- 4 Kasım 2017
- 1.785
- 540
- 34
Çok saolun tesekkur ederimHiç randevu felan yok direk gitmiştim ben. Ama adetin 2. Günü gitmek önemli ona göre kanlara bakılıyo.Dediğim gibi ilk telefonla arayıp görüşebilirsiniz zaten direk oradaki hemşirelere bağlanıyo telefonda
Merhaba Hacettepe Üniversitesi Sezcan Mümüşoğlu şiddetle tavsiyemdir. Kendisi ve ekibi gayet ilgili ve bilgililer. Süreç boyunca sizi telefonla bilgilendiriyorlar ve Sezcan Hocaya istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Benim Ocak ayında transferim olacak gayet memnunum.Öerye
Merhaba Hacettepe Üniversitesi Sezcan Mümüşoğlu şiddetle tavsiyemdir. Kendisi ve ekibi gayet ilgili ve bilgililer. Süreç boyunca sizi telefonla bilgilendiriyorlar ve Sezcan Hocaya istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Benim Ocak ayında transferim olacak gayet memnunum.
Merhaba bende Sezcan hocada tedavi görüyorum cuma günü transfer oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah güzel haber almışınızdırMerhaba Hacettepe Üniversitesi Sezcan Mümüşoğlu şiddetle tavsiyemdir. Kendisi ve ekibi gayet ilgili ve bilgililer. Süreç boyunca sizi telefonla bilgilendiriyorlar ve Sezcan Hocaya istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Benim Ocak ayında transferim olacak gayet memnunum.
Ben Ankara'da Gürgan klinik ten fiyat aldım 68 bin TL tranfer için. Dondurma cozdurme olursa 20 bin TL daha ve diğer ekstralar çıkıyor. Bende henüz başlamadım arastiryorumMerhaba Ankarada tüp bebek sürecine başlamak istiyorum ama hangi hastane de başlasam bilmiyorum bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi fiyat olarakta bilgi verirseniz çok sevinirim hiç bilgim yok bu süreçle ilgili.
Berfu hocanın ilgi alakası nasıldır? Laboratuvar ı ve embyologları nasıl? Çok yoğun bir yer olunca şehir dışından gideceğiz baştan araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Bir akrabamız vardı 18 yaşında evlendi 8 yıl boyunca bir sürü tüp bebek tedavisi gördü çocuğu olmadı gecen sene bir cenaze evinde karşılaştık kendisine Berfu hocayı önerdim öylesine bir muhabbet ettik sadece Berfu hoca iyidir dedim akrabamızın beni ciddiye alıp Berfu hocaya gidecegini tahmin etmemiştim şimdi 3 üzlere gebe ilk denemede şimdi bana bolca dua ediyorlar Berfu hoca aslandır
Bende mehmet hocays gidiyrm çok iyiler transfer oldm bekliyrm bndeMerhabalar geçmiş olsun. Novaart tüp bebek merkezinden ben çok memnunum Ahmet erdem hoca çok güler yüzlü ilgili bir doktor. Laboratuvarın da iyi olduğu söyleniyor. Para gözü ile değil hasta gözüyle bakıyorlar. En son tedavi ücreti 40 k idi sanırım dondurma ücreti hariç
Bende aşılama yaptırmstm sezcan hocada tutmamisti inşallah güzel sonuçlar alirnsxMerhaba bende Sezcan hocada tedavi görüyorum cuma günü transfer oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah güzel haber almışınızdır
Evet malesef bende 160.000 ilaçlar dahil olarak fiyat aldım keşke tutsa değer veririm ama tutacağını da
Hangi hastaneye doktora verdiniz acaba bu parayı ben 60 bin sanıyordum şok oldum. İğnelere ilaçlara göre mi değişiyor fiyatEvet malesef bende 160.000 ilaçlar dahil olarak fiyat aldım keşke tutsa değer veririm ama tutacağını da bilemeyiz
Özelden yazayımHangi hastaneye doktora verdiniz acaba bu parayı ben 60 bin sanıyordum şok oldum. İğnelere ilaçlara göre mi değişiyor fiyat
Kusura bakmayın ama burası hangi merkez acabaEvet malesef bende 160.000 ilaçlar dahil olarak fiyat aldım keşke tutsa değer veririm ama tutacağını da bilemeyiz
Malesef negatif.Merhaba bende Sezcan hocada tedavi görüyorum cuma günü transfer oldum sizin sonucunuz ne oldu inşallah güzel haber almışınızdır
Evet memnun kaldımNovaart dan memnun kaldınız mı acaba?
Benim dün novaartta 17yumurtam toplandı 8tanesi döllenmiş pcosum daha fazla yumurta çıkabilirdi ama bana çok az iğne kullandırttılar neden öyle yaptılar bilmiyorum hocalardan şimdiye kadar memnunumNovaart dan memnun kaldınız mı acaba?