım 27 yaşında genç bir bayan eli çabuk ve çok titiz yaptığı her işi detaylı ve güzel yaptı akşama kadar tüm işlerini bitirip küçük bir halım vardı biraz lekelenmişti gitmeden onuda silip gitti kendisine sordum numarasını yazmamda bir sakınca görmedi iyi bir yardımcı arayanlar için numarasını bırakıyorum ismi derya : 0541 299 1880

X