Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEN YETERKİ İYİLEŞ BEN CENİFİR LOPET OLMAYADA,HİÇDE BİLEM İÇ ÇEKMEDİM:dilcikar:
ASIL SİZ BENSİZ NE YAPTINIZ:hulya:
ABLACIMMMM
YENİ YIL HEPİNİZE
SAĞLIK, HUZUR, BAŞARI, MUTLULUK VE BOL PARA GETİRMESİ DİLEĞİYLE
ÖPTÜÜÜÜMMMa.s.
SAHTE MIKTAR SONUNDA İSTEDİĞİN OLDU
YERİNİ BANA KAPTIRMADIN:umursamaz:
GÜLSER İÇİN İÇTİĞİN KAHVE YARASIN (TABİ BENİM İÇİNDE )
YAKINDA CENİFIR LOPET OLACAKSIN(HAZIR İNCECİK OLMUŞKEN RAHAT DUR)kaydirigubbakcemile5
YOK ONUN İÇİN KAHVE,
YOK BUNUN İÇİN KÖFTE,
YOK ŞUNUN İÇİN GÖZLEME,
EEEE NE OLACAK BUNUN SONU SENCEyerimseniben
TABİKİ CENIFIR LOPET OLACAKSINakannehir
çok güzel bir buluşma olmuş yeni yılınızı şimdiden kutlarım dostluğunuz daim olsun
Bayanlar hepiniz birbirinden hoşsunuz, güzelliğiniz ve sıcaklığınız bize kadar yansıyor............
Sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum,bu anıları ölümsüzleştirenlerin yüreğine sağlık,ellerine sağlık,tüm arkadaşların yeni yılını kutlar esenlikler ,mutluluklar dilerim.2010 da buluşmak üzere sevgiler,
kalimera aslaa öyle birşey yok yaa :üzülürüm şimdi sizin benden genç olduğunuz her halinizle ortada bu toplantı resimlerindeki dinamiklik ne yalan diyip bende yok çok imrendim sizlere onu demek istemiştim ama ifade yanlışlığı oldu sanırım kusuruma bakmayın mafoldumben
oyyyyyyy benim ankaralılarım gene güzel bir bulşma gerçekleştirmiş.sizleri yeniden görmek çok güzel.
bişey dikkatimi çektide nurşen abla gittikçe çıtırlaşıyoropuyorumnanaktanhepinize mutlu huzurlu yıllarzemuszemus
ay ben bu kadroyu çok ama çok seviyorum.
hepinizin yanaklarından tek tek öperim.
allah sizi nazarlardan esirgeye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize sağlıklı, mutlu yeni bir yıl diliyorum.
yaaa çok tatlısınız bayılıyom sizin buluşmalara
TEŞEKKÜRLER GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN KIZLAR,çok tatlısınızz yaa Allah dostluğunuzu daım etsınn nicee senelerree inşallahhh..
YENİ YILDA SİZLERİNDE HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH:asigim::1hug:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
pınarım canım yüregine saglık bitanem rabbim cümlemizi nazarlardan korusun kocaman öptüm ahhhhhhhhhh keşke sende olsaydın
[/
pınarcığımda alıntı yaparakkk hepinize nazar değmesin fıstıklarımmm benimmm
---------------------------bu kadar beklediğimize değdiiii ya kırk birbinkere maşallahhh:
hepinizi çok iyi buldum ya başka ne desemmm
yerimsenibentutuldummm be birazda hasetimdeeee:mymeka::mymeka:
HAYIRLI CUMALAR CÜMLETEN:Saruboceq::Saruboceq:
SEN YETERKİ İYİLEŞ BEN CENİFİR LOPET OLMAYADA,
KOLTUĞUMU SANA VERMEYEDE RAZIYIM CANIMIN İÇİ, YETERKİ İYİLEŞ VE DÖN ARAMIZA:asigim::1hug:
BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM, EMİNİM BÜTÜN ARKADAŞLARDA AYNI ŞEYİ İSTERLER:asigim::1hug:
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZ EKÜRÜM:asigim::1hug: SEN BİZİM BİTANECİK ÇILGIN GACİMİZSİN :asigim::1hug:
:kedi::kedi::kedi:
ANLADIM
EKÜRÜM SEN BENİ ÇOK SEVİYOSUNNN, BİLİYORMUSUN BENDE SENİİİ
pınarım canım yüregine saglık bitanem rabbim cümlemizi nazarlardan korusun kocaman öptüm ahhhhhhhhhh keşke sende olsaydın