bernuşum canım beniiim iyiki varsın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5MERHABALAR ANKARA NIN ÇITIR HATUNLARI.opuyorumnanaktan.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ..VE MALESEF BEN YİNE YOKUM..İNŞALLAH BAŞKA ZAMANA...
RESİMLERİ EKLİYORUM...LÜTFEN YORUM YAZMIYALIM...HEPİNİZİ ÇOK AMA SEVİYOR VE ÖPÜYORUM...YENİ YIL İNŞALLAH HEPİNİZE MUTLULUK,SAĞLIK VE BEREKET GETİRİR...:Saruboceq::lepi:
OY OY OY PINARIM SENİ ÇOK BEKLETTİK DEMİİİ:kedi: ÇOK ÖZÜR DİLERİM, VALLA HEP BENİM SUÇUM:kedi:ilk yorum benden olsun bu çıtırlara..hakikaten çıtır çıtır.hepiniz çok şekersiniz..ışıl ışıl..bu zorlu karanlık dünyaya inat..ışıl ışıl aydınlık TÜRK kadınları...keşke tombiş ablamın davetine olumlu yanıt verebilseydim.aranızda olabilseydim..ama o kadar sıcaksınız ki resimlerde bile oraya çekiveriyorsunuz insanı..ayrıca tombişimle kalimeramdan söz aldım ben gelirsem özel buluşma olacak inşallah....kocaman öpüyorum..sevgiyle kucaklıyorum hepinizi...yüreğinize hüznün gölgesi uğramasın hiç...dostluğunuz daim olsun..şimdiden iyi yıllar diliyorum hepinize..opuyorumnanaktan Şeniz :asigim:
MEHSERCİĞİM BİZDE HENÜZ 19 YAŞIMIZDAYIZ KIS:lepi:ya süpersiniz valla ben 21 yaşındayım henüz böyle bir faaliyetim olamadı çok imrendim sizlere çıtır hatunlar benim gibi 20 lik kızlara taş çıkartmışsınız valla..ne mutlu size
YENACIĞIM ÇOK SAĞ OL CANIM, TEŞEKKÜRLER:asigim::1hug:a.s.Harika görünüyorsunuz..
Çok hoş,sıcak bir ortamda olduğunuz ne kadar belli..
Muhabbetiniz,dostluğunuz daim olsun..:)
MAİXCİĞİM SAOL CANIMopuyorumnanaktankız hepiniz sözleşmişsiniz gibi mavili lacivertli ne guzel goruntu :))
çok güzel bir günün hatırası gelmeyenler gene iç geçirmişlerdir çok eglendik birbirimize hatıra olarak çok güzel hediyeler verdik
kahkahalı neşeli bir gün geçirdik yeni yılı erken kutladık anlayacagınız her günümüz böyle olsun inşallah
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm :lepi:
TEŞEKKÜRLER CANIMCIMopuyorumnanaktan BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ KOCAMAN KOCAMANNNopuyorumnanaktanYesinler sizi çıtırlar maşallah diyeyimher zamanki gibi hepiniz harikasınız..
Bu sefer kalabalık gördüm sizleri kıskanmadım işte :umursamaz: dermişim...
Sizleri görmek çok güzeldi çıtırlar...opuyorumnanaktan
HİÇDE BİLEM İÇ ÇEKMEDİM:dilcikar:çok güzel bir günün hatırası gelmeyenler gene iç geçirmişlerdir çok eglendik birbirimize hatıra olarak çok güzel hediyeler verdik
kahkahalı neşeli bir gün geçirdik yeni yılı erken kutladık anlayacagınız her günümüz böyle olsun inşallah
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm :lepi:
SAHTE MIKTAR SONUNDA İSTEDİĞİN OLDUGİRDAP ABLACIĞIM SALATANIN YARISI AĞZINDAN SARKIYOR GÖRDÜNMÜ:lepiİLEK ABLA İYİ YAKALAMIŞ VALLA:roflol::roflol:
TEŞEKKÜRLER CANIMCIMopuyorumnanaktan BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ KOCAMAN KOCAMANNNopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?