Kaçıncı gün diye geçer bilmiyorum ki ilk gün sayılıyor mu perşembe sabahı almışlardı3. Gün embriyosumu olucak transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün diye geçer bilmiyorum ki ilk gün sayılıyor mu perşembe sabahı almışlardı3. Gün embriyosumu olucak transfer
İlk gün sayılmıyo ertesi gün sayılıyoKaçıncı gün diye geçer bilmiyorum ki ilk gün sayılıyor mu perşembe sabahı almışlardı
İnşAllah transferin olur o zaman söylerler zaten kaçıncı gün embriyosu oldunuİlk gün sayılmıyo ertesi gün sayılıyo
İnşallah aminnİnşAllah transferin olur o zaman söylerler zaten kaçıncı gün embriyosu oldunu
Oldunmu transferi canım embriyo kaliteliyse tutar içini ferah tutAradılar aynı yine gelişme olarak bişey söylenmedi yarın transfer olucak dediler bugün 3. Günmüş yani yarın 4.gün okucak transferim, bide dha 27 yaşındasınız elimizdede 1 embryo var falan dediler biraz umutsuzluk çöktü ondan
Transferim oldu kızlar çok değişik duygular Rabbim kolaylıkla sonumuzu göstersin inşallah güzel şekilde, kalite konusunda endişeliyim ama ya ce yazıyor kalitesinde, gerisi takdiri ilahiOldunmu transferi canım embriyo kaliteliyse tutar içini ferah tut
Rabbim ömür verirse olur canım nası transfer zormu merak ediyorum bende 2 kere adet olduktan sonra olucamTransferim oldu kızlar çok değişik duygular Rabbim kolaylıkla sonumuzu göstersin inşallah güzel şekilde, kalite konusunda endişeliyim ama ya ce yazıyor kalitesinde, gerisi takdiri ilahi
Transfer işlemi kolay sadece idrarın sıkışık olmak gerekiyor en su içmemek gerekiyor sürekli tuvaletin gelir yoksa, Rabbim güzel sonuçlar versin sana da inşallah neden 2 adet snra pekiRabbim ömür verirse olur canım nası transfer zormu merak ediyorum bende 2 kere adet olduktan sonra olucam
Bende ohss riski vardı 6 gün hastanede yattım yumurta çoktu oda su toplama riski falan oluyo o yüzden inşAllahTransfer işlemi kolay sadece idrarın sıkışık olmak gerekiyor en su içmemek gerekiyor sürekli tuvaletin gelir yoksa, Rabbim güzel sonuçlar versin sana da inşallah neden 2 adet snra peki
He anladm inşallah güzel sonuçlanır amiinnnn bi arkadaşın da öyle olmuş bugğn transferi oldu dondurmşlar öncesinde herşey yolunda olsun inşallahBende ohss riski vardı 6 gün hastanede yattım yumurta çoktu oda su toplama riski falan oluyo o yüzden inşAllah
VerdilerTransferden sonra embriyonun fotoğrafını verdilermi
İnşAllah mis kokulu evlatlarımız olsun Allah isteyen herkese nasip etsin içlerinde bize deHe anladm inşallah güzel sonuçlanır amiinnnn bi arkadaşın da öyle olmuş bugğn transferi oldu dondurmşlar öncesinde herşey yolunda olsun inşallah
Amin amiinn aminnnnİnşAllah mis kokulu evlatlarımız olsun Allah isteyen herkese nasip etsin içlerinde bize de
Normlde Gülnur hoca yapıyor ama bana yetişemedi diğer Zehra hoca vardı o yaptı bana benden sonraki 2 arkadaşa Gülnur hoca yaptıMerhaba bişey daha sormak istiyorum transferi gülnur hocamı yaptı yoksa embriyologmu
Merhaba,Canım merhaba, bizde kasımda asilamayi bi daha deneyip eğer olumsuz sonuç alırsak sevk isteyeceğiz sen hangi doktora gözüktün memnun kaldın mı bide hastaneye işlemler için ödeme yaptın mı ilaçlar ne kadar tuttu
Sizin sıkıntı var mı daha önce aşılama denediniz miCanım merhaba, bizde kasımda asilamayi bi daha deneyip eğer olumsuz sonuç alırsak sevk isteyeceğiz sen hangi doktora gözüktün memnun kaldın mı bide hastaneye işlemler için ödeme yaptın mı ilaçlar ne kadar tuttu