Ankara psikolog önerileri

Ankara'da değilim ama bir ara terapist arayışım sebebiyle çokça araştırma yaptım ve o sıralarda radarıma giren başka şehirlerden uzmanlar da oldu. Bunlardan biri de Berge Velibaşoğlu. Özgeçmişi ve tamamladığı terapi eğitimleri çok iyi. Uluslararası Şema Terapi Derneği'nden onaylı şema terapisti ve bilişsel davranışçı ekolle de çalışıyor. Orada olsaydım mutlaka kendisini değerlendirirdim, araştırmanızı öneririm.

Merhaba, buldunuz mu bilmiyorum ama psikiyatrist Buket Tuncer hanım var, çukurambardaydı sanırım. Arkadaşım için araştırıken tesadüfen aradık, ilaç yazmıyormuş illa ki, psikolog gibi terapi yapıyormuş. Memnun kaldı arkadaşım, kaygı, okb vs vardı. İnşallah denk gelirsiniz size uygun birisine, çünkü çok pahalı seanslar, hem zaman ve umut kaybı oluyor yanlış doktor, hem de para maalesef. Kolay gelsin.

Hayır bulamadım birini aramaktan da vazgeçtim sonra. Ama bu dediğiniz aklımda bulunsun. Teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi fiyatlar çok pahalı, birinden fiyat talep etmiştim seansına 1500 dedi. Maaşım kaç da 1500 vereyim ona

Doktor Bilgini ile Ankara'da bulunan en iyi psikologların listesini inceleyebilirsiniz. Danışanları tarafından yapılan yorumları okuyabilir, kolay randevu alabilirsiniz. Hatta ücretsiz ön görüşme bile yapabilirsiniz. Ben memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Zor iş eşimle çok araştırdık.

Reklam istememiştim

Reklam değil sizler için kullanabilceğiniz özgün, faydalı bir platform. Psikolog seçimi çok zor bir konu. Herkesin uzmanlık alanı çok farklı. Örnek vermek gerekirse, sadece çocuk ve ergen çalışanlar var. Sadece yetişkin, ilişkile, aile veya cinsel terapi konusunda uzmanlaşanlar var. Konu derin olduğu için bahsi geçen platfromda aradığınız alanda tüm seçenekleri bulabilirsiniz. Sizlere tavsiyem randevu almadan önce uzmanlarla ön görüşme sağlayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…