Online düşünmüyorum evde rahat anlatamam derdimiAnkara'da bilmiyorum acikcasi. Online dusunurseniz isim verebilirim
Gülten budayıcıoğlunun yeri. Bu tür büyük yerlerin ticari menfaat gözettiğini dolayısıyla düzgün hizmet sunmadıklarını düşünüyorum. Hele ki kırmızı odadan sonra fiyatlar uçmuşturDoktor ismi bilemiyorum ama arkadaşım yıllardır düzenli madalyona gidiyor kavaklıderede
Araştırmalarımda Erdal uslueri gördüm aslında ama çiftle alakalı değil problemim. Gerçi ben de bilmiyorum tam olarak nedir problemCanım psikoloğum Emel Yamaç’a bu vesile ile rahmet dileyeyim. Harika bir psikologtu. Kendisi bana Erdal Usluer’i çift terapisi için önermişti.
Psikiyatri sorarsanız bol bol söyleyebilirim isim
Yönetimden izinle 2. Üyelik al buraya yaz. Herkes psikolog oldu konu göre göre. Ayrıca gerçek psikologlar da var aramızdaAraştırmalarımda Erdal uslueri gördüm aslında ama çiftle alakalı değil problemim. Gerçi ben de bilmiyorum tam olarak nedir problemAma Emel yamaç'ı araştıracağım sağ olun.
Ek:kadıncağız vefat etmiş. Allah rahmet eylesin
Ay istiyorum ki fiziki olarak önem gösterilerek tedavi edileyim. Kaygı durumum, heer şeyin altında bir şey aramam falan çok yüksek. Normalde beni içten içe bitirir evet ama çevremdekilere de zarar veriyorum artık. Bugün bunu fark edince dedim çare bulmam lazım.Yönetimden izinle 2. Üyelik al buraya yaz. Herkes psikolog oldu konu göre göre. Ayrıca gerçek psikologlar da var aramızda
Mesleğinin bir gereği aslında herşeyin altında başka bir şey aramak. Ama bunu özel yaşamına da yaydıysan o sıkıntı işte.Ay istiyorum ki fiziki olarak önem gösterilerek tedavi edileyim. Kaygı durumum, heer şeyin altında bir şey aramam falan çok yüksek. Normalde beni içten içe bitirir evet ama çevremdekilere de zarar veriyorum artık. Bugün bunu fark edince dedim çare bulmam lazım.
Sevgilimi ex yapan özelliğimMesleğinin bir gereği aslında herşeyin altında başka bir şey aramak. Ama bunu özel yaşamına da yaydıysan o sıkıntı işte.
Aaa ayrıldın mı? Uzun bir birliktelikti güzel gidiyordu. Hayırlısı olsun. Sen psikoloğa git o zaman. İlişkide de ya geriye dönüş olur ya olmaz hiç üzülme. Daha çok gençsin ayollllSevgilimi ex yapan özelliğim
He yav. Acısı taze. 2 sene olmuştu ne güzel daha fazla dayanamadıAaa ayrıldın mı? Uzun bir birliktelikti güzel gidiyordu. Hayırlısı olsun. Sen psikoloğa git o zaman. İlişkide de ya geriye dönüş olur ya olmaz hiç üzülme. Daha çok gençsin ayollll
Farklı konularda da çalışıyormuş kendisi. Çoook deneyimim yok, ama iyiydi. Pınar Pelin Yalav’dan terapi almadım ama uzun zamandır takip ederim. O da kaliteli ve bilgili bir psikologAraştırmalarımda Erdal uslueri gördüm aslında ama çiftle alakalı değil problemim. Gerçi ben de bilmiyorum tam olarak nedir problemAma Emel yamaç'ı araştıracağım sağ olun.
Ek:kadıncağız vefat etmiş. Allah rahmet eylesin
TeşekkürlerFarklı konularda da çalışıyormuş kendisi. Çoook deneyimim yok, ama iyiydi. Pınar Pelin Yalav’dan terapi almadım ama uzun zamandır takip ederim. O da kaliteli ve bilgili bir psikolog
Ay hadi inşallah. Benim hiçbir bilgim yok umarım bu soruyu da yanıtlarlar. Hatta ekleyebilirsem konuya ekleyeyimBir fikrim yok ama, umarım işinize yarayan öneriler gelir
Ben de bu vesileyle bir şey sorsam?Ya aslında şahıslara sordum ama yanıt alamadım, yasak mı, yasak olduğu halde yapıyorlar da ondan mı cevap vermiyorlar bilmiyorum. Bir Psikatrist online muayene ile ilaç yazabiliyor mu?
Kadın olsa daha iyi olur sanki. Daha rahat hissederimMerhaba ben de Mustafa Cem Oğuz'u tavsiye edebilirim, rahatça kendinizi anlatıyorsunuz güzel tavsiyelerle geliyor kendisi