Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman ve hangi doktora yaptirdiniz acabaBen yaptırdım 2 normal dogum yaptım doktorum çok ilgiliydi memnun kaldım labioplasti ve daraltma ikili kombin yaptırdım
Ozel hastane mi26 gün oldu muayenede istediğim darlıkta oldugunu hissettim ama denemedim henüz, o yüden kanama olmadı simdilik. Mamak natomed hastanesinde hem labioplasti hem vajinoplasti 2sini 6000e yaptırdım cok memnun kaldım doktorum ahmed hicran fakraden, görüntü olarakda memnunum doktorun illa tanınmış olması gerekmiyor bu doktor seminerler vermiş eğitimlere katılmış daha önce bi çok kez yapmış başarılı olmuş yorumlardan da araştırdım bende memnun kaldım fiyatı da uygun düşünürseniz bakabilirsiniz
Peki özel olcak biraz ama denediğinizde sonucu beğenip beğenmediğiniizi denyazabilir misinizBeni çok zorlamadı dikişlerde ödem oldu perine bölgesinde şişlik oldu batikonla temizledim antibiyotiğimi kullandım sorun yasamadım. Evet piyasalardaki fiyatlar pahalı. Cok para verip hüsrana ugrayan cok, hersey gönlünüzce olsun fiyatta cok önemli yapılan işte çok önemli, ben memnunum sizde araştırın bakın görüşün içinize sinerse yaparsın cok kolaylık sagladı doktorum her süreci bilgilendirdi ameliyat oldum kabızlık sorunu yasadım dr a yazdım sagolsun hemen hap yazdı, probiyotik hapı kullandım Ayrıca kalcamda sivilce vardı iltihaplı sagolsun ilac istedim whatsapptan hemen recete oluşturup resmini attı. Doktor seciimi cok önemli bütcenizi belirleyin doktorları belirleyin görüşün hangisi aklınıza yatarsa onda olursunuz
Çok teşekkür ederimTabiki yazarım
Merhaba suan nasilsiniz acabaTabiki yazarım