Tüp Bebek Merkezleri Ankara timur gürgan mı? Istanbul umut tüp bebek merkezi mi ?

polik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
346
0
96
Ankara
ARKADAŞLAR MERHABA

Başarısız 2 tüp bebek denemem var biri dondurulmuş embiriyo idi.eşimde problem var sperm hareketsizliği dna problemi gibi şimdi kaan aydos da tedavi görüyoruz.mayıs haziran gibi olucak ama ben şimdiden tüp bebek merkezi araştırmalarına başladım tabiki kararsızım sizlerin yardımına ihtiyacım var ankarada oturuyorum timur gürgan için çok iyi diyorlar bazıları da para odaklı diyorlar umut tüp bebek merkezi için daha iyi yorumlar var tabi ama bilemedim işte kararsız kaldım.IMSI tekniği olan bir yerde yaptırmak istiyoruz 3. deneme yi ince elemeye çalışıyorum bir daha hüsranla sonuçlanmaması için fikirleri ve deneyimleri olan arkadaşlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim....

bizde 2 yıldır ankarada yaşıyoruz ve bizede Timur Gürgan tavsiye edildi, bende araştırıyorum, 3 şansım var ve iyi değerlendirmek istiyorum. bilgi alırsanız bana da iletin lütfen, bizde ağustos gibi düşünüyoruz tedaviyi

merhaba timur gürgan klinikden dilek hanımla görüştüm.telefonda bilgi verdi gidicem inşallah yüzyüze görüşmek için bende ankarada aslında 3 merkez vardı genart hrs ve gürgan genart da IMSI olmadığı için vazgeçtim çünkü bu tekniği kullanan bir yer olması gerekiyor benim açımdan eşimde dna problemi var hrs den çok iyi yorumlar okumadığım için içim ısınmadı daha önceki denemelerimi maya tüp bebek merkezinde yaptırdım olumsuz oldu diye kötü demiycem ama kesinlikle negatif sonucu aldıktan sonra hiç mi hiç ilgilenmediler ve eşimde sorun olmasına rağmen eşime yönelik herhangi bir araştırma ya girmediler biz kendi çabalarımızla kaan aydosu bulduk ve dna problemi olduğunu öğrendik böyle olduğu için zaten sonuç pozitif olmazmış boşuna gitti emek ve hayallerimiz ince eleyip sık dokumak gerekiyo bundan sonrasında şuan için gürgan klinik için olumlu düşünüyorum bakalım kısmet haziran veya temmuz ayında belkide ağustos kaan beyin tedaviyi ne zaman bitiriceğine göre 3.denemeyi yapıcaz inşallah doğru merkez ve doğru tedavi ile kavuşuruz bebeklerimizee allahın izni ile

merhaba bende ist yaşıyorum ankaraya geldim ve timur beyle görüştüm benim 4 başarısız tedavim var 5.timur beyde yaptırmayı düşünüyorum aksine bana hiç paracı bir merkez gibi gelmedi burası bir ticarethane değil hastane dediler ben siz ist tüp bebek merkezlerini görseniz herşeye para istiyorlar ben ist gelip orda yaptımayı düşünüyorum 2 ay ilaç tedavisi önerdi temmuz gibi tip bebek yapılıcak çok talep vardı randevuyu zor buldum ordaki hamilelerlede konuştum memnun olduklarını söylediler bence görüşmeden karar vermeyin bende tutunamama problemi var gebelik aşısı diye bir yöntem bulmuşlar ve başarısız tüp bebek denemelerinde olumlu sonuçlar almışlar

merhaba nhs ) inşaallah 5.denemende bebeğinle olursun canım.bende 2 başarısız tüp denemesi oldum.3.denemeyi ankara veya istanbul diye düşünüyorum.bulunduğum yere yakınlık derecesinden daha çok ankaradan merkez araştırıyorum.gürgan klinikte uygulamaya başlanılan gebelik aşısını bende duydum.ve bendede 1.kalite embriyo transfer edilmesine rağmen hiç tutunma olmadı.belki bu aşı umut olur.sen görüşmelerinde bu aşı ile ilgili bilgi aldınmı? fiyatları ne?aşılamadan ekbir ücret alıyorlarmı ? bazı merkezler dışarıdan tahlilleri kabul etmiyorlarmış ve yumurta takibi esnasında yapılan tahlillerdende ek ücret alıyorlarmış gürganda nasıl bir bilgin varmı? buradan veya bana özelden yazabilirmisin.ayrıca istanbulda gittiğin merkezler hangileriydi? 3.tüp benim son şansım olabilir o nedenle işini iyi yapan biryer seçmek istiyorum. yanıtlarsan şimdiden teşekkür ederim....

merhaba herşeyi sordum int timur beyini sitesine incelersen herşeyi çok net anlatmış yüz yüzede açıkladı yumurta toplama aşamasında kadından kan alınıp kanın içinde bazı maddeleri ayrıştıryorlarmış başka maddeler ekliyorlarmış ve transferden önce sana bunu geri veriyorlarmış ve tutunmayı arttıryormuş bana 2 tane 5.gün embriyosu vermelrine rağmen tutunamamışlardı benim aklıma yattı açıkçası deniycem zaten başka çaremde yok ayrıca bunun için ek bir ücrette istemiyorlar beni bu çok şaşırttı ben daha önce yaptırdığım bütün testleri rahim filmimi ameliyat cd hepsini götürdüm tek tek inceledi tahlilerlerden ek ücret almıyorlar diye biliyorum yanlız eşimden sprem testi istediler onu başka yerden kabul etmiyor oda 200 tl çok bir para değil bence yüz yüze konuşup muayene olmalısın muayane ücreti 250 tl eğer tüp bbek yaptırırsan onunda toplam ücretten düşüyorlar ve k.kartına taksit bile yapıyorlarmış ben başka merkezde hiç duymadım inş rabbim seninde yüzünü güldürür muayanene olmadan karar verme bence özelden hangi merkezlerde yaptırdığımı yazıcam

verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.İNŞAALLAH RABBİM DAHA FAZLA ARATMAZ VE BU TEDAVİYLE BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ.GELİŞMELERDEN BENİ HABERDAR ET:SUALARIM SENİNLE)

verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.İNŞAALLAH RABBİM DAHA FAZLA ARATMAZ VE BU TEDAVİYLE BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ.GELİŞMELERDEN BENİ HABERDAR ET:SUALARIM SENİNLE)

ben 2 ay ilaç tedavisi göreceğim ondan sonra tüp bebek yapılıcak temmuz ayı gibi herhalde işlemim gerçekleşir ben çok umutluyum yeniden savaşma gücüne sahip oldum sakın sende yılma ve devam et rabbim emeklerimizi boşa çıkarmıycak ben yürekten inanıyorum sadece vaktinin gelmesini bekliyor lütfen pozitif düşün bir an önce başka tedavine en azından gidip bir muayane ol kafana takılanları sor ve ona göre karar ver inşş güzel cevaplar yazarsın rabbim isteyen herekese evlat nasip etsin

canım hadi hayırlısı olsun inşaallah bu kez bebeğin seninle olur.timur gürgan damı başladın tedaviye.bende mayısın 2.haftası gidip görüşmeyi düşünüyorum.2 ay ilaç tedavisi göreceğim demişsin ne için? ilaçlar neler? bana vediğin moral için teşekkürler.bende sana gelişmelerden haberdar ederim.sağlıkla kal)

merhaba

timur beyle başlıyorum tedaviye 2 ay doğum kontrol hapı kullanıcam birde yumurta kalitesini arttırdığını söylediği bir ilaç yazdı ondan sonra tüp bebek yapılıcak ben umutluyum bu kez başarıcaz ve ben burdan haykırıcam inşş sende güzel sonuçlar alırsın umudunu ve savaşma azmini hiç kaybetme haber bekliyorum senden

canım hadi hayırlısı olur inşallah.bana moral oldun) inşaallah rabbim kucağını bebeklerinle doldurur.sanırım bende büyük timur beyle görüşmeye gideceğim.yumurta rezerv için hangi tabletti verdi bana yazabilirmisin adını. ne olur sende gelişmelerinden beni haberdar et.bugün cuma ve ben dua edeceğim senin için burada bebek isteyen herkes ve kendim için İNŞAALLAH BU SON OULR BİZLER İÇİN VE ARTIK BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ ....

polik canım merkez için nereye karar verdin ? bizde timur beyle görüşmeyi düşünüyoruz.karar verirsem en uygun anda başlamak istiyorum artık.allahtan hayırlısı olur inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…