Ankara nın çıtırları 2009 un son buluşmasını yaptılar:))

Kaliiişşşş, çok kıskandım yine....mafoldumbenBir gün mutlaka ben de katılacağım Ankaralılara.Söz....a.s

tahtakuslar05.jpg
2401457759584912977ca520dc8123b7.jpg

yeni yılın hepinize saglık mutluluk vede bol kazanç getirmesini diliyorum yeniyılda görüşmek üzere hepinizi öpüyorummm

göz,sevdigini gönül,özledigini kuş,yuvasını gül,goncasınıkul mevlasını görmek ister.rabbim tüm görmek istediklerinizi ve yüreginizden geçen herşeyi sizlere versin evinizden huzur gönlünüzden sevgi yüreginizden hoşgörü cebinizden para yuvanızdan bereket bedeninizden saglık eksik olmasın nice yıllara yeni yılınız kutlu olsun 1yıl sonra görüşmek üzere hoşçakalın dostçakalın öpüyorum

işte gördük seni dünya ne gerçeksin nede rüya bir resim çizilmiş suya sahte ışık sahte boya bu sahte dünyadaki harbi dostlara selam olsun yeni yılınız kutlu olsun

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

slm pınar izmirde olduğunu öğrenince sohpet etmek istedim çünkü kızımda izmirde bende gelip gidiyorum inşallah tanışmak kısmet olur tombişle konuştuk sizde ankaraya gelmeyi düşünüyormuşsunuz toplantı ayarlar mıhtarımız görüşürüz hoşcakal

Hayırlı cumalar arkadaşlaaaaaar bütün dualarınız kabul olsun allah yar ve yardımcınız olsun AMıııN

Back