• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

kızlar mrb sincan koruyla çukurambar koru arasında nasıl farklar var bilen varmı?az önce aradım fiyat farkı varmış ...birde ben daha çok yeni hamileyim tavsiye edebileceğiniz doktor varmı lütfen cvp bekliorum ...muayene ücreti çukurambarda 177miş sincanda nasıl hem muayene hemde doğum ücreti

sincan koruda.muayene ücreti 92 doğum 2000.bende daha bir defa gittim aşkın bey doktorum.enerjisi ve güler yüzü ile çok olumlu geldi bana.

kızlar mrb sincan koruyla çukurambar koru arasında nasıl farklar var bilen varmı?az önce aradım fiyat farkı varmış ...birde ben daha çok yeni hamileyim tavsiye edebileceğiniz doktor varmı lütfen cvp bekliorum ...muayene ücreti çukurambarda 177miş sincanda nasıl hem muayene hemde doğum ücreti

ben sincan koru meltem aksu ya gidiyorum çok memnunum muayene ücretide 92 tl

92 muayne ücreti doğum ücreti 2000 hüseyin beye gidiyorum çok memnunum aşkın beyde iyi ama meltem hnm çok resmi geldi bana

çok tşkler
sincan koruda.muayene ücreti 92 doğum 2000.bende daha bir defa gittim aşkın bey doktorum.enerjisi ve güler yüzü ile çok olumlu geldi bana.
92 muayne ücreti doğum ücreti 2000 hüseyin beye gidiyorum çok memnunum aşkın beyde iyi ama meltem hnm çok resmi geldi bana

kızlar hepinize çok teşekkür ederim aşkın beye randevu aldım bu hafta gidicem inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim kendinize iyi bakın :KK68::KK68::KK68:

arkadaşlar benim bebeğimde 1 yıl önce doğdu sonrasında bi sıkıntımız oldu kuvöze alınmak zorunda kaldı. 4 gün yoğun bakımda kaldı. ve ücret talep etmediler. yenidoğan yoğun bakımda genel olarak ücret olmuyor diye biliyorum. sadece bebeğimiz ordayken taburcu olur diye 1 gece kaldık. bunun için 250 tl ücret ödedik. belki bahsedilen doğum yatan kişinin kalma ücretidir. hijyeni de iyiydi ama personel değişimi olmuş olabilir veya başka bişey. bu konuda yorum yapmıcam.

sanki koruyu sucluyor veya doktoruma laf soyluyorum gibi muamele yapmista hanimefendi ona sinirlendim. ben heryerde aşkın beyi övup hatta onu cok sevdiğimi soyluyorum. meltem hanima 3 tane arkadasimi yonlendirdim kendisini tanimasamda hatta biri suan koruya dava acabilir yanlış sonuc verildi diye o kadar olaya ragmen HASTANEYE YORUM YOK AMA DOKTORUMA ASLA LAF SOYLETMEM. :)
canım dedıklerıne bire bir katılıyorum bende etimete götürdüm bebegımı dun uzayan sarılık dedıler çok üzülüyorum :(

bende zekai tahire gidiyorum bu hafta sonu randevum var ..ordan sincan koruya başlayacağım bene zekai tahir tam bir rezillik ya bağıran azarlayan yazık değilmi bzie ordan oraya yönlendiyorlar kadın vardı doğurdu doğuracak yanında yakınında almıyorlar ...sincan koruda kızlar ...meltem hanım mı? asşkın beymi ? hüseyin bey mi ? hangisi daha iyi birde üceret 92 tl mi ?

ben meltem hanıma devam ediyorum ilgisinden ve yönlendirmesinden çok memnunum, evet ücret 92

Arkadaşlar Merhaba,

Doğum yapmış Arkadaşlara bir sorum olacak, bebeklerimizi çok şükür aldık kucağımıza peki şimdi düzenli kontrollerini ve takibini yapmak için doktor önerisi olan varmı ?

bende zekai tahire gidiyorum bu hafta sonu randevum var ..ordan sincan koruya başlayacağım bene zekai tahir tam bir rezillik ya bağıran azarlayan yazık değilmi bzie ordan oraya yönlendiyorlar kadın vardı doğurdu doğuracak yanında yakınında almıyorlar ...sincan koruda kızlar ...meltem hanım mı? asşkın beymi ? hüseyin bey mi ? hangisi daha iyi birde üceret 92 tl mi ?
Huseyin beyi tek gecerim :) cok tecrubeli bir doktor. En panik halimde bile cozum yolu bulmustur.ben cok memnun kaldim.2.bebegimde de huseyin beyi dusunuyrm nasip olursa

kızlar Hüseyin beye sezeryan istediğimi söylesem nasıl karşılar acaba. Normal doğumdan çok korkuyorum.
Huseyin bey bqna da normal dedi.ama ben de cok korkuyordum.israr ettim.zaten normal dogum hastanin kendi kafasinda biter hasta kabul etmzse zorlasak da olmaz demisti. Spinal okdum.eli kus gibi hafifti ertesi gun ayaga kalktim. Hala bir sey oldugunda ararim.cok ilgili bir doktor

Huseyin bey bqna da normal dedi.ama ben de cok korkuyordum.israr ettim.zaten normal dogum hastanin kendi kafasinda biter hasta kabul etmzse zorlasak da olmaz demisti. Spinal okdum.eli kus gibi hafifti ertesi gun ayaga kalktim. Hala bir sey oldugunda ararim.cok ilgili bir doktor
Bende hüseyin beye sezeryan olucam kısmetse üç haftam var ama çok korkuyorum ben genel anestezi istiyorum ama spinal olcak diyo ısrarla nasıldı ameliyat anlatırmısın

Bende hüseyin beye sezeryan olucam kısmetse üç haftam var ama çok korkuyorum ben genel anestezi istiyorum ama spinal olcak diyo ısrarla nasıldı ameliyat anlatırmısın
Bn de genel istiyordm.huseyin bey spinale ikna etti.iyi ki de oyle olmus. Bebegimin sesini duydum ilk ben gordum harika bir seydi mutlaka bunu tecrube etmelisiniz.zaten kus gibi eli hicbir agri hissedilmiyor. Ve ameliyatta surekli espri yapiyor nasil gectigini anlamiyorsunuz.kesinlikle spinal yapin derim.hala o ani hatirlayinca duygulaniyrm.bebegimi bana getirdiklrinde o da ben de agliyorduk cok guzel bir duygu.huseyin beye guvenin aldigi ksrarlar bosuna degildr.benim erken dogum riskim vardi her dedigine tmm dedim.ki hep isabetli kararlar aldi.minnettarim ona.

Bn de genel istiyordm.huseyin bey spinale ikna etti.iyi ki de oyle olmus. Bebegimin sesini duydum ilk ben gordum harika bir seydi mutlaka bunu tecrube etmelisiniz.zaten kus gibi eli hicbir agri hissedilmiyor. Ve ameliyatta surekli espri yapiyor nasil gectigini anlamiyorsunuz.kesinlikle spinal yapin derim.hala o ani hatirlayinca duygulaniyrm.bebegimi bana getirdiklrinde o da ben de agliyorduk cok guzel bir duygu.huseyin beye guvenin aldigi ksrarlar bosuna degildr.benim erken dogum riskim vardi her dedigine tmm dedim.ki hep isabetli kararlar aldi.minnettarim ona.
Ay inşallah öyle olur gerçi hüseyin beye çok gÜveniyorum harika bi doktor yenimi doğum yaptınız ameliyat sonrası ağrınız oldumu

Arkadaşlar Merhaba,

Doğum yapmış Arkadaşlara bir sorum olacak, bebeklerimizi çok şükür aldık kucağımıza peki şimdi düzenli kontrollerini ve takibini yapmak için doktor önerisi olan varmı ?
malesef burdaki tek eksik konu bu canim bende senin gibi kaldim bi sure :) korunun doktoruna gittik 5. gun ucretsiz muayeneso için katki payi odedik ama 12 tl flndi sanirim 1. ayin sonunda saglik ocaginda asiyi olup ister bana gel istersen başka yere gidebilirsiniz demisti. ben biraz arastirdim ve etimedde cigdem hanima gittim. isitme testi icinde ona gitmiştik. hastane zaten 10 numara emzirme odası bile var ve super =) doktorumuzda cok guler yuzlu ve ucretleride cok uygun. kalca cikigi kontrolu yapti ve sasircaksiniz ama ek ucret odemedik :)) tavsiye ederim mine cigdem senoglu ismi

Ay inşallah öyle olur gerçi hüseyin beye çok gÜveniyorum harika bi doktor yenimi doğum yaptınız ameliyat sonrası ağrınız oldumu
Evet ben de yeni dogum yapanlardanim.dogum sonrasi agrim oldu ama yatak dosek yatmadim bebegim icin hemen ayaga kalkmayi tercih ettim.gecesinde bile bebegi kendim alip emzirip tekrar yerine koydum.hastanede ameliyat sonrasi yurumelere cok dikkat ettim.eve gecince de hic kurulu yatagim olmadi. Ama tabi ki de sezaryen yeri agridi 1hafta cektim agriyi.sonra sonra duzeldi agrisi azaldi. Bu agrilarin spinalle bir ilgisi yok butun sezaryen sekillerinde narkozun etkisi gecince agri olur. Spinal sadece bas agrisi yapar sukur o bende olmadi hic bas agrisi cekmedim. Huseyin beye guvenin pisman olmazsiniz.tabi once Allah :)

Back