• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Kızlar 1 hafta önce erken dogum yaptım doktorum aşkın bey benim ve bebeğimin hayatını kurtardı süper bir doktor hem çok ilgili hem çok güler yüzlü
Hastanedeki hemsirelerde çok tatli guleryuzluler hepsiyle arkadaş olduk nerdeyse kesinlikle aşkın beyi ve sincan koruyu tavsiye ediyorum
hayirli olsun bebisinnn.

slm kızlar bende yeni hamiş oldugumu ögrendim koru hastanesindeki hüseyin beyle görüştüm iyi bi doktor gibi sorularımızı yanıtsız bırakmadı gidipde memnun kalan varmı bütün takiplerini onda yaptıran benim için çok önemli iki tüp bebek denemesinden sonra kendiliginden olmuş bi bebikk çünkiii :))
Kesinlikle tavsiye ediyorum süper bi doktor

Ben bu tip konularda hastaneden öte doktor seçimi yapma taraftarıyım. Aşkın Evren Güler'i tek geçerim ama Balgat koruya geçti maalesef . Artık iki katı Ücret ödemek gerekecek ona gitmek için

bende aşkın beye gidiyorum. cukuramabara geçmesi büyük bi talihsizlik oldu.hamileliğin en başından beri takip edilen hastaların ve doğuma çok az kalanların sincan fiyatı uygulamaları gerekiyo. aşkın beyin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum .koru hastahanesinin de etik bir davranış sergileyeceğini umut ederek bizleri mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.

insallah oyle olur ama olmazsa
bende aşkın beye gidiyorum. cukuramabara geçmesi büyük bi talihsizlik oldu.hamileliğin en başından beri takip edilen hastaların ve doğuma çok az kalanların sincan fiyatı uygulamaları gerekiyo. aşkın beyin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum .koru hastahanesinin de etik bir davranış sergileyeceğini umut ederek bizleri mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.
da yapacak pek biseyimiz yok bu saatten sonra dr degistirmek alismak benim icin zor.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun, doğan doğmayan :)
Bana yardımcı olabilirseniz çok ama çok duacınız olurum!
Ben 5 aydır medical parka devam ediyorum ama son gidişimde fiyatlarda bana söylemedikleri kalemler olduğunu öğrendim! yıkıldım resmen! ilk gittiğimde 2775 doğum, normal için epidural istersen 300 tl demişlerdi. başka da fiyat vermediler. son gidişimde kesinleştirip emin olayım dedim, 2775 doğum, 500 epidural, 500 mesai dışı doktorunu çağırma parası dediler ki mesai dışına denk gelme olasılığı %70!
36. haftamdayım ve sinirlerim çok bozuk! neredeyse 4000e yakın bir ücret çıkıyor!
bikaçgün sonra kontrole gidicem ve artık tartışırmıyım naparım bilmiyorum yönetimle bu fiyat politikasını görüşücem ama epey de stresliyim :KK43:((
hastane değiştirmeyi düşünüyorum artık, az çok meltem hanımdan ve fiyatlardan memnun olduğunuzu okudum ama benim yerimde olsanız değiştirir miydiniz? hastanenin ortamı nasıl (sincan)? meltem hanım her şartta geliyormu normal doğuma?
extra para istiyor mu? şiddetle tavsiye edermisiniz? özellikle doğum yapmış birileri okuyorsa ve onlar da önerilerini söylerse çok sevinirim! şimdiden Allah razı olsun sizlerden..
canım bende 5ay önce huseyın beyde dogum yaptım cok pimpirikli bir tipimdir.hamile kalmadan önce doktor ve hastame araştırdım ve korudan çok memnun kaldım normal dogum yaptım çok ıyı gaz verdıler tek sıkıntım dogumdan sonra çok ilgının olmamasıydı.

canım bende 5ay önce huseyın beyde dogum yaptım cok pimpirikli bir tipimdir.hamile kalmadan önce doktor ve hastame araştırdım ve korudan çok memnun kaldım normal dogum yaptım çok ıyı gaz verdıler tek sıkıntım dogumdan sonra çok ilgının olmamasıydı.
Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün cnm.. Benim için artık geç oldı, 40 bitiyo :) pts medical parkta yapacağım en geç suni sancıyla nasipse..

kızlar sincan koruya devam eden arkadaslar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.doğum paketimi aldınız acaba..hangi doktoru önerirsiniz.bide bende kilolu hamile kaldım sanırım orda bi doktor meltem hanımdı ismi sanırım kiloya tatıntılıymış beni üzmesini istemiyorum acıkcası zaten bu kilo ile risk altındayım farkındayım.

birde gereksiz tetkik isteniyor vs..fiyatlar kişiye göre farklılık gösteriyor tarzı bişiler okudum gerçeklik payı var mı acaba.

Ankara Kızılcahamamdayım ankaradan hastane ve doktor önerimiz var mı?

Back