I img_06_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 42 0 26 Ankara 22 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi img_06_ #1 Arkadaşlar eski adı Avenue yeni adı Wonders olan düğün mekanında düğün yapmış veya yapacak olan varmı?Yardımlarınıza ihtiyacım var
Arkadaşlar eski adı Avenue yeni adı Wonders olan düğün mekanında düğün yapmış veya yapacak olan varmı?Yardımlarınıza ihtiyacım var
A aaasliii Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 3 0 86 13 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi img_06_ #2 merhabalar:) ben varım 30 haziran inşallah
I img_06_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 42 0 26 Ankara 18 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi img_06_ #3 aaasliii .!.: merhabalar:) ben varım 30 haziran inşallah Genişletmek için tıkla... çok mutlu oldum:)inşallah herşey istediğin gibi olur.Çünkü insan kaygılanmadan yapamıyor
aaasliii .!.: merhabalar:) ben varım 30 haziran inşallah Genişletmek için tıkla... çok mutlu oldum:)inşallah herşey istediğin gibi olur.Çünkü insan kaygılanmadan yapamıyor
P patikli_sincap Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 1 0 16 Ankara 18 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi img_06_ #4 Kızlar ikiniz için de şimdiden hayırlı olsun :) Fiyatından ve menülerinizden biraz bahsedebilir misiniz ?
Kızlar ikiniz için de şimdiden hayırlı olsun :) Fiyatından ve menülerinizden biraz bahsedebilir misiniz ?
I img_06_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 42 0 26 Ankara 26 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi img_06_ #5 patikli_sincap .!.: Kızlar ikiniz için de şimdiden hayırlı olsun :) Fiyatından ve menülerinizden biraz bahsedebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Menüler zaten çoğu yerde aynı fiyatlara gelecek olursak çok uygun olduğu söylenemez:):)
patikli_sincap .!.: Kızlar ikiniz için de şimdiden hayırlı olsun :) Fiyatından ve menülerinizden biraz bahsedebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Menüler zaten çoğu yerde aynı fiyatlara gelecek olursak çok uygun olduğu söylenemez:):)