Ankara şehir hastanesi (sezeryan olanlar)

Bayankusch

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
304
326
23
29
Ankara şehir Hastanesi'nde sezeryan doğum yapan varmı arkadaşlar ? Birkaç sorum olacaktı. Kaç haftalıkken sezeryana alıyorlar ? Sezeryan öncesi sonda işlemini belden aşağı uyustukdan sonramı yaptılar ? Odalar nasıl ?

Bende şehir Hastanesi'nde doğum yaptım ama Ankara'da değil geneline cevap vereyim size. genelde 38 haftalıkken yapıyorlar sezeryan. sonda ağrılı bir işlem olmadığı için takıyorlar önce anlamıyorsun. Odalara bir yorum yapamayacağım

Çok ağır dozajlardamı kullanıyorsunuz ? Normal doğuma engel değil diye biliyorum isterseniz başka bir doktorla daha görüşün
Çok ağır bir doz değil ben kendimi zprlardığımda kalbimde ağrı da oluyor bu yüzden de sezeryan düşünüyorum pıhtı atma riski kalbimin ağrıması bunları riske atmak istemiyorum rahat bir doğum olsun istiyorum

Canım şehir hastanesi isteğe bağlı sezeryan yaparmıki ? Genellikle normal oluyor ya oyuzden sordum

Ben Ankara'da şehir Hastanesi'nde doğum yaptım normalle başlayıp sezaryenle bitti bazı odalar tek kişilik bazıları çift kişilik ben çift kişilik odada kalmıştım hastanedeki hizmet kalitesi gayet iyi memnun kalmıştım sonda olayı çok sıkıntılı bir işlem değil ağrılı değil ama sezaryen ameliyat olduğu için zorluyor sizi

arkadaşlar hasteneden memnunmusunuz 9 haftalık gebeyim 12 haftadan sonra bu hastaneye gitmek istiyorum ama karar veremedm.

Sezeryan olan arkadaslar estetik eriyen ip mi kullanıyorlar?Doğuma asistanlar mı doktorlar mı giriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…