Ankara nın çıtırları 2009 un son buluşmasını yaptılar:))

kalimera aslaa öyle birşey yok yaa :üzülürüm şimdi sizin benden genç olduğunuz her halinizle ortada bu toplantı resimlerindeki dinamiklik ne yalan diyip bende yok çok imrendim sizlere onu demek istemiştim ama ifade yanlışlığı oldu sanırım kusuruma bakmayın mafoldumben

oyyyyyyy benim ankaralılarım gene güzel bir bulşma gerçekleştirmiş.sizleri yeniden görmek çok güzel.
bişey dikkatimi çektide nurşen abla gittikçe çıtırlaşıyoropuyorumnanaktanhepinize mutlu huzurlu yıllarzemuszemus

ay ben bu kadroyu çok ama çok seviyorum.
hepinizin yanaklarından tek tek öperim.
allah sizi nazarlardan esirgeye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize sağlıklı, mutlu yeni bir yıl diliyorum.

HAYIRLI CUMALAR CÜMLETEN:Saruboceq::Saruboceq:

SEN YETERKİ İYİLEŞ BEN CENİFİR LOPET OLMAYADA,
KOLTUĞUMU SANA VERMEYEDE RAZIYIM CANIMIN İÇİ, YETERKİ İYİLEŞ VE DÖN ARAMIZA:asigim::1hug:
BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM, EMİNİM BÜTÜN ARKADAŞLARDA AYNI ŞEYİ İSTERLER:asigim::1hug:
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZ EKÜRÜM:asigim::1hug: SEN BİZİM BİTANECİK ÇILGIN GACİMİZSİN :asigim::1hug:

çok güzel bir buluşma olmuş yeni yılınızı şimdiden kutlarım dostluğunuz daim olsun

Bayanlar hepiniz birbirinden hoşsunuz, güzelliğiniz ve sıcaklığınız bize kadar yansıyor............

Bu kadar çok fotoğraf eklemeniz ne hoş. Doya doya baktım hepinize. Yollarınız hiç ayrılmasın. Yeni yılda da hep birlikte olun...

herkeze günaydınlar hayırlı cumalar umarıum bukez msjm gider dün onca yazdım ama kitlendi kaldı birtürlü gitmedi harika bir buluşmaydı gelen gelmeyen herkeze sonsuz sevgiler aynası iştir kişinin demişler fazla söze gerek yok resimler dostlugu muhabbeti neşeyi daha ötesi çıkarsız sevgiyi anlatıyor kendi adıma ben çok mutlu oldum bazı özledigim ve gelmesini umut ettigim arkadaşlarım için biraz buruldum ama yenilerini tanıdım tekrar tekrar sonsuz teşekkürler canım mıhdarım bizleri biraraya getirdigin için öpüyorum

çıtırlarım bidenelerim göynüm sizlerle kocaman öpücükler belliki çok güzel günmüş yüzünüzdeki tebessümlerden belli sizleri çok seviyorum

pınarım canım yüregine saglık bitanem rabbim cümlemizi nazarlardan korusun kocaman öptüm ahhhhhhhhhh keşke sende olsaydın

bende seni öpüyorum ablacımŞeniz..meleğim bnm..inşallah pek yakında gerçekleşir dileğimiz..inanıyorum böyle de olacak allahın izniyle..opuyorumnanaktan

oooo...Ankaranın güzel hatunları yine toplanmıslar..keyifli bir gün gecirmisler...ben uzunca bir ara burada olmadigim icin...artik son iki gundur..deliler gibi sitemizi geziyorum.neler olmus neler bitmis..yakalamaya calısıyorum..beni tanıyan ve tanımayan tüm güzel hatunlarıma selam olsun... ( ha..bu arada ızmirden tasındım..artık çakma ıstanbullu oldum...
ışıklarınız hic sönmesin...

opuyorum

Ankaranın çıtırları herzamanki gibi harikasınız,sizleri ne kadar özlediğimi resimleri görünce bi kez daha anladım.Kalişim canım arkadaşım,canım nurşen ablacığım aranızda olmayı çok istemiştim ama yine kısmet olmadı,mazeretimi biliyosunuz.Hepinizin yeni yılı kutlu olsun gelen yıl,giden yılı aratmasın.
Sevgiyle,muhabbetle kalın...

GÜÜÜNAYDIIIIIIIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN KISLAR, HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM CANLARIIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…