Amin İnşallah Bu kadar tesadüfler içinde bakarsınız odalarımızda yan yana olur :) Kısmet Rabbim sağlıcakla kucağımıza Almayı nasip etsin bi bize değil tüm bekleyen annelere temmenimiz Yordum sizide Kendinize iyi bakın hayırlı Geceler diliyorum..
Arkadaşlar merhaba;
Ankara Özel Eryaman Hastanesine doğum ve gebelik takibi için gidenler varsa görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Orada Oskar Beyin adını çok duydum.. Sanırım bir de Sema Hanım var.. Hastane ve doktorlarıyla ilgili bilgileri olanları bekliyorum :)
benim doktorumda ozel eryamanla anlasmali...ben de cok merak ediyorum... bi de danismadaki bayana fiyat sordum sizin doktorunuz fiyat icin ne derse o dedi.:) ayrica doktorunuzun daha hic normal dogumu olmadi da dedi... 2 gun sonra kontrole gidecegim... bu konulari doktorumla konuscam, hoş 3 hafta once gittigimde ben epidural normal dusunuyorum demistim... ozel eryaman hastanesinde normal dogumda epidural uygulamasi yok demisti...
Sizin doktorunuz kim? Epidural var diye biliyorum bende gerçi beni biraz ürkütüyor düşünmüyorum ben pek.. Bizde eşimle bir türlü fırsat bulup gidemedik, ama en geç haftaya 2 li taramayı yaptırmam gerekiyor. Artık bir karar vericez maalesef...
suleyman ercoban... daha önce bilgideydi...
Daha önce duymamıştım ismini yeni geçti galiba. Ben fiyatı doktorun vermesi olayını anlayamadım pek.. Bizde doğum paketi için fiyat almayı düşünüyoruz. Sigortacıdan fiyat aldık, 2500 dedi. Hastaneden de öğrenelim, hemde hastaneyi gezelim diyoruz. Ben 12. haftadayım zaman bir türlü geçmiyor. Sizin çok az kalmış. Allah sağ salim doğumlar nasip etsin inşallah :)
benim dr.um eryaman asg tip merkezinde de iste dogumlar icin orayla anlasmasi var... cok tesekkur ederim zaman su gibi akip gidiyor... hamilelik takibi applerinde bi anda yariya gelmistim, simdi son 55 gun diyor:) sana da hayirli dogumlar diliyorum, cok dikkat et kendine en sakinilmasi gerekn donemler...
Kadrolu doktor olmadığı için fiyatı doktor veriyor ozaman.. Neyse önemli olan doktorundan memnunsan sıkıntı yok.. Onların verdiği güven sıcaklık herşeyi biraz daha kolaylaştırıyor bence :) Bende çok teşekkür ediyorum :) Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama mide bulantılarım daha geçmedi, üstelik bende migren var en iyi ihtimalle haftada 3 gün hayattan kopuyorumHerkes hamile kalınca migrenin kesilir demişti ama normal halimden daha kötüyüm ve daha kötüsü parol hiç bir işe yaramıyor... İnşallah 3 ayı doldurunca rahatlarım biraz..
oww bas agrisini kesintisiz 10 gun cektim o donemlerde ... dedim allah sabir versin migreni olanlara... simsiki bagliyordum tülbentle fln..o zmn geciyordu... ama o 10luk agridan sora gecti... hormonlar, kan basincinin artisi vs :) Allah sifa versin canim
Amin İnşallah Bu kadar tesadüfler içinde bakarsınız odalarımızda yan yana olur :) Kısmet Rabbim sağlıcakla kucağımıza Almayı nasip etsin bi bize değil tüm bekleyen annelere temmenimiz Yordum sizide Kendinize iyi bakın hayırlı Geceler diliyorum..
merhaba bende size yazacaktım unuttum dalgınlıkla kusura bakmayın. Evet gittim bu gün benim bebeğim krnımda ölmüş yarın teyit amaçlı başka bi doktora gidip baktıracağım sonra ona göre kürtaja karar verecem Oskar beye gelince ilgili alakalı bi doktor ben memun kaldım yanlız biraz açık sözlü geldi bana düşünürseniz iyi bi doktor inşallah sizin bebeğinizde iyidir kalın sağlıcakla ...Merhaba nasılsınız? Gidebildiniz mi doktora, bebeğiniz nasıl? İnşallah bir sıkıntı yoktur... Biz hala ayarlayamadık eryamanı.. Artık 13. haftada olduğum için biran önce ikili taramayı yaptırmam gerekiyor.. O nedenle şimdilik Etlik Zübeyde Hanıma randevu aldım yarın gidicem. Ama çıkışta eryamana gidip konuşmayı düşünüyoruz. Zaman bir türlü geçmek bilmiyor.. Sizde durumlar nasıl...?
merhaba bende size yazacaktım unuttum dalgınlıkla kusura bakmayın. Evet gittim bu gün benim bebeğim krnımda ölmüş yarın teyit amaçlı başka bi doktora gidip baktıracağım sonra ona göre kürtaja karar verecem Oskar beye gelince ilgili alakalı bi doktor ben memun kaldım yanlız biraz açık sözlü geldi bana düşünürseniz iyi bi doktor inşallah sizin bebeğinizde iyidir kalın sağlıcakla ...
teşekkür ederim atatürk hastanesinde sonlandırıldı gebeliğim dün itibariyle hastaneden çıktım üzüldüm ama en kısa zamanda umarım toparlarım kendimi Allahın taktiri çok istedik ama rabbimin vardır bi bildiği İnşallah Şefaatçimiz olur bende en kısa zamanda tekrar kontrollü bebek çalışmalarına Allah sizin bebeğinizide Sağlıklı doğurmayı Nasip Etsin dualarınızı eksik etmeyin İnşallahÇok ama çok geçmiş olsun, çok üzüldümTesellisi olurmu bilmiyorum ama Allahtan size bir zarar vermemiş. İsterseniz Rümeysa Hanıma gidin psikolojik olarak da size destek olacağını düşünüyorum, tabi karar sizin..
Bizde sanırım bir sıkıntı yok.. Bugün ikili tarama için Zübeyde Hanım a gittim hiç açıklama yapmadılar, 12 gün sonra sonuç çıkar gelin dediler gönderdiler... Yani inşallah iyidir...
Size tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum.. İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşursunuz...
teşekkür ederim atatürk hastanesinde sonlandırıldı gebeliğim dün itibariyle hastaneden çıktım üzüldüm ama en kısa zamanda umarım toparlarım kendimi Allahın taktiri çok istedik ama rabbimin vardır bi bildiği İnşallah Şefaatçimiz olur bende en kısa zamanda tekrar kontrollü bebek çalışmalarına Allah sizin bebeğinizide Sağlıklı doğurmayı Nasip Etsin dualarınızı eksik etmeyin İnşallah
Bu Arada Aklınıza bulunması için söylemekte fayda buldum Ben Bebeğimi Kybettikten sonra Eşimin bi arkadaşı Kadın dğum uzmanıydı Kardeşi ona sorduk bu durumu bizi Zekai tahir ve Atatürk Hastanesine yönlendirdi kendisi İstanbulda doktormuş Atatürk Hasanesinden oraya gitmişti bende Atatürk Hastanesine gittim ve Ordaki doktorların çok ilgili olması hoşuma gitti doğum kısmıda baya ilgili doktorları eğer düşünür seiz orayıda aklınızın bi yerine yer edinin istedim ben şahsen memnun kaldım ki bidahak gebeliğimde olursa inşallah kontrollerimi orda yaptıracağım ..
merhaba bende 10 haftalık hamileyim. ben bi tanıdık vasıtasıyla keçiören eğt. arastırma hastanesinde emre günaka ya gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. normalde devlet hastanesi düşünmediğim bir seçenekti fakat emre bey o kadar ilgili ve rahatlatıcı birisiki ikinci olarak düşünmenizi tavsiye ederim. daha öncesinde lokman hekim e gitmiştim fakat doktorları o kadar suratsızki hemen değiştirdim doktorumuSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz şu an ve doktorunuz kim belki bizde sizin oraya transfer oluruz bende Oskar beyden memnun klmazsam başka doktor ve hastane arayışına gircemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?