• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ankara Sclinic

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Denizkumm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
266
188
303
Ankara
Merhabalar arkadaşlar saçlarım çok seyrek resmen kel gibiyim.ne yaptıysam işe yaramadı.Ankarada Sclinic diye biryer var saçları çoğalttıklatırını söylüyorlar ve çok ciddi bir para istiyorlar garanti vermiyorlar.aranızda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Bende bu konuyu aylardır araştırıyorum takip ediyorum sürekli gönderilerine bakıyorum 9 clinicleri var farkli illerde dahada çoğaltacaklar resimler çok iyi ancak gerçek kullanıcı yorumuna ihtiyacım var benimde istenilen ciddi bir rakam çünkü konuyu takipteyim

Bende bu konuyu aylardır araştırıyorum takip ediyorum sürekli gönderilerine bakıyorum 9 clinicleri var farkli illerde dahada çoğaltacaklar resimler çok iyi ancak gerçek kullanıcı yorumuna ihtiyacım var benimde istenilen ciddi bir rakam çünkü konuyu takipteyim
Sanırım konu ile ilgili bilgisi olan kişi yok instagramdan Sclinic i takip ediyorum orda çok iyi sonuçlar var.fakat internette bilgi yok

Merhaba ne yaptınız gidebildiniz mi
Merhabalar evet gittim cumartesi günü 2.seansımı uygulayacağım henüz bir gelişme yok hala çok fazla dökülmem var 4.seanstan sonra azalacağını söylediler azalmadığı takdirde devam etmeyeceğim zaten.ekstradan ev ürünleride önerdiler onlarıda kullanıyorum xpecia tabler hair forte sprey ve kendi şampuanları bakalım ne olacak bekliyorum bende

Merhabalar evet gittim cumartesi günü 2.seansımı uygulayacağım henüz bir gelişme yok hala çok fazla dökülmem var 4.seanstan sonra azalacağını söylediler azalmadığı takdirde devam etmeyeceğim zaten.ekstradan ev ürünleride önerdiler onlarıda kullanıyorum xpecia tabler hair forte sprey ve kendi şampuanları bakalım ne olacak bekliyorum bende
Hadi bakalım hayırlı olsun gelişmelerden haberdar et beni.4. Seansta gelişme olmaz ise onlar mı bırakalım dedi? İnşallah faydasını görürsün.ücreti ne kadar peki? Peşin mi verdin ?yoksa her seansa gittiğinde seansın ücretini mi alıyorlar

Hadi bakalım hayırlı olsun gelişmelerden haberdar et beni.4. Seansta gelişme olmaz ise onlar mı bırakalım dedi? İnşallah faydasını görürsün.ücreti ne kadar peki? Peşin mi verdin ?yoksa her seansa gittiğinde seansın ücretini mi alıyorlar
Teşekkür ederim inşAllah güzel sonuçlar alırımda başka insanlarada umut olurum.Onlar söylemedi ben kendimce öyle bir karar aldım çünkü ben saç sorunuyla senelerdir uğraşıyorum ve denemediğim yöntem kalmadı o yüzden bundanda pek umudum yok gibi bakalım beklemedeyim.Pesin ödemedim seans başı ödeme yapıyorum

Bende ayni dertle yıllardır savasiyorum insallah çözüm olur sac ekimi dusundunuz mu hiç
Çok düşündüm gittiğim klinikler saç ekimine uygun değilsin dediler buarada ankarada 4 aydır kuaför saçıma bakım yapıyor bemix evigen bepanten badem yağı ben çok farketmiyorum ama görenler saçlarımın çıktığını söylüyor

dökülme tipin nedir öncelikle bunun saptanması gerek, gerçi xpecia ve hairforte verdi ise erkek tipi dökülme mevcuut. hairfortu kullanmaya devam ettiğin müddetçe saç çıkacak kalınlaşacak gürleşecek ama bırakınca çıkanların hepsi dökülüp mevcut saçlarını da daha da inceltmiş olacak. kan tahlili sonuçların nedir, kadın doğum uzmanına gittin mi pko ya bakıldı mı? ben de saç ekimine bakıyorum şakaklarım seyrek old. için.

Teşekkür ederim inşAllah güzel sonuçlar alırımda başka insanlarada umut olurum.Onlar söylemedi ben kendimce öyle bir karar aldım çünkü ben saç sorunuyla senelerdir uğraşıyorum ve denemediğim yöntem kalmadı o yüzden bundanda pek umudum yok gibi bakalım beklemedeyim.Pesin ödemedim seans başı ödeme yapıyorum
Merhaba ne yaptınız devam ediyor musunuz?

Arkadaşlar ben izmirde gittim çok pişmanım 6 bin tlm çöp oldu
Peşin ödemiştim
Her seferinde şimdi belli olmaz henüz çok erken diye oyaladılar umutlarımla oynadılar
Kliniklerinde doktor bile yok
Son iki seansa parasını ödediğim halde gitmedim
Sağlığımdan endişelendim
Ve on seansta çıkan bikaç tel saç da ziyadesiyle döküldü

Merhaba ne yaptınız devam ediyor musunuz?
Arkadaşlar ben izmirde gittim çok pişmanım 6 bin tlm çöp oldu
Peşin ödemiştim
Her seferinde şimdi belli olmaz henüz çok erken diye oyaladılar umutlarımla oynadılar
Kliniklerinde doktor bile yok
Son iki seansa parasını ödediğim halde gitmedim
Sağlığımdan endişelendim
Ve on seansta çıkan bikaç tel saç da ziyadesiyle döküldü
Sizin adınıza çok üzüldüm keşke peşin vermeseydiniz yazık olmuş benim tecrübelerime göre bir insanda saç dökülmesi bir basladı mı ömür boyu devam ediyor yani ya ömür boyu mücadele içinde olacağız ya da kabullenip hiçbir tedavi uygulamayıp kendi halinr bırakacağız ben tüm bunları göze alarak sclinic e gittim onlar zaten garanti vermiyor çok yüksek vaatleride olmuyor tedaviler kişiye özgüdür kişiden kişiye değişir ben sürekli takip halindeyim güzel sonuç alan çok kişi var benim henüz 4.seansım bitti şu an sadece dökülmemde 20 30 tel kadar azalma oldu aşırı dökülmem vardı 6. Seansa kadar süre tanıdım bakalım beklemedeyim

Cig kabak cekirdegi oneririm
Çiğ kabak çekirdeği yüksek miktarda çinko içerir prostat hastalarınada önerilir ancak çinko eksikliği saçta kelleşme yapacak kadar saç dökmez ki saç dökülmesinin birçok sebebi var yani faydası olur ancak sorunu halletmez ancak tedaviye destek olabilir

Minoksil de kullaniyormusunuz

Çiğ kabak çekirdeği yüksek miktarda çinko içerir prostat hastalarınada önerilir ancak çinko eksikliği saçta kelleşme yapacak kadar saç dökmez ki saç dökülmesinin birçok sebebi var yani faydası olur ancak sorunu halletmez ancak tedaviye destek olabilir
Sacta kellesme yapmaz belki ama asiri seyreklik yapar kafa derisi gorunebilir d vitamini eksikligi de ayni sekilde

Back