Tüp Bebek Merkezleri Ankara Tüp bebek önerisi-Yumurta rezerv ve kalite eksikliği

yakamoz2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
101
40
28
41
Arkadaşlar bu ayın başında ankarada olacağım. Yumurta rezerv azlığı (3-4) amh 0.44. Bir tüp bebek başarısızlığı (yumurta boş çıktığı için transfer edilmedi) bir de aşılama deneyimim var. yaş 37 iki yıldır evliyim. Ankara da bu sorundan daha önce olumlu sonuçlar alanlar veya yakınları alanlar doktor ve hastahane yönlendirirseniz sevnirim. En azından başta manevi sonra maddi anlamda zorluk çekmemem için önerilerinize ihtyacım var.

Canım Cem somer atabekoğlunu öneririm tıp fakültesin de fakat özel muayene hanesinde muayene oluyorsun diğer işlemlerini devlet hastanesinde devam ediyorsun bir de Recai pabuçcu var işinin ehli bir insan fakat onda da ciddi anlamda maddi olarak zorluyo allah yardımcın olsun

Ben 3ay once bebegimi kucagima aldim sukurler olsun.Asilama ve basarisiz tup bebek tedavilerim var en son Esra Cabuk Comerte gittim.Suan bebegim 3 aylik Allah sana da nasip etsin.Arastirmak gerek bir de herseyden once nasip.

Ben Esra hanıma karar kıldım inşallah bu ay gidecegim asamalari ve sonuçları yazarım hayırlı sonuç alırım inşallah.

Arkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?

Bende ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım ikinci tüp bebeği Ankara da düşünüyorum. İl dışından geleceğim için iyi bir hekim ariyorum yarrdimmci olursanız sevinirim

Bende ilk tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım ikinci tüp bebeği Ankara da düşünüyorum. İl dışından geleceğim için iyi bir hekim ariyorum yarrdimmci olursanız sevinirim
Ben Esra Çabuk Comerte başladım tedaviye bu hafta yumurta toplanacak sonucu bende merakla bekliyorum.Bize de nasip olur inşallah bebisi kucağımıza almak.

Ben Esra Çabuk Comerte başladım tedaviye bu hafta yumurta toplanacak sonucu bende merakla bekliyorum.Bize de nasip olur inşallah bebisi kucağımıza almak.
Esra hoca nasil birisi peki ilgili mi konusmasi umut verici mi nasil bir yontem uygulsnacsk tedavinizde bilgili birisimi bnde esra hocaya gitmek istiyorum ama kararsızım o yuzdn soruyorum

Benim de öyle aynı yastayiz seninle ve amh 0.83 adetim nerdeyse hemen bitiyor Dr vertüp bebek tedavisine baslamliyiz vakit daralıyor dedi şimdi İstanbul'da iyi bir yer arayışına girdim

Benim de öyle aynı yastayiz seninle ve amh 0.83 adetim nerdeyse hemen bitiyor Dr vertüp bebek tedavisine baslamliyiz vakit daralıyor dedi şimdi İstanbul'da iyi bir yer arayışına girdim
Hic gebe kaldiniz mi peki veya testlerinizi felan yaptiniz mi?

Hayır hiç gebe kalmadım 2 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz FSH tsh prolaktin zaten bu testleri Dr adetin 2. Günü istiyor.

Benim de öyle yaşım 33. Adetlerim 3 yıldır aşırı azaldı 2-3 günde bitiyor. İki yıl önce tüp bebek denedim olmadı şimdi yine deniyorum ama iyice azaldı rezerv ve rahimde de kalınlaşma sorunu var. İki yıl önce daha iyiydi.

Esra hoca nasil birisi peki ilgili mi konusmasi umut verici mi nasil bir yontem uygulsnacsk tedavinizde bilgili birisimi bnde esra hocaya gitmek istiyorum ama kararsızım o yuzdn soruyorum
Esra hoca kendi ve ekibi birbirine uyumlu ve ilgililer.27 ekimde transfer oldu 9unda test yapildi degerlerim duzenli artiyor.Test pozitif Allah nasip eder insallah doktorum hersey yolunda diyor.Nasil anlatilir icimdeki bilmiyorum.Ariyorlar haftada 2 kez gidiyoruz hergun konusuyoruz neredeyse.Sorum oldukca istedigimde ulasabiliyorum.Ultrasonu bekliyorum dort gozle siz naptiniz basladiniz mi?

Rezervin azalması ile ilgili

Yok daha baslamadik insallah musait bi zamanimizda ongorusme icin gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…