Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Çıktı canım ama sütüm kesildi meme ucum yok silikon uç aldım tutamadı biberon delisi olmuş memeyi iki çekip sinirlenip atıyor bunalıma girdim bir de hala ateşi geliyor mama diye ağlarken.

Çıktı canım ama sütüm kesildi meme ucum yok silikon uç aldım tutamadı biberon delisi olmuş memeyi iki çekip sinirlenip atıyor bunalıma girdim bir de hala ateşi geliyor mama diye ağlarken.

gözün aydın canım çıkmış bebeğin. . Şimdi nasıl?
Alıştı tabi biberona
inşallah zamanla tutar memeyi aslında tutsa emdikce gelir

kizlar biberona ne zaman basladiniz ya ben gogus agrisindan duramıyorum simdi sutumu sagicam gogusu bosaltmam lazim. biberona 1 aylikken başlayan oldumu?

kizlar biberona ne zaman basladiniz ya ben gogus agrisindan duramıyorum simdi sutumu sagicam gogusu bosaltmam lazim. biberona 1 aylikken başlayan oldumu?
Ben 2gunlukken basladim.goguslerim cok yara oldu. Mama vermek zorunda kaldim.ki zaten sutum yetmiyordu takviye sartti.hatta acliktan sarilik oldu yavrum. Hem emzirip hrm biberondan verince emmeye devam ediyr biberona alismiyr. Oyle yapmaya calistim. Aventin bi biberonu var cok gzl tam yenidogana uygun tavsiye ederim

aventin pompasinda olan biberon var bende o mu acaba? minik boy, birde dr.Browns gaz engelleyici biberon var ama o biraz buyuk onu veremedim simdilik lansinoh sicak soguk terapi aldim onunla biraz bakim yapıcam goguslerime cok ağrıyor yakinda hic emziremicem ztn dun 40ml anca sagabildim süt belki benimkide yetmiyodur

Benim aldigim avent natural PP biberon 125 ml. Diye geciyr adi. Bnm goguslerde iki gune bir yara oluyor.lansinoh suruyorm ama bebegim cok emdigi icin krem goguste kalmiyr malesef.sagma makinesi ben de aldim.ama tam anlamiyla sagip ne kadar sut var bakamafm.belki oglum doymadigi icin emiyordur surekli.ya da emzik almadigi icin kendini rahatlatiyr emerek.emdikce de gaz oluyor bildigin kısır döngü

Benim 1. Bebekte meme uçları çok yara oldu lansinoh hiç ise yaramadı. Bephantene merhemi sürekli sürdüm emzirmeden öncede karbonatli suyla sildim ve sade suyla bidaha sildim. Biraz meşakkatli ama 2 günde ne yara ne kabuk kaldı sonrada hiç yara olmadı deneyin derim.

Cok sag olun.deniyecegim

bugun o cok aciyan gogusten 100ml sagdim hala var sut ama cok canim yandi biraktim. onu buzluga attik 6 ay icinde kullaniriz, sut tam bosalmadigindan olmus oyle uclari yara olsa bi sekilde hallederimde benim kanallar tıkanmış mastite dogru gidiyorum belkide oldu mastit bugun ilk kez biberon denicez bakalim ne zaman uyanirsa 30 ml sagdim diger gogusten bekliyor aventin pompa biberonunda..

Kızlar olmadı sütüm tamamen kesildi bebeğim ağzına almıyor memeyi. Hastane tipi pompa kiraladım icmedigim sıvı damla vs.kalmadı ama artık 20ml bile çıkmıyor iki göğüsten. Hiç emziremedim yavrumu çok üzülüyorum...

Olsun cnm üzülme sen yinede devam et pes etme yirmi ml de olsa bi damlada olsa yeter ona

Spinal sezeryanla doğum yapanlar bebeğinizi hemen yanınıZa verdilermi yoksa gösterip ameliyat bitene kadar göstermedilermi

Kizlar merhaba araniza yeni katildim. 5haftaluk hamileyim ve koruya gitmek istiyorum yakin olduğu için isyerime. Ama doktor konusunda kararsizim askin bey ve meltem hanim hakkında iyi yorumlar duydum ama Huseyin beyi de sizlerden çok iyi diye duydum..tecrubrlerinize ihtiyacim var teşekkürler simdiden. Bi de doktorum beni bilgilendirsin rahatlatsin istiyorum

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım .7 aşkın beyden randevu aldım.nasıl bi doktor bilgi verebilir misiniz.normal doğum yanlısı bi doktor mu.bi de hastane hakkında olumsuz bi durum varmı kafanıza takılan

Hayırlı olsun cnm ben hüseyin beyin hastasıyım çok memnunum

aşkın bey kesinlikle bi normal doğum aşığı bu kendisinin birebir tabiri ayrıca.. Hastane konusunda bi kaç tedirginliğim vardı burda arkadaşların başına gelen sıkıntılardan ötürü ama aşkım bey konuda da rahatlattı biraz ayin 7 si mi randevu. . Sen birebir gör kendin karar ver Canım herkesin bakış açısı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…