- 5 Ağustos 2015
- 285
- 176
- 18
- 37
- Konu Sahibi bluenight06
-
Evet bende aynı dertten muzdarip bilgisi olan varsa lütfen paylaşsin
Evet bende aynı dertten muzdarip bilgisi olan varsa lütfen paylaşsin
Merhaba ben emel hanıma gittim gecen hafta. ilgilendi memnun kaldım.. normal dogum ücreti 1000-1100 arasında ,sezeryan 1300 dediler bunlar maksimum fiyatlar daha fazlasını ödemezsiniz dediler. mesai saatleri içinde emel hanım dogumlara giriyomus ama mesaı dısında olursa uzman arkadaslar var dedi. odada rekafatçi kalabiliyor. tekli oda da aksam 5 e kadar kalabiliyoruz .sonra 2 kişilik odaya alıyolarmıs ama tek kalıyosunuz dedi. dus ve wc var odalarda . dogumdan sonra kapıya cinsiyete göre kapı susu takıyolarmıs onun haricinde odayı istediğiniz gibi süsleyebiliyorsunuz dediler. hepimize hayırlı dogumlar ...
Normal dogumda mesai saatleri icinde giriyorlar yoksa nobetci doktor giriyor anlasmali doktorlari surekli degisiyor banu hanim bayagi iyiben normal doğum düşünüyorum ahmet bey mi banu hanım mı bir türlü karar veremedim ???
Canım ya Yenimahalle devlet hastanesi hakkında bilgi verebilirmisiniz hangi doktora gidiyo sun doktor nasıl ilgileniyo mu ben etlik zubeyde ye gidiyorum ama formda giden herkez memnun değil birdaha asla diyo ilk gebeligim ve iki arada kaldimİyi ki yazıyorsunuz yaşadıklarınızı Etimed bana çok yakın gitmeyi düşündüm ama bunları gördükçe vazgeçiyorum şuan Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum özelden bi farkı yok bu gidişle özele geçmekten vazgeçicm
Canım ya Yenimahalle devlet hastanesi hakkında bilgi verebilirmisiniz hangi doktora gidiyo sun doktor nasıl ilgileniyo mu ben etlik zubeyde ye gidiyorum ama formda giden herkez memnun değil birdaha asla diyo ilk gebeligim ve iki arada kaldim
Cok saol canım bilgi verdiğin için ben etlik gittim doktor yönünden bi sıkıntım yok ama doğum sırasında problemle karşılaşmasını bi çok kişi yani formda okuduklarım doktor ilgileniyo yoksa bende doğumu özelde düşünüyorum ama herkez devlette yap diyo birde Yenimahalle yi denemek istiyorum açıkçası saol canimmm inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucagimizaCanim ben yenimahallede 3 dr a gittim ordaki en iyi doktor tulay hanim ama yogun oldugu icin ona gitmedim hic... aysegul hanima gittim ilgilendi bi sikayetin varmi diye sordu sonra hatice hanima gittim hic sevmedim ultrason ekranini bana cevirip gostermedi... 2 li test icin pazartesk gidicem yine aysegul hanimi dusunuyorum ve dogum katina cikmistim ziyarete dogum yapanlarla konustum hepsi memnundu odalar 2 kisilik tv dus dolap hersey yeni zaten hastane de yeni... sadece ultrason goruntuleri cok bulanik millet cinsiyet ogrenio ben bebegi zor goruyorum hicbiyeri belli degil cinsiyet icin tek kisilik oda icin ozele gecrbilirim sadece onun disinda hastane iyi
Birde canım internetten randevu alırken doktorların ismi cikmiyo oraya gittiğinde mi randevu alıyorsun canım yaCanim ben yenimahallede 3 dr a gittim ordaki en iyi doktor tulay hanim ama yogun oldugu icin ona gitmedim hic... aysegul hanima gittim ilgilendi bi sikayetin varmi diye sordu sonra hatice hanima gittim hic sevmedim ultrason ekranini bana cevirip gostermedi... 2 li test icin pazartesk gidicem yine aysegul hanimi dusunuyorum ve dogum katina cikmistim ziyarete dogum yapanlarla konustum hepsi memnundu odalar 2 kisilik tv dus dolap hersey yeni zaten hastane de yeni... sadece ultrason goruntuleri cok bulanik millet cinsiyet ogrenio ben bebegi zor goruyorum hicbiyeri belli degil cinsiyet icin tek kisilik oda icin ozele gecrbilirim sadece onun disinda hastane iyi
Birde canım internetten randevu alırken doktorların ismi cikmiyo oraya gittiğinde mi randevu alıyorsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?