merhaba bende Özel eryaman hastanesine gidiyorum Sema hanıma ama bana sorarsanız Oskar Bey derim ben hiç memnun değilim Sema hanımdan hasta doktor ilişkisi sıfır suratı hep asıkve ayrıca insan karnındaki canlıyı merak ediyor bişey sormaya kalmadan hemen 2 dakika bir ultrasyonda bakıyor bebek iyimi kötümü gelişimi nasıl bişey söylemeden hadi kalk her gidişimde ki.. bu 3. gidişim okadar para veriyorum ve inanın en fazla 4 dakika kalıyorum odada ilgisiz ve karşısındaki insanın pskolojisini anlamayacak kadarda suratsız kendisi ...Ben Oskar beye alcağım birdahaki randevumu eğer onu beğenirsem onunla yola devam edecem KısmetseArkadaşlar merhaba;
Ankara Özel Eryaman Hastanesine doğum ve gebelik takibi için gidenler varsa görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Orada Oskar Beyin adını çok duydum.. Sanırım bir de Sema Hanım var.. Hastane ve doktorlarıyla ilgili bilgileri olanları bekliyorum :)
merhaba bende Özel eryaman hastanesine gidiyorum Sema hanıma ama bana sorarsanız Oskar Bey derim ben hiç memnun değilim Sema hanımdan hasta doktor ilişkisi sıfır suratı hep asıkve ayrıca insan karnındaki canlıyı merak ediyor bişey sormaya kalmadan hemen 2 dakika bir ultrasyonda bakıyor bebek iyimi kötümü gelişimi nasıl bişey söylemeden hadi kalk her gidişimde ki.. bu 3. gidişim okadar para veriyorum ve inanın en fazla 4 dakika kalıyorum odada ilgisiz ve karşısındaki insanın pskolojisini anlamayacak kadarda suratsız kendisi ...Ben Oskar beye alcağım birdahaki randevumu eğer onu beğenirsem onunla yola devam edecem Kısmetse
Ben şu an 9 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ilk kez Oskar beye gitcem Allah nasip ederse ayrıca sizin bebeğinizde hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza Almayı Nasip etsin..Uzaktan bir tanıdık bulduk Oskar Beyin doğum yaptırdığı, çok memnun olduğunu biliyorum ama o kadar bir daha ulaşamadık. Sadece internetten bir kaç yorum okudum. Benim de ilk doğumum olacak ister istemez korkuyorum biraz. Doktorun yaklaşımı çok önemli eğer Sema hanım böyleyse hiç tercih etmem valla. Sizin kaç haftalık oldu? Eğer Oskar Beye benden önce giderseniz düşüncelerinizi paylaşır mısınız burada? Ben sizden önce gidersem bende yazarım. 3-4 hafta içinde bir karar verip takibe başlamak istiyorum, ikili taramam var.
Ben şu an 9 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ilk kez Oskar beye gitcem Allah nasip ederse ayrıca sizin bebeğinizde hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza Almayı Nasip etsin..
Rica ederim :)) temennileriniz içinde teşekkürler Benim ikinci gebeliğim 8 yaşında bi kızım var ama sizin kadar heycanlıyım Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ben sizden önce gidersem kesinlikle haber veririm İnşallah ..Amin inşallah sizinde :) Benim de 10 haftalık çok yakınmış doğumlarımız.. Allah isteyipde olmayanlara da nasip etsin inşallah benim resmen dünyam değişti :) Çok teşekkür ederim paylaşımınız için buarada :)
Rica ederim :)) temennileriniz içinde teşekkürler Benim ikinci gebeliğim 8 yaşında bi kızım var ama sizin kadar heycanlıyım Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ben sizden önce gidersem kesinlikle haber veririm İnşallah ..
merhaba bende gebeliğiminin başından beri oskar beye gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. ama doğum için hastane yeni olduğundan tereddütlerim var açıkçası doğum yapan arkadaşlar varsa eğer memnuniyetlerini belirtirlerse sevinirim :)Arkadaşlar merhaba;
Ankara Özel Eryaman Hastanesine doğum ve gebelik takibi için gidenler varsa görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Orada Oskar Beyin adını çok duydum.. Sanırım bir de Sema Hanım var.. Hastane ve doktorlarıyla ilgili bilgileri olanları bekliyorum :)
merhaba bende gebeliğiminin başından beri oskar beye gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. ama doğum için hastane yeni olduğundan tereddütlerim var açıkçası doğum yapan arkadaşlar varsa eğer memnuniyetlerini belirtirlerse sevinirim :)
rica ederim ne demek :) şimdiye kadar dikkatimi çeken kötü bişey olmadı ama hastane donanımı nasıldır doğumhanedeki ebeler hemşireler tecrübelimidir dediğiniz gibi yeni doğan ünitesi yeterlimidir bunlar beni düşündürüyor açıkçası.Merhaba, öncelikle çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için :) Ne gibi tereddütleriniz var acaba, yani dikatinizi çeken kötü bişey mi oldu.. Takibi yapan doktorun doğuma girmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ben, ha yeni doğan ünitesi falan nasıl onla ilgili bir bilgim yok.. Doğum yapan arkadaşlar umarım tecrübelerini bizimle paylaşırlar biran önce :)
çok geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğiniz için çok büyük bir talihsizlik yaşamışsınız gerçektenBen o hastanede doğum yapmadım ama bir daha kapisindan gecmemeye yemin ettim. Bebegimi acil olarak oraya goturdum kakasinda kan ve mukus vardı hemde lop mukus sonradan baska hastaneye goturdum alerji nedeniyleymis. Neyse hastaneye yatiricaz mikrop var denildi kaka tahlili geldi mukus yok yazıyor! !!! Hadi neyse dedik serum takilacak bebege siz verin biz iceride takicaz dediler olmaz dedim bende gelicem olurdu olmazdi tartistik sonunda bende yanlarina gittim yarim saat bebegi aglamaktan catlattilar damar yolu acmak icin bir suru hemsire geldi falan odaya geri getirdik bebegi bir baktim yerler kan damar yolu acik tipasini takmamamislar 5 aylik bebegin kani fiskiriyor bagirdim cagirdim doktor geldi ne deseler dikkat edin ccok tehlikeli! !!! Hadi bunuda gectim ertesi gun oldu asansorde bir hemsire ile karşılaştim bebek nasil dedi serum takili hala iyi gibi dedim ben bir bakayim dedi odaya gittik birden panik oldu hemen damar yolunu çıkardı bebegin bacagi olmus iki katı serum disari altina akmis bu arada ben birkac kez serum gitmiyor bakar misiniz diye yanlarina gittim hemsire hanimlar. Hemen doktorun yanina gittim cocugun bacağı kaniyor sekreteri hasta var alamayiz dedi acil dedim girdim iceri. Gene allah razı olsun doktor insandi da ilgilendi. Alkollu pamuk basin sedi. Odaya gittim hemsireden alkollü pamuk istedim bana gir eczaneden al dedi. Doktorları ilgili bir hastane ama gece hemsirelerle başbaşa kaliniyor.
Ben o hastanede doğum yapmadım ama bir daha kapisindan gecmemeye yemin ettim. Bebegimi acil olarak oraya goturdum kakasinda kan ve mukus vardı hemde lop mukus sonradan baska hastaneye goturdum alerji nedeniyleymis. Neyse hastaneye yatiricaz mikrop var denildi kaka tahlili geldi mukus yok yazıyor! !!! Hadi neyse dedik serum takilacak bebege siz verin biz iceride takicaz dediler olmaz dedim bende gelicem olurdu olmazdi tartistik sonunda bende yanlarina gittim yarim saat bebegi aglamaktan catlattilar damar yolu acmak icin bir suru hemsire geldi falan odaya geri getirdik bebegi bir baktim yerler kan damar yolu acik tipasini takmamamislar 5 aylik bebegin kani fiskiriyor bagirdim cagirdim doktor geldi ne deseler dikkat edin ccok tehlikeli! !!! Hadi bunuda gectim ertesi gun oldu asansorde bir hemsire ile karşılaştim bebek nasil dedi serum takili hala iyi gibi dedim ben bir bakayim dedi odaya gittik birden panik oldu hemen damar yolunu çıkardı bebegin bacagi olmus iki katı serum disari altina akmis bu arada ben birkac kez serum gitmiyor bakar misiniz diye yanlarina gittim hemsire hanimlar. Hemen doktorun yanina gittim cocugun bacağı kaniyor sekreteri hasta var alamayiz dedi acil dedim girdim iceri. Gene allah razı olsun doktor insandi da ilgilendi. Alkollu pamuk basin sedi. Odaya gittim hemsireden alkollü pamuk istedim bana gir eczaneden al dedi. Doktorları ilgili bir hastane ama gece hemsirelerle başbaşa kaliniyor.
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz şu an ve doktorunuz kim belki bizde sizin oraya transfer oluruz bende Oskar beyden memnun klmazsam başka doktor ve hastane arayışına gircemdeÇok ama çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallahKafam allak bullak oldu dediğinizde haklısınız sadece doktorla da bitmiyor.. Bu zamanda işini hakkıyla yapan insan sayısı o kadar az ki...
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz şu an ve doktorunuz kim belki bizde sizin oraya transfer oluruz bende Oskar beyden memnun klmazsam başka doktor ve hastane arayışına gircemde
Allah Allah yakında sanırım akrabada çıkarız sizle :) bende Rümeysa Hanıma gidiyordum hatta ilk gebelik planımda ilk ona muayne olmuştum fakat gebe kalınca hastanenin biraz paragöz olduğunu farkettim Eşim daha doğrusu istmedi hem uzak dedi hemde bu kadar çok para almalarına takıntı yaptı yoksa Rümeysa hanımdan memnundum ama Doğum yaptırmadığınıda sizden duymam iyi oldu açkcası doğumda bu sefer sorun olurmuştu kendi doktorundan başka bilmediğin bi doktora teslim etmek birden kendini beni biraz rahatsız ederdi
Haklısınız bende gittiğim zaman kontrole Hastaneyi gezecem bana çok yakın olması sebebiyle ben Eryaman Hastanesini tercih ettim ama yanı başımdaki hastanenin daha donanımına bakamadım doğum bölümü odalar nasıl gezmek lazım Hakkımızda Hayırlısı olsun ne diyelimValla öyle olacak gibi bu gidişle :) Rumeysa Hanım doğum yaptırsa gözüm kapalı giderim çok güven veriyo bana çok sıcakkanlı.. O bana Ankara Tıpı yada medical parkı tavsiye etti. Ankara Tıpda bir tane normal doğum yapan yok nerdeyse.. Geleni kesiyorlar sezaryen normal doğum fiyatları farklı.. Medical park da zaten tam para tuzağı sık sık fiyatlara zam yapıyorlar.. O nedenle en mantıklı bana eryaman geliyor şuanda.. Biz ilk fırsatta eşimle hastaneye gidip gezmeyi düşünüyoruz. Ama bence sizde zaten Oskar beyin hastasıyken tereddütlerinizi doktorla paylaşın. Hatta arkadaşın bahsettiği olayı bile paylaşmak lazım.. Pürüzler konuşularak azaltılabilir bence.. Sağlık şakaya gelmez bir şikayete bakar hepsi mum gibi oluyor sonra tecrübeyle sabit :) Tabi yaşanan yanımıza kalıyor o başka..
Haklısınız bende gittiğim zaman kontrole Hastaneyi gezecem bana çok yakın olması sebebiyle ben Eryaman Hastanesini tercih ettim ama yanı başımdaki hastanenin daha donanımına bakamadım doğum bölümü odalar nasıl gezmek lazım Hakkımızda Hayırlısı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?