Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güvenilir biri olsun lütfen referanslı çok var ama işini iyi yapan bulmak lazım kimin de eli çok ağır oluyor banyo tuvalet kalıyor mutfak dolapları da ben kendim de bayan la beraber çalışıyorum iş bitsin diye
Güvenilir biri olsun lütfen referanslı çok var ama işini iyi yapan bulmak lazım kimin de eli çok ağır oluyor banyo tuvalet kalıyor mutfak dolapları da ben kendim de bayan la beraber çalışıyorum iş bitsin diye
valla ben de aradım ama bulamadım. Kimse de kendin gibi yapmıyo maalesef. Yalandan yapıp gidiyolar. Girişteki paspası kaldırıp altını silmemiş mesela sağolsun. Bulursanız bana da yönlendirin lütfen. Ben de hamileyim son haftalarım artık
Onlara da ben güvenemiyorum bi de bunu yapmam bu benim işim değil vs diyolar gelince. Ablantemizler diye bişey gördüm ben imstagramda geçen. Aradım da ama çağırmadım, bilemedim yani. Bi bakın, konuşun isterseniz. Seçenek olsun
Onlara da ben güvenemiyorum bi de bunu yapmam bu benim işim değil vs diyolar gelince. Ablantemizler diye bişey gördüm ben imstagramda geçen. Aradım da ama çağırmadım, bilemedim yani. Bi bakın, konuşun isterseniz. Seçenek olsun