• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara ortalama fiyatlar nedir?

ya ben eylül ayında göğüs estetiği oldum. Bugün kontrolüm vardı. Çok sevgili doktorum burnuma baktı. Bir sonraki hedefimiz bu olsun seni baştan yaratacağım dedi. 🤣🤣🤣🤣 şimdi fiyat araştırıyorum acaba ortalama fiyatlar nedir Ankara’da?
Merhaba Göğüs estetiğiniz hangi doktor yaptı , memnun musunuz fiyat söyleyebilir misiniz ?

Canım eğer doktorun iyi biriyse ve gidip çok çok küçük neredeyse burnunda kemik kalmayacak bir burun yaptırmazsan ki bunu insan olan hiçbir doktor yapmaz ve ameliyattan sonra ilk 1 ay dikkat edersen düşme gibi bir durum yaşaman imkansız onlar çok eskilerde kaldı bilinçsiz doktor ve hastalar yüzünden olan şeyler onlar genelde. Yada böyle 4 5 kez ameliyat geçiren insanlarda kemik kalmadığı için olabiliyor ve burun estetiğini kesinlikle öneriyorum öncesinde korkuyordum sonuçta yüzün tam ortasında olan bir şey ya kötü olursa vs vs diye ama oldum ve sonuçtan çok memnunum umarım seninki de çok güzel olur :KK200:
Serdar Öztürk mu doktorunuz ben de cuma günü olacağım

Back