Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıAnkara ovacık etlik sınav koleji
Oğlumuzu bu sene ilk öğretim 1. sınıfa yazdıracağız.Ovacık sınav kolejini gezdik , okul fiziki şartlar olarak çok iyi duruyor.Eğitim açısından nasıl bilemiyorum.Bu okul hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen paylaşır mı?Teşekkürler...
Merhaba bu okulu bende çok merak ediyorum.benim oğlum öncü kolejde okuyor.sınav koleji yeni açıldı ovacığa ve evime çok yakın.2 defa gittim gezdim okulu.okul yeni olduğu için cesaret edemedim bu sene vermeyi.seneye kayıt Bilgisi almak için gittim.öncü koleji ile aralarında çok fiyat farkı var.okul yeni olmasına rağmen bir bahçesi yeşil bir alanı yok.çocuklar teneffüste nerede oynayacaklar.ve şikayet var da 1. Sınıfta okuyan bir çocuğa teneffüse cezası vermişler bu kafamı karıştırıyor
Oğlumuzu bu sene ilk öğretim 1. sınıfa yazdıracağız.Ovacık sınav kolejini gezdik , okul fiziki şartlar olarak çok iyi duruyor.Eğitim açısından nasıl bilemiyorum.Bu okul hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen paylaşır mı?Teşekkürler...