Ankara Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat Burun Estetiği ve Septoplasti oldum ameliyat sonrası aşamalarım (fotoğraflı)

Oncesi de cok guzel bir burunmus...
Sonrasi da guzel ..

Moralinizi bozmak istemem ama zaten gayet güzelmişsiniz ameliyata pek gerek yokmuş
Teşekkür ederim :) ama şu an iyi ki olmuşum diyorum hem fonksiyonel açıdan daha rahat nefes alabiliyorum hem de görüntü olarak beni daha iyi hissettiriyor biraz zahmetli ve riskli bir iş ama pişman değilim kesinlikle

Çok güzel olmuş, yakışmış. Ameliyat sonrası acı, kanama durumu nasıldı

Çok güzel olmuş, yakışmış. Ameliyat sonrası acı, kanama durumu nasıldı
Teşekkür ederim kanama çok olmadı ilk saatler hafif sızıntı şeklindeydi bi iki gün azalarak devam etti bitti acı çok azdı zaten serumla ağrı kesici verildiği için hissetmiyorsunuz pek sonrasında da hiç kalmadı tek rahatsız eden bi ağırlık hissi oluyor burunda o kadar bir de sağa sola dönmeden uyuma olayı ben sorunsuz bir süreç geçirdim genel olarak

Benim merak ettiğim bir şey var. Burun temizliğinizi nasıl gerçekleştiriyorsunuz. Sprey kullanıyorum evet ama temizliği tam sağlamıyor. Spreyden sonra kulak çubuğu ile temizliyorum. Birkaç yerde kulak çubuğu zararlı denilmiş.

Merhabalar spreyle temizlik sağlanmıyor ve dokularınıza zarar verebilirsiniz kulak pamuğuyla o nedenle doktorumun bana önerdiği ve tertemiz yapıp covid sürecinde de oldukça faydalı olduğunu öğrendiğim için hala kullandığım nazal temizleme sularını tavsiye ederim şişe ve küçük şaselerde tozlardan oluşan bi set temiz su ile şişeyi doldurup şaseyi içine döküp çalkalıyorsunuz sonra ağzınız açık şekilde burun deliklerinizden birine dayayıp şişeyi sıkıyorsunuz içindeki su burun kanallarınızdan geçip diğer burun deliğinden dışarı akıyor canınızı yakmıyor ve çok rahatlatıyor

Bu arada ben nazorinse plus kullanıyorum memnunum tavsiye ederim bir de su soğuk veya sıcak olmasın su

bu kadar detaylı bir anlatım beni çok sevindirdi.. paylaştığınız için çok teşekkürler. ben de yakın zamanda olmayı düşünen biri olarak endişe içindeydim ama şu aylarca süren süreç beni çok korkutuyor

Çok güzel !

Güle güle kullanın halen memnunmusunuz geçen sürede ameliyatla ilgili bir sıkıntınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…