Ankara Şehir Hastanesi ve pandemi dönemi

Minipanda

Ponçik kızlarına kavuştu👩‍👧‍👧😍
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
1.659
1.666
83
Merhaba arkadaslar su pandemi doneminde Ankara sehir hastanesinde dogum yapan var mi? Nasil bir surecten geciliyor sanci cekerken ve lohusa odasinda yaniniza yakininizi aliyorlar mi? Lutfen dogum yapan varsa bilgilendirsin 🙁

Canım normalde de yakın alınmıyor ki sadece telefon alıyorlardı şimdi süreç nasıl bilmiyorum.tek kişilik odalar oluyor orda kendin kalıyorsun. Sonra eğer sancı yok ise normal iddaa alıyorlar orda yakının kalıyor.ama şimdi zannetmiyorum kalacağını

Sanci odasinda da lohusa odasinda da tek korkum yalniz kalmak destek olmasi acisindan anne vs . Bu durumu dusundukce cok uzuluyorum 😢 arastirmaya devam edecegim su yakin zaman da doguranlardan da yorum bekliyorum

Merhaba arkadaslar su pandemi doneminde Ankara sehir hastanesinde dogum yapan var mi? Nasil bir surecten geciliyor sanci cekerken ve lohusa odasinda yaniniza yakininizi aliyorlar mi? Lutfen dogum yapan varsa bilgilendirsin 🙁
Merhabalar benim yakınım hacettepe de yaptı doğum ama yanına kimseyi almadılar zaten son zamana kadar evdeydi son aşamada gitti hastaneye bir gece kaldı hemen taburcu ettiler

Bu dönemde hiçbir şekilde refakatçi alınmıyor. Normal düzene haziran sonunda geçilecek sanırım. Ama onda da sancı zamanı yanına birini alırlar mı sanmıyorum. Ben de merak ediyorum oradaki süreci ama devlet hastanelerinde genelde doğum sonrasına kadar kimseyi almıyolar

Dogum yaptınızmı orda aceba bendr orda yapacagımda

5 nisanda doğum yaptım. kimseyi almadılar. girişimi de çıkışı da kendim yaptım. kocam 32 saat sonra kapıdan aldı ve o zamana kadar hiç görüşmedik. çok şey yazarım da neyse... imkanınız varsa özel bi hastaneye gidin. yoksa da kimseyi almayacaklar, sancı esnasında da doğum sonrası da bebekle yapayalnız kalacaksınız buna hazırlanıp gidin

Haziran'da hastaneler normal sürece geçecekmiş. Şu an olağanüstü bir durumdan geçiliyor ve en iyisini yapıyorlar yoksa giren çıkanın haddi hesabı olmazdı. Yavaş yavaş eski düzene geçerler artık. Bu durımdan çnce özel hastaneden daha güzel olduğunu söylüyorlardı.

5 nisanda doğum yaptım. kimseyi almadılar. girişimi de çıkışı da kendim yaptım. kocam 32 saat sonra kapıdan aldı ve o zamana kadar hiç görüşmedik. çok şey yazarım da neyse... imkanınız varsa özel bi hastaneye gidin. yoksa da kimseyi almayacaklar, sancı esnasında da doğum sonrası da bebekle yapayalnız kalacaksınız buna hazırlanıp gidin
Neler yasadiniz keske yazsaniz esimle bu hususta celisiyoruz ben ozel istiyorum 😞

Back