Ankara, Samsun ve Çevresinde Çikolata kisti ameliyatı için doktor önerisi

İyi Bir doktor araştırıyorum ama pek bir şey bulamadım. kistlerin boyutu yüzden olmayacağını söylüyor sanırım ve 3 yıldır olmadı malesef. Bekledikçe de büyümeye devam ediyor.
Kuzum soğan suyu kürü iyi geliyor bende kullanıyorum sabah aç karnuna bide gece yatmadan taze taze sarı soğanı iyice yıkayın dörde bölüp bir su bardağı suyla kaynatın ve için şifa olsun inşallah 🙏

Kuzum soğan suyu kürü iyi geliyor bende kullanıyorum sabah aç karnuna bide gece yatmadan taze taze sarı soğanı iyice yıkayın dörde bölüp bir su bardağı suyla kaynatın ve için şifa olsun inşallah 🙏
Soğan kürünü kistler küçükken kullanmıştım. Kürden mi bilemiyorum ama birden iki katı boyutuna çıkmıştı kistler o yüzden bir daha kullanmadım. Sanırım bende ters etki yaptı :KK43:.

Hacettepe de murat güntekin var ben Elazığ dan yanına gittim ameliyat olmadan kisti boşaltıp içine yeni bir ilaç bulunmuş onu koydu kesinlikle boşa ameliyat olma murat hocaya git
Merhaba siz bu işlemi yaptırdınız mi ve kistinix küçüldü mu bide gebelik elde ettiniz mi acabaa

Evet yaptırdım küçüldü ama daha gebelik olmadı tavsiye ederim çok basit bişekilde kurtula bilir siniz

2 ay oldu yaptıralı adetlerim normale döndü hatta ağrımda kalmadı diyecek kadar azaldı

Kusura bakmayın sürekli bişe soruyorm peki ücret odedinz mi bidd hemen mi yapılıyor bu işlem gün mu veriliyor acaba
Doktor ücreti ödedim 150 tl bide mr falan istiyorlar birde yatak ücreti toplamda 500 hastaneye gitmiştir ben Elâzığ dan gittim 2000 e yakın gitti benim ama ameliyat ücreti yok mr a falan ücret ödedim yatak ücreti birde hastane girişi falan

Emar çekmeden yapmıyorlar ben Elâzığ dan çekip götürdüm emarı o yüzden beklemedim

Benm on gün önce mrm çekildi ilaçlı mr filmim Allah razı olsun cevp verdiginz için sağolun umarm hepimiz tez zamanda saglimiza ve bebeklerimize kavuşuruz
Amin zaten ilaçlı emar istiyorlar emarınız eskitmeden murat hocaya ulaşın gerçekten mükemmel bir doktor

Kızlar merhaba Ankara, Çorum, Samsun ve çevre illerde çikolata kisti ameliyatı olup memnun kaldığınız doktorları önerir misiniz? Sağlı sollu çikolata kistlerim var biri 9 diğeri 8 cm olmuş. çocuğum yok çocuk istiyorum ama kistler yüzünden olmuyor. doktorlar ameliyat olmadan tüp bebek bile olmaz diyorlar. Ameliyat içinde doktor araştırmasındayım. İyi bir doktor olsun istiyorum yumurtalıklarımdan en az tahribatla çıkmam lazım yardımcı olur musunuz?
Merhaba Ankara üniversitesi cebeci tıp fakültesi Cem Somer Ataberkoglu Ankara'da bu hoca çok iyi

X