Tolga hocayı çok merak ediyorum. Kimi gereksiz pahalı olduğunu söylüyor, kimi ise hocadan çok memnun. Mahrem bir konu olduğu için google yorumlarına ya da doktor takvimine vs güvenmek mümkün değil. Hoca tüm nedenleri araştırıyor mu? Biliyorsunuz bazı klinikler çok gereksiz masraflar çıkarabiliyor. Sizin düşünceniz nedir?Tolga ecemiş ben 2 buçuk yıl oldu yaptirali güncel fiyat bilmiyorum o zaman 30 bin civarına mal olmuştu
Hülya kula var tüp bebek te yapıyor çok iyi Bi dr Bi görüşün benceMerhaba kızlar tüp bebek aşamasına geldim maalesef bende ! Ankarada yaşıyorum önereceğiniz tüp bebek merkezleri nerelerdir? Ve şuan fiyat güncellemeleri nasıl ?? Yardımcı olurmusunuz
Evet çoğu kliniğe göre fiyatı bir tık yüksek ama arada dağlar yok yani ilgisi alakasj size verdiği güveni, güler yüzü bu farka değer bence biz çok çok memnun kaldık yine bir bebek istersem tek başvuracağım adres Tolga hocadır.Tolga hocayı çok merak ediyorum. Kimi gereksiz pahalı olduğunu söylüyor, kimi ise hocadan çok memnun. Mahrem bir konu olduğu için google yorumlarına ya da doktor takvimine vs güvenmek mümkün değil. Hoca tüm nedenleri araştırıyor mu? Biliyorsunuz bazı klinikler çok gereksiz masraflar çıkarabiliyor. Sizin düşünceniz nedir?
Gebelik olustumu canım tüp bebek yaptinmi berfu hocadaDiğer klinikleri denemedim farkını bilmiyorum ben berfu demirin hastasıydım. Burada ismini cok duydum kendisine güvendim tamamen
İki transferimde de oluştuGebelik olustumu canım tüp bebek yaptinmi berfu hocada
Merhabalar bende ikisi arasında çok kaldımAnkara için bahçeci kliniği veya prof dr hulusi zeyneloğlunu çok duydum. Araştırabilirsinizorada yaşamıyorum ancak çok önerilmişti
Tolga hocayı çok merak ediyorum. Kimi gereksiz pahalı olduğunu söylüyor, kimi ise hocadan çok memnun. Mahrem bir konu olduğu için google yorumlarına ya da doktor takvimine vs güvenmek mümkün değil. Hoca tüm nedenleri araştırıyor mu? Biliyorsunuz bazı klinikler çok gereksiz masraflar çıkarabiliyor. Sizin düşünceniz nedir?
Transfer sonrası 3.günden hamile olduğumu öğrenmiştim meltem hocadaBir Meltem Aksu Sonmezer i arastir canim benim doktorum. Ama fiyat bilgisi bilmiyorum.
Meltem aksu sönmezer ve murat sönmezer ikiside çok iyi doktor şuanda tek transfer tek denemede gebeyim onları araştırabilirsin ikisininde kliniği var şuanki güncel fiyatlarını bilmiyorumMerhaba kızlar tüp bebek aşamasına geldim maalesef bende ! Ankarada yaşıyorum önereceğiniz tüp bebek merkezleri nerelerdir? Ve şuan fiyat güncellemeleri nasıl ?? Yardımcı olurmusunuz
Ben de 2. Tedavimde sanırım göğşen hocaya karar vereceğiz. Bahçeciden sonra. Labaratuvar hakkında bilginiz var mı sonuç alabildiniz mi?Ankara tüp bebek merkezlerini arastirmistik. Güven ve fiyat olarak Baskent hastanesi Göğşen hocaya karar verdik. Genetikli raporsuz olduğu için bizim fiyatlar farklılık gösteriyor ama diğerleri gibi gündemleri hep para değil. Doktor ve ekibi ilgili, sevecen güven veriyor araştırmasında fayda var
Bahçeci den memnun kalmadınız mı acabaBen de 2. Tedavimde sanırım göğşen hocaya karar vereceğiz. Bahçeciden sonra. Labaratuvar hakkında bilginiz var mı sonuç alabildiniz mi?
Memnunduk aslında ama 2. Tedaviye başlayıp iptal olunca değiştirelim dedikBahçeci den memnun kalmadınız mı acaba
Ankarada ki Bahçeci mi, bende orayı düşünüyordum ama göğşen hocada kafamı karıştırdı açıkcasıMemnunduk aslında ama 2. Tedaviye başlayıp iptal olunca değiştirelim dedik
Evet. Aynı şekilde göğşen hocaya da gitti aklım. randevu aldım sanırım orda başlıcazAnkarada ki Bahçeci mi, bende orayı düşünüyordum ama göğşen hocada kafamı karıştırdı açıkcası
Oranın laboratuvarı nasıl acaba baktınız mıEvet. Aynı şekilde göğşen hocaya da gitti aklım. randevu aldım sanırım orda başlıcaz
Ben de 2. Tedavimde sanırım göğşen hocaya karar vereceğiz. Bahçeciden sonra. Labaratuvar hakkında bilginiz var mı sonuç alabildiniz mi?
en iyi labaratuvarlardan biri bahçeci embriyologları da baya iyiOranın laboratuvarı nasıl acaba baktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?