Neden boyle dedinjz acaba ogrenebilir miyim kotu bi yer miKosarak lokman hekimden uzaklasin... ben sincan koru hastanesinde levent sevinc hocaya gidiyorum asiri ilgili oradan sirf onun icin dogum paketi aldim
AnladimSize su kadar soyleyim korkmayin ama lokman hekim hastanesinde 2 arkadasim dogum esnasinda bebegini kaybetti biri de miyom ameliyatinda öldü ben de aciline gittim iki defa hic memnun kalmadim benim evimin dibi lokman hekim ama arastirmalarim sonucunda koru hastanesinde karar kildim
Genelde sezeryan yaptiriyor diy3 duydum ama ben levent hocadan memnunum cok bugun gittim kontrole yine cok ilgilendi sorularimi hep cevapliyor aydinlatiyor beniAnladimcok uzucu Rabbim korusun. Koruda Dogukan doktor var sizce nasil
Dogum paketiniz hakkinda nasil bilgi verildi epidural anesteziyi dogum paketi karsilamiyormus bunu biliyor muydunuz ?Genelde sezeryan yaptiriyor diy3 duydum ama ben levent hocadan memnunum cok bugun gittim kontrole yine cok ilgilendi sorularimi hep cevapliyor aydinlatiyor beni
Bende sizin tavsiyenizle ayni doktordan aldim paketimi :)Biliyorum ben genel anestezi ile sezeryan olacagim belimde 3 fitik oldugu icin
Kadriye hanimi dun hastanede gordum gulec yuzlu bir doktor. Benim doktorum ise Levent bey ve gayet bilgiliMerhaba kızlar memnun musunuz doktorunuzdan ben de şu an araştırma yapıyorum. Koruda gülchin Abdullah ve Kadriye çiçekli de dikkatimi çekti onların hakkında da bir bilginiz var mı
Ben Kadriye Hanımın hastasıydım gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ilerleyemedik birlikte fakat anaç bir hoca tatlı dilli ve güzel tavsiyeler de veriyorMerhaba kızlar memnun musunuz doktorunuzdan ben de şu an araştırma yapıyorum. Koruda gülchin Abdullah ve Kadriye çiçekli de dikkatimi çekti onların hakkında da bir bilginiz var mı
Kadriye hanimi dun hastanede gordum gulec yuzlu bir doktor. Benim doktorum ise Levent bey ve gayet bilgili
Teşekkür ederim peki güncel doğum paketleri hakkında bi bilginiz var mıBen Kadriye Hanımın hastasıydım gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ilerleyemedik birlikte fakat anaç bir hoca tatlı dilli ve güzel tavsiyeler de veriyor
Hiç iyi bir hastane değil aciline gittimde para yatirmadan serum bile takmadilarMerhaba hanimlar sincan lokman hekim.hastanesinde dogum yapan ve doktor onerisi olan var mi ? Suan da doc.dr.yuksel kurban bey var orada Kadin dogum da en kidemli olarak ona gitmeyi dusunuyorum. Bilgisi ve onerisi olanlar bana yazarsa sevinirim.
Yok onu görüşmemiştikTeşekkür ederim peki güncel doğum paketleri hakkında bi bilginiz var mı
17 500 tl idi koru suan ne kadar bilgim yokTeşekkür ederim peki güncel doğum paketleri hakkında bi bilginiz var mı
Ben levent hocadan memnun kalmadim dogukan hocaya gectim o da gidiyormus mecburen kadriye cicejliye gececegimKadriye hanimi dun hastanede gordum gulec yuzlu bir doktor. Benim doktorum ise Levent bey ve gayet bilgili
Kadriye gidiyor dogukan degil ki dogukan doktor ne zaman gidiyormuaBen levent hocadan memnun kalmadim dogukan hocaya gectim o da gidiyormus mecburen kadriye cicejliye gececegim
Hayir dogukan hoca gidiyor 6 aylik tup bebek egitimine gidiyor aralik sonunda ben de mecburen kadriye hocaya gectimKadriye gidiyor dogukan degil ki dogukan doktor ne zaman gidiyormua
Bana kadriye hocaya gecmek istedigimi soyledigimde kadriye hoca subatta gidicek dendi bende oyuzden dogukan hocaya gecicektim :/ valla kafam karisti smdiHayir dogukan hoca gidiyor 6 aylik tup bebek egitimine gidiyor aralik sonunda ben de mecburen kadriye hocaya gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?