- 12 Temmuz 2022
- 22.995
- 84.448
Hastane olarak nereye gidiyodun sormuş muydumİyi bir gün komşu sayılırız inş gene haberleşiriz özelden falan :))) bi kahve yaparız doğumdan önce
Ben Batıkent’te Medical parka gidiyorum yakın ve güzel bir hastane Doç Aysegül Öksüzoğlu sen ?Hastane olarak nereye gidiyodun sormuş muydum
Ha uzağa gidiyomuşsunn ben optimum'un karşısında özel muayenehanehr gidiyorum Fatma yazıcı Yılmaz'a, doğum Koru'da olacak inşallahBen Batıkent’te Medical parka gidiyorum yakın ve güzel bir hastane Doç Aysegül Öksüzoğlu sen ?
Kaç aylıksın canım :)Ha uzağa gidiyomuşsunn ben optimum'un karşısında özel muayenehanehr gidiyorum Fatma yazıcı Yılmaz'a, doğum Koru'da olacak inşallah
34 haftalığızz az kaldı bizimKaç aylıksın canım :)
Ciddi misin baya az kalmış doğum ne zaman ben daha 15 haftalığım 16 oluyoruz:) bebek yay burcu olcak demek34 haftalığızz az kaldı bizim
Normalde aşağı yukarı aralık ortası görünüyordu da bugün sancı çıktı, bakalım nolcakCiddi misin baya az kalmış doğum ne zaman ben daha 15 haftalığım 16 oluyoruz:) bebek yay burcu olcak demekay sağlıkla al kucağına
Valla 3 Mayıs doğum gözüküyor ama Nisan sonu doğar diye düşünüyorum Boğa Burcu olcak o zaman :)) cinsiyeti ne bebişin valla korkuyorum ben hastane doğum.. Doğumu ne düşünüyorsunNormalde aşağı yukarı aralık ortası görünüyordu da bugün sancı çıktı, bakalım nolcaksenin daha beboşmuşş seninki ne burcu olacak inşallah
Boğa olsun boğa ben boğayım dünyanın en iyi Burcu mdgkfk sezaryen cano benimValla 3 Mayıs doğum gözüküyor ama Nisan sonu doğar diye düşünüyorum Boğa Burcu olcak o zaman :)) cinsiyeti ne bebişin valla korkuyorum ben hastane doğum.. Doğumu ne düşünüyorsun
Hadi bakalım sağlıkla gelsin hepsi deBoğa olsun boğa ben boğayım dünyanın en iyi Burcu mdgkfk sezaryen cano benim
Evet orası da bir alternatif hepsi yakın birbirine gibi gözüküyor :)Altay mahallesi güzeldir - temiz ve düzenlidir