Açıkçası benim eşimin üroloji doktoru batuhan hocayı bize önerdi ama maddi durum olarak ilk başta bizi çok yoracağını düşündüm. Bu benim düşüncem dedim hocamızda o hastanede oda zamanında o laboratuvar ortamında çalışmış diye düşündüm
ama şöyle bişey diyebilirim ben hsg çektirdikten sonra ordaki bi hemşire bana bana göre yüksek sesle git 6 ay sonra gel tarzı biraz sert konuştu ve bana söz söyleme hakkı bile tanımadı ben eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ama çünkü herkesin dosyasını tüp bebek yada aşılama diye onaya gönderiyorlar eve geldim ağlıyorum çünkü eş faktörü olduğu için bizim beklememizin amacı yok. Bende dedim oranın müdürü batuhan hoca direk mail ettim yaşadığım problemi neden tüp bebek olduğunu o hemşirenin öyle yaptığını bana 15 dk sonra cevap geldi yine gel diye benim TC bilgilerini aldım ve başladı süreç. Ama cidden diğer hemşireler doktorlar çok ilgililer sizinle gayet güzel iletişimleri var. Ben oraya gittim diğer adetimin 2. Günü tüp bebek ilaçlarına başladık şimdi inşallah transfer için haftabaşını bekliyoruz.