- 13 Mayıs 2020
- 101
- 40
- 28
- 41
- Konu Sahibi yakamoz2525
-
Allah bagislasin..ne kadara yapildi ?Ben 3ay once bebegimi kucagima aldim sukurler olsun.Asilama ve basarisiz tup bebek tedavilerim var en son Esra Cabuk Comerte gittim.Suan bebegim 3 aylik Allah sana da nasip etsin.Arastirmak gerek bir de herseyden once nasip.
Tüp bebek için 8500 ödedim ilaçlar 3000 civarı olması lazım.Allah bagislasin..ne kadara yapildi ?
Ben Esra Çabuk Comerte başladım tedaviye bu hafta yumurta toplanacak sonucu bende merakla bekliyorum.Bize de nasip olur inşallah bebisi kucağımıza almak.Bende ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım ikinci tüp bebeği Ankara da düşünüyorum. İl dışından geleceğim için iyi bir hekim ariyorum yarrdimmci olursanız sevinirim
Esra hoca nasil birisi peki ilgili mi konusmasi umut verici mi nasil bir yontem uygulsnacsk tedavinizde bilgili birisimi bnde esra hocaya gitmek istiyorum ama kararsızım o yuzdn soruyorumBen Esra Çabuk Comerte başladım tedaviye bu hafta yumurta toplanacak sonucu bende merakla bekliyorum.Bize de nasip olur inşallah bebisi kucağımıza almak.
Benim de öyle aynı yastayiz seninle ve amh 0.83 adetim nerdeyse hemen bitiyor Dr vertüp bebek tedavisine baslamliyiz vakit daralıyor dedi şimdi İstanbul'da iyi bir yer arayışına girdimArkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?
Hic gebe kaldiniz mi peki veya testlerinizi felan yaptiniz mi?Benim de öyle aynı yastayiz seninle ve amh 0.83 adetim nerdeyse hemen bitiyor Dr vertüp bebek tedavisine baslamliyiz vakit daralıyor dedi şimdi İstanbul'da iyi bir yer arayışına girdim
Benim de öyle yaşım 33. Adetlerim 3 yıldır aşırı azaldı 2-3 günde bitiyor. İki yıl önce tüp bebek denedim olmadı şimdi yine deniyorum ama iyice azaldı rezerv ve rahimde de kalınlaşma sorunu var. İki yıl önce daha iyiydi.Benim de öyle aynı yastayiz seninle ve amh 0.83 adetim nerdeyse hemen bitiyor Dr vertüp bebek tedavisine baslamliyiz vakit daralıyor dedi şimdi İstanbul'da iyi bir yer arayışına girdim
Esra hoca kendi ve ekibi birbirine uyumlu ve ilgililer.27 ekimde transfer oldu 9unda test yapildi degerlerim duzenli artiyor.Test pozitif Allah nasip eder insallah doktorum hersey yolunda diyor.Nasil anlatilir icimdeki bilmiyorum.Ariyorlar haftada 2 kez gidiyoruz hergun konusuyoruz neredeyse.Sorum oldukca istedigimde ulasabiliyorum.Ultrasonu bekliyorum dort gozle siz naptiniz basladiniz mi?Esra hoca nasil birisi peki ilgili mi konusmasi umut verici mi nasil bir yontem uygulsnacsk tedavinizde bilgili birisimi bnde esra hocaya gitmek istiyorum ama kararsızım o yuzdn soruyorum
Rezervin azalması ile ilgiliArkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?
Yok daha baslamadik insallah musait bi zamanimizda ongorusme icin gideceğizEsra hoca kendi ve ekibi birbirine uyumlu ve ilgililer.27 ekimde transfer oldu 9unda test yapildi degerlerim duzenli artiyor.Test pozitif Allah nasip eder insallah doktorum hersey yolunda diyor.Nasil anlatilir icimdeki bilmiyorum.Ariyorlar haftada 2 kez gidiyoruz hergun konusuyoruz neredeyse.Sorum oldukca istedigimde ulasabiliyorum.Ultrasonu bekliyorum dort gozle siz naptiniz basladiniz mi?
Oyle ama amh 0.1 olan arkadasim 5 gun dolu dolu regl oluyormusRezervin azalması ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?