Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun, doğan doğmayan :)
Bana yardımcı olabilirseniz çok ama çok duacınız olurum!
Ben 5 aydır medical parka devam ediyorum ama son gidişimde fiyatlarda bana söylemedikleri kalemler olduğunu öğrendim! yıkıldım resmen! ilk gittiğimde 2775 doğum, normal için epidural istersen 300 tl demişlerdi. başka da fiyat vermediler. son gidişimde kesinleştirip emin olayım dedim, 2775 doğum, 500 epidural, 500 mesai dışı doktorunu çağırma parası dediler ki mesai dışına denk gelme olasılığı %70!
36. haftamdayım ve sinirlerim çok bozuk! neredeyse 4000e yakın bir ücret çıkıyor!
bikaçgün sonra kontrole gidicem ve artık tartışırmıyım naparım bilmiyorum yönetimle bu fiyat politikasını görüşücem ama epey de stresliyim

((
hastane değiştirmeyi düşünüyorum artık, az çok meltem hanımdan ve fiyatlardan memnun olduğunuzu okudum ama benim yerimde olsanız değiştirir miydiniz? hastanenin ortamı nasıl (sincan)? meltem hanım her şartta geliyormu normal doğuma?
extra para istiyor mu? şiddetle tavsiye edermisiniz? özellikle doğum yapmış birileri okuyorsa ve onlar da önerilerini söylerse çok sevinirim! şimdiden Allah razı olsun sizlerden..