Ankara Tüp Bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi mudays
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mudays

Ziyaretçi
Arkadaşlar Ankara Tüp Bebek Merkezi hakkında bilgi ve fikir sahibi olanlardan yardım bekliyorum..
tüp bebek planlıyoruz..çok kalabalık ya da çok pahalı bi yerde denemek istemiyorum.. burası evimize yakın o yüzden aklıma takıldı.
acele cevaplarınızı bekliyorum

kimse bişey yazmamış...
okuyanlar tavsiye edeceğiniz başka bi klinik varsa onu yazın bari

cnm bn maya tüp bebek merkezinde tedavi oldum önceki drum ankara tüp bebek merkezindeydi aşılamalarım olmusuz olmuştu...bn oraya gitmedim.Allahıma şükürler olsun hamileyim....darısı sana olsun inşallah...

cnm bn maya tüp bebek merkezinde tedavi oldum önceki drum ankara tüp bebek merkezindeydi aşılamalarım olmusuz olmuştu...bn oraya gitmedim.Allahıma şükürler olsun hamileyim....darısı sana olsun inşallah...

teşekkürederim..Allah tamamına erdirsin,güzel bi hamilelik kolay bi doğum sağlıklı bi bebek nasibetsin inşallah..
zahmet olmazsa dr unun adınıda yazarmısın. bide merak ettiğim maliyeti ve randevularda çok bekletilip bekletilmediği?

amin cnmcmmmm aminnn dr osman denizhan özgün maya tüp bebeğin sahibi genelde adanan hoca ilgileniyo kendi trnsfere fln giriyor

canım bende ankara tüp bebek merkezinde tedavi oldum çok şükür hamileyim.............................. ama bu üçüncü denemem......................... ilk tedavimde ikiz gebelik vardı bende kan pıhtılaşması olduğu için bebeklerin kalp atışını alamadık ve kürtaj oldum...................... ikincisi dondurulmuş embriyoyla denendi negatif........................,inşallah kendin için en uygun yeri seçersin yakın olması çok iyi çünkü ben vandan oraya tedavi için gelmiştim psikolojik olarak çok yıpranmıştım........................inşallah kendin için yakın güvenilir ve içine sinen bir yer seçersin

ya ne güzel..olmuş ya üçüncü deneme bişey değil.Allah tamamına erdirsin.
dr unuzun ismini ve tedavinin ne kadar tuttuğunuda yazarsan çok sevinirim.
anatolya ve maya iyi diyorlar ama uzaklık ve saatlerce dr bekleme psikolojik olarak yıpratıyo beni,bu yüzden ankara tüp bebek geldi aklıma,merkezle ilgili en ufak bi bilgim ya da fikrim yok.lütfen zahmet olmazsa braz daha uzun yaz deneyimini.sadece 1 kere deneme şansım var çünkü

bende ıkıncı tup bebek tedavımı orda gordum dr cem bey sonuc negatıftı ama ben cok memnunum dr dan ucuncu ıcın de oraya gıtcem dr ılk once psıkolojık olarak harıka rahatlatıyo ınsanı bakalım nısan gıbı baslıcam kromozom testı falan ıstemısı onları yaptıdık beklıyorum allah yardımcın olsun senınıde

amin...cümlemizin muradını verir inşallah..
canım senin burayı seçmendeki neden neydi, eskişehirde yaşıyorsun sanırım,tavsiye eden bu merkezde tedavi görüp hamile kalan birilerini tanıyomusun
birde maliyeti ne oldu tedavinin acaba?

saol canım inşallah aynı mutluluğu sende yaşarsın........... doktorum cem beydi bütün doktorlar çok iyi ..............insanı fazla bekletmiyorlar ve psikolojik olarak yıpratmıyorlar.................. maliyeti 3500 liraydı ama tedavi başladıktan sonra 2 ile 3 günde bir test yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam e2 diye bir testti onun içinde ek ücret alıyorlar bizden 200lira almışlardı............ilaçların fiyatlarını yazmadım bu sadece hastaneye ödediğim ücret................ raporun varsa ilaçlar ve hastaneye daha az ödersin

bende ankara anatoliayı tavsiye ediyorum doktorum prof bülent traş kendisi çok iyi çok bilgili bi doktor ekibide öyle işlerini dört dörtlük yapıyolar randevularda kesinlikle beklemiyosun kesinlikle tavsiye ederim ben şu an hamileyim başarı oranlarıda çok yüksek şahsen ikinciyi düşünecek olursam yine anatoliayı tercih ederim.Fiyata gelince erkekte sorun yoksa toplam 4.350 tl ama devlet bir milyarını geri ödüyo misafirhaneleride var allah yardımcın olsun

canım anatolia yı çok kişiden duydum ama hep çok kalabalık olduğunu çok beklediklerini söylüyorlar.benim randvlara ayıracak bu kadar zamanım yok ne yazıkki.bi de gop da sanırım bura. ben öveçlerde oturuyorum yani iki vasıta.bu iki ayrıntı düşündürüyo beni ama anatolia da benim için seçeneklerden biri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…