Ankara tüp bebek fiyatları ve hangi hastane?

Merhaba bende Sezcan hocada tedavi görüyorum cuma günü transfer oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah güzel haber almışınızdır

Merhaba Ankarada tüp bebek sürecine başlamak istiyorum ama hangi hastane de başlasam bilmiyorum bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi fiyat olarakta bilgi verirseniz çok sevinirim hiç bilgim yok bu süreçle ilgili.
Ben Ankara'da Gürgan klinik ten fiyat aldım 68 bin TL tranfer için. Dondurma cozdurme olursa 20 bin TL daha ve diğer ekstralar çıkıyor. Bende henüz başlamadım arastiryorum

Berfu hocanın ilgi alakası nasıldır? Laboratuvar ı ve embyologları nasıl? Çok yoğun bir yer olunca şehir dışından gideceğiz baştan araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bende mehmet hocays gidiyrm çok iyiler transfer oldm bekliyrm bnde

Ben de centrum hastanesınde recai papuc’cuya gidiyorum 150 bini buluyor. Normal galıba bu fıyatlar

Merhaba. 1 Temmuz'da Novaart'ta tedaviye başladım. Doktorum Ahmet Erdem. Kendisi aynı zamanda Gazi Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünün anabilim dalı başkanı.
Daha önce iki başarısız aşılamam olduğu için üniversite hastanesinden ilaçlar için rapor çıkardı. Sadece bir kere gidip evrak bıraktık hastaneye o kadar.
Bu rapor bir kutu gonal-f ve bir kutu çatlatma iğnesini karşıladı. Normalde 20 bin tutan ilaçlara 10 bin verdik.
15 Temmuz yumurta toplama işleminden önce 60 bin verdik.
20 Temmuz dondurma işlemi için 9 bin verdik.
21 Temmuz'da adet oldum. Yarın kontrole gideceğim. İçeride durumlar uygunsa transfer için hazırlıklara başlayacağız. İlk transfer için ücret almıyoruz dediler. Allah korusun eğer ki tutmaz da dondurulmuşlardan sonra tekrar denersek o zaman bi miktar ücret alacağız dediler.
Merkezden genel olarak memnunum ancak öyle uzun uzadıya açıklama yapmıyor doktorum. Sorarsanınız kısa olarak cevap veriyor. Tam kararında aslında. Güler yüzünden memnunum ama.

Novaart dan memnun kaldınız mı acaba?
Benim dün novaartta 17yumurtam toplandı 8tanesi döllenmiş pcosum daha fazla yumurta çıkabilirdi ama bana çok az iğne kullandırttılar neden öyle yaptılar bilmiyorum hocalardan şimdiye kadar memnunum

Yumurta kalitesi düşmesin diye yüksek doz vermemisleedir muhtemelen. Kac doz kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…