Ankara RadyoFrekans Yaptıran

Acemkizi2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
13
2
38
Merhaba,
birçok başlığa baktım ve genital estetik ile ilgili yazılanları okumaya çalışıyorum. biraz bütçe ayırdım ve beyazlatma dahil olacak şekilde yeni yıla kadar birçok işlemi yaptırma planım var. bunlardan biri de radyofrekans. bunu yapan bir klinik var mı? diğer başlıklar için de tavsiyelerinii paylaşırsanız sevinirim.

Yardımcı olamayacağım ama belki gönderiniz üste çıkar. Radyofrekans ne için yapılıyor?

Yardımcı olamayacağım ama belki gönderiniz üste çıkar. Radyofrekans ne için yapılıyor?
Teşekkürler. Ameliyatsız sunulan işlemlerden biri olarak okudum. Vajinal yapının toparlanmasinda ve sıkılaşmasında etkiliymis. Ispanyada kullanılarak yayılmış. Bir iki yer buldum gibi ama muayeneye gitmeden karar vermicem.

Merhaba, benim ameliyat olduğum doktor radyofrekans uygulaması yapıyor. Uygulama yaptığı hastalardan örnekler de gösteriyor. Ben labioplasti ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası radyofrekans uygulamasını doktorum hediye olarak ücretsiz yapacak. Ameliyattan iki hafta sonra başlarız dedi. Şu an ameliyattan sonra 12. günüm. Bir sonraki hafta haftada iki gün olacak şekilde başlayacağız. Ameliyattan bir ay sonra da beyazlatma işlemine başlanacak.

Harika. Bilgileri paylaşır mısın ? Ben d ebuldum çünkü ve kıyas yapmak istiyorum

Dr adini paylasabilirmisijuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…