İyi Bir doktor araştırıyorum ama pek bir şey bulamadım. kistlerin boyutu yüzden olmayacağını söylüyor sanırım ve 3 yıldır olmadı malesef. Bekledikçe de büyümeye devam ediyor.tabiki tedavinizi olun ama doktorun dediklerine bakıp umutsuzluğa kapılmayın iyi bir doktor bulun kendinize
umarım kısa zamanda bulursunuz iyi bir doktor ve bebeğinize kavuşursunuz bizimde olmuyor malesef 3,5 yldır evliyiz.İyi Bir doktor araştırıyorum ama pek bir şey bulamadım. kistlerin boyutu yüzden olmayacağını söylüyor sanırım ve 3 yıldır olmadı malesef. Bekledikçe de büyümeye devam ediyor.
İnşallah isteyen herkezin olur. Sizin neden olmuyor?umarım kısa zamanda bulursunuz iyi bir doktor ve bebeğinize kavuşursunuz bizimde olmuyor malesef 3,5 yldır evliyiz.
erkek kaynaklı eşimin sperm sayısı az canımİnşallah isteyen herkezin olur. Sizin neden olmuyor?
Sperm sayısı arttırmak için çakşır suyu, keçiboynuzu pekmezi ve zeytinyağlı incir kürü iyi geliyor diye biliyorumerkek kaynaklı eşimin sperm sayısı az canım
hepsini denedik canım br faydası olmadı malesef normal yolla gebelik elde edemedik aslında çok çok az bir sayıda deil ama nasip buda bizim sınavımız demek ki?Sperm sayısı arttırmak için çakşır suyu, keçiboynuzu pekmezi ve zeytinyağlı incir kürü iyi geliyor diye biliyorum
Arı sütü ve karışımlarını da kullanın. Bunların en az üç ay kullanılması gerekiyor diye biliyorum tabi zaten araştırmışsındır eminim ki. bende öyle düşüyorum nasip olmayınca olmuyor olacağı varsa da önüne geçilmiyor. Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur inşallahhepsini denedik canım br faydası olmadı malesef normal yolla gebelik elde edemedik aslında çok çok az bir sayıda deil ama nasip buda bizim sınavımız demek ki?
Amin canım inşAllah biz şuanda 3.tüp bebk tedavimize başlıcaz Allah kısmet ederseArı sütü ve karışımlarını da kullanın. Bunların en az üç ay kullanılması gerekiyor diye biliyorum tabi zaten araştırmışsındır eminim ki. bende öyle düşüyorum nasip olmayınca olmuyor olacağı varsa da önüne geçilmiyor. Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur inşallah
İnşallah bu son olur yavrunuzu kucağınıza alırsınız.Amin canım inşAllah biz şuanda 3.tüp bebk tedavimize başlıcaz Allah kısmet ederse
aminnn canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep dua ediyorum evlat isteyen herkese onlarla beraber bizede nasip et diye.İnşallah bu son olur yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
İnşallah bize de nasip olur. Bende öyleyim hep dua ediyorumaminnn canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep dua ediyorum evlat isteyen herkese onlarla beraber bizede nasip et diye.
amin peki ilk tüp bebek denemnizmi olacakİnşallah bize de nasip olur. Bende öyleyim hep dua ediyorum
İlk olacak daha önce herhangi bir işlem yapılmadı aşılama hsg falan yapılmadı önce ameliyat dendi sonra hem tüp bebek olur mu bilmiyorum. Doktor bulabilirsem başlıcamamin peki ilk tüp bebek denemnizmi olacak
hayırlısı olsun hakkınızda stres yapmayın sakın stres bu durumda en büyük düşman sakin olun ve hep olumlu düşünün aklınızdan kötü düşünceleri çıkarınİlk olacak daha önce herhangi bir işlem yapılmadı aşılama hsg falan yapılmadı önce ameliyat dendi sonra hem tüp bebek olur mu bilmiyorum. Doktor bulabilirsem başlıcam
Stressiz günüm yok gibi bir şey hem iş stresi hemde bebek aklımdan hiç çıkmıyor çok uğraşıyorum düşünmeyim diye ama olmuyor tam unuttum diyorum biri soruyor ya da birinin hamilelik haberi geliyor yine aklıma düşüyorhayırlısı olsun hakkınızda stres yapmayın sakın stres bu durumda en büyük düşman sakin olun ve hep olumlu düşünün aklınızdan kötü düşünceleri çıkarın
çok iyi anlıyorum seni mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış en azındanStressiz günüm yok gibi bir şey hem iş stresi hemde bebek aklımdan hiç çıkmıyor çok uğraşıyorum düşünmeyim diye ama olmuyor tam unuttum diyorum biri soruyor ya da birinin hamilelik haberi geliyor yine aklıma düşüyor
Yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar moral bozmamaya çalışıyorumçok iyi anlıyorum seni mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış en azından