• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara üniversitesi tıp fakültesinde normal doğum yapanlar

burcucuk9112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
454
104
103
33
Selam kızlar ben ankara üni tıp fakültesine gidiyorum kontrollere acaba burada normal doğum yapan var mı daha önce başka bi hastanede normal doğum yaptım bura hakkında hiç bişey bilmiyorum normal doğumdan ücret alıyorlar mı dr ların doğumhanede ilgileri nasıl ilk doğumumdan kötü anılarım olduğu için burayı merak ediyorum açıkcası

Selam kızlar ben ankara üni tıp fakültesine gidiyorum kontrollere acaba burada normal doğum yapan var mı daha önce başka bi hastanede normal doğum yaptım bura hakkında hiç bişey bilmiyorum normal doğumdan ücret alıyorlar mı dr ların doğumhanede ilgileri nasıl ilk doğumumdan kötü anılarım olduğu için burayı merak ediyorum açıkcası

Merhaba ankara Üniversitesi cebeci hastanesi oluyor degil mi? Bende oraya gitmeye karar verdim sanırım. Sizce nasıl hangi doktora gidiyorsunuz prof doç. Vs mi yoksa poliklinik mi? Cevaplarsanız sevinirim

Evet tip fakultesinde ozel oda var ama tabi tek kisilik ozel oda diye belirtiyorsun ve gunluk ekstra ucret oduyorsun ama onun disinda devlet hastanesi sonucta ucretsiz dogum falan ama tabi kontrole prof vs hocaya gidiyorsan her yerde prosedur ayni zaten fark illaki var
Cebeci degil bildigim kadariyla mamak diye geciyor cunku Ankara ukiversitesi hastanesi cebeci
Ankara universitesi hastanesi tip fakultesi mamak burasi eskiden ibni sinaya bagliymis simdi ayrilar ama bazi tahlilleri falan ibni sinaya gonderiyorlar

Kızlar bende orda normal doğum yaptım özel odada kaldım 60tl falan ödedim yaklasik. Gayet güzel dogumumu yaptim ciktim bir sıkıntı olmadi. Refaketci falan aliyorlar. Ziyaretciler rahatca giriyo.2 tane doktor girdi doğuma profesör e falan gitmedim. ayrıca onlarin hasta kapasitesi doluyo almiyorlar. Ama aşağıda muayene olmakta işkence gibi hep sıra bekliyorsun. Dosya ile işlem yapıyorlar eski sistem gibi bilgisayara falan girmek yok. Muayene bölümü nu hiç sevmedim ama doğum bölümü güzeldi. Etlik Zübeyde hanım dan iyidir oraya refakatçi bile almiyorlar kesinlikle. Dikişlerimde falan sıkıntı çıkmadı şükür şimdi bebeğim 5bucuk aylık Allah a şükür.

Kızlar bende orda normal doğum yaptım özel odada kaldım 60tl falan ödedim yaklasik. Gayet güzel dogumumu yaptim ciktim bir sıkıntı olmadi. Refaketci falan aliyorlar. Ziyaretciler rahatca giriyo.2 tane doktor girdi doğuma profesör e falan gitmedim. ayrıca onlarin hasta kapasitesi doluyo almiyorlar. Ama aşağıda muayene olmakta işkence gibi hep sıra bekliyorsun. Dosya ile işlem yapıyorlar eski sistem gibi bilgisayara falan girmek yok. Muayene bölümü nu hiç sevmedim ama doğum bölümü güzeldi. Etlik Zübeyde hanım dan iyidir oraya refakatçi bile almiyorlar kesinlikle. Dikişlerimde falan sıkıntı çıkmadı şükür şimdi bebeğim 5bucuk aylık Allah a şükür.
Merhaba yorumunuzu okudum bir komşum bana da o hastaneyi tavsiye etti ama ben daha önce oraya kontrole gitmedim ve 19.haftadan snra kontrole almiyolarmus ama doğuma acil gelince geri cevirmiyorlarmis bnde doğumu devlette yap cam ama nereye gideceğimi bilmiyorum eğer alırlarsa zekai tahir veya zubeyde hanma gitmektense oraya gitmeyi düşünüyorum ve özel oda istiyorum ama ama özel oda için önceden bisey yapmak gerekyo mu gittiginde direk soylemek oluyomu

Canım doğuma gittiğin an direk özel oda mı istiyorsunuz diye soruyorlar. zaten boş yer oluyo önceden birşey söylemene gerek yok. 19. Haftadan sonra almıyorlar acil gitsene almazlar. Muayene sırasında çok oluyo ama orda

Canım doğuma gittiğin an direk özel oda mı istiyorsunuz diye soruyorlar. zaten boş yer oluyo önceden birşey söylemene gerek yok. 19. Haftadan sonra almıyorlar acil gitsene almazlar. Muayene sırasında çok oluyo ama orda
Acil gidince doğuma alıyorlar geri cevirmiyorlar dedi arkadaş ama ins alırlar ya diğer hastaneler beni daha çok korkutuyor anlatılanlar falan

Ben almiyorlar di ye biliyorum canım o zaman kesin birşey demiyim Zekai Tahir de de özel oda var onu da bi araştır. Zübeyde hanım a refekatci almıyorlar ama onu biliyorum orda zorlanirsin

Ben almiyorlar di ye biliyorum canım o zaman kesin birşey demiyim Zekai Tahir de de özel oda var onu da bi araştır. Zübeyde hanım a refekatci almıyorlar ama onu biliyorum orda zorlanirsin
Zekai tahir de özel oda olsa bile acaba yer olur mu cnku zubeyde hanma ve zekai tahir kalabalık oluyor hangisine gidcem bilmiyorum dogum nasıl başlıyacak onuda bilmiyorum korkuyorum

Orda doğuma gider gitmez eşine tembih etcen canım özel oda tutacak sana seni içeri alınca oda özel odayı tutacak bulunur illa korkma.

Yaz canım cevaplarim. Ben normal yaptım doğumu senin bebek kaç haftalik
Sağol cnm ins bnmde normal olur su an bi sknti yok ama hayırlısı bugün 35 haftalık oldu sen kaçıncı haftada dogum yapmıştım bnm oğlan biraz gelisimi önden gidiyor 2 hafta falan

Ben 39 hafta 4 günlükken gittim hastaneye sancim yoktu suyum gelmişti gece sabahda sancı başladı akşam üzeri doğdu kızım. Bayağı olmuş canım senin maşallah şimdiye kadar hangi hastanede muayene oldun ki sen gittiğin yerde doğum yapmayı düşünmüyorsun herhalde

Back