- 15 Mayıs 2012
- 3.096
- 2.710
- 34
Ben sizi cok iyi anliyorum munecim. Ben fevri davranip yanlis ifade ettim kendimi. Allah evladinda ailennde hayirlisini versin. Cocuk yetistirmekte zor is anne olmadigim icin konusmak kolay geliyor belki bana. Genelde teroristler kucuk yaslarda bu sekilde yetistiriliyorlar. polis arabalarina tas atanlar coxuklar hep mesala. baskalarinn kandirmasina hacet yok yani ailede boyle goruyorlar malesef ki.Bu iddia doğruysa o aileye söylenecek çok şey var ama ben içimden diyeyim
P pelinyaman28 hassasiyetinin sebebini biliyorum gülüm, terör deyince bizde senle aynı duyguları paylaşıyoruz, burada maksat aileyi korumak değildi, ki terör dahil birçok şeyde 18 yaş altı çocuklara ve oğlu/kızının ne yaptığından hiç haberdar olmayan ailelere karşı biraz daha esneğimdir çünkü 18 yaşın altındakilerin beynini yıkamak, korkutmak, zayıf noktalarından yakalayıp şekillendirmek kolaydır, aynı şekilde kimi gençlerde vardır ki anne babasına karşı bazı şeyleri kamufle edebiliyorlar, çocuğunun uzun süredir uyuşturucu kullandığını ya da Ayşe'de kalıyorum deyip bir bara gittiğini, sevgilisinde kaldığını fark etmeyen aileler var.
tantanis'in verdiği linkteki iddiaya bakacak olursak bu aile yalan söyleyerek duygularımızla oynuyormuş, 2 gün sürer duygularla oyun, eninde sonunda çıkar, çıktı işte.
Bu baba için işlem yapılır mı sanmıyorum, başka bir haber içeriğinde gayette terörist kızlarının cenazesine katılmış, bayraklar asmış, belki de sloganlar atmış kadınlar var, vekil var.
Bana kalsa terörsitlere cenaze töreni, taziye çadırı bile olmamalı, ama işte yapılıyor.