M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bn maya tüp bebek merkezinde tedavi oldum önceki drum ankara tüp bebek merkezindeydi aşılamalarım olmusuz olmuştu...bn oraya gitmedim.Allahıma şükürler olsun hamileyim....darısı sana olsun inşallah...
teşekkürederim..Allah tamamına erdirsin,güzel bi hamilelik kolay bi doğum sağlıklı bi bebek nasibetsin inşallah..
zahmet olmazsa dr unun adınıda yazarmısın. bide merak ettiğim maliyeti ve randevularda çok bekletilip bekletilmediği?
canım bende ankara tüp bebek merkezinde tedavi oldum çok şükür hamileyim.............................. ama bu üçüncü denemem......................... ilk tedavimde ikiz gebelik vardı bende kan pıhtılaşması olduğu için bebeklerin kalp atışını alamadık ve kürtaj oldum...................... ikincisi dondurulmuş embriyoyla denendi negatif........................,inşallah kendin için en uygun yeri seçersin yakın olması çok iyi çünkü ben vandan oraya tedavi için gelmiştim psikolojik olarak çok yıpranmıştım........................inşallah kendin için yakın güvenilir ve içine sinen bir yer seçersin
bende ıkıncı tup bebek tedavımı orda gordum dr cem bey sonuc negatıftı ama ben cok memnunum dr dan ucuncu ıcın de oraya gıtcem dr ılk once psıkolojık olarak harıka rahatlatıyo ınsanı bakalım nısan gıbı baslıcam kromozom testı falan ıstemısı onları yaptıdık beklıyorum allah yardımcın olsun senınıde
bende ankara anatoliayı tavsiye ediyorum doktorum prof bülent traş kendisi çok iyi çok bilgili bi doktor ekibide öyle işlerini dört dörtlük yapıyolar randevularda kesinlikle beklemiyosun kesinlikle tavsiye ederim ben şu an hamileyim başarı oranlarıda çok yüksek şahsen ikinciyi düşünecek olursam yine anatoliayı tercih ederim.Fiyata gelince erkekte sorun yoksa toplam 4.350 tl ama devlet bir milyarını geri ödüyo misafirhaneleride var allah yardımcın olsun