Ankara nın çıtırları 2009 un son buluşmasını yaptılar:))

Bernusss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2006
844
1
316
Ankara
MERHABALAR ANKARA NIN ÇITIR HATUNLARI.opuyorumnanaktan.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ..VE MALESEF BEN YİNE YOKUM..İNŞALLAH BAŞKA ZAMANA...

RESİMLERİ EKLİYORUM...LÜTFEN YORUM YAZMIYALIM...HEPİNİZİ ÇOK AMA SEVİYOR VE ÖPÜYORUM...YENİ YIL İNŞALLAH HEPİNİZE MUTLULUK,SAĞLIK VE BEREKET GETİRİR...:Saruboceq::lepi:

ilk yorum benden olsun bu çıtırlara..hakikaten çıtır çıtır.hepiniz çok şekersiniz..ışıl ışıl..bu zorlu karanlık dünyaya inat..ışıl ışıl aydınlık TÜRK kadınları...keşke tombiş ablamın davetine olumlu yanıt verebilseydim.aranızda olabilseydim..ama o kadar sıcaksınız ki resimlerde bile oraya çekiveriyorsunuz insanı..ayrıca tombişimle kalimeramdan söz aldım ben gelirsem özel buluşma olacak inşallah....kocaman öpüyorum..sevgiyle kucaklıyorum hepinizi...yüreğinize hüznün gölgesi uğramasın hiç...dostluğunuz daim olsun..şimdiden iyi yıllar diliyorum hepinize..opuyorumnanaktan Şeniz :asigim:

Son düzenleme:
1197540488_1-348.gif

herkese mutlu yıllar şimdiden...​

ya süpersiniz valla ben 21 yaşındayım henüz böyle bir faaliyetim olamadı çok imrendim sizlere çıtır hatunlar benim gibi 20 lik kızlara taş çıkartmışsınız valla..ne mutlu size

Harika görünüyorsunuz..

Çok hoş,sıcak bir ortamda olduğunuz ne kadar belli..

Muhabbetiniz,dostluğunuz daim olsun..:)

MERHABALAR ANKARA NIN ÇITIR HATUNLARI.opuyorumnanaktan.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ..VE MALESEF BEN YİNE YOKUM..İNŞALLAH BAŞKA ZAMANA...

RESİMLERİ EKLİYORUM...LÜTFEN YORUM YAZMIYALIM...HEPİNİZİ ÇOK AMA SEVİYOR VE ÖPÜYORUM...YENİ YIL İNŞALLAH HEPİNİZE MUTLULUK,SAĞLIK VE BEREKET GETİRİR...:Saruboceq::lepi:
bernuşum canım beniiim iyiki varsın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
sen olmasan ben napardım yaa:asigim::1hug: allah senden razı olsun balım,
allah ne muradın varsa versin inşallah:Saruboceq: ellerin kolların dert görmesin canımopuyorumnanaktan
o senin gözlerinin güzelliği kıs bizim güzelliğimiz değil:lepi:
ÖPTÜM SENİ EN KOCAMANINDANopuyorumnanaktan:asigim:a.s.

ilk yorum benden olsun bu çıtırlara..hakikaten çıtır çıtır.hepiniz çok şekersiniz..ışıl ışıl..bu zorlu karanlık dünyaya inat..ışıl ışıl aydınlık TÜRK kadınları...keşke tombiş ablamın davetine olumlu yanıt verebilseydim.aranızda olabilseydim..ama o kadar sıcaksınız ki resimlerde bile oraya çekiveriyorsunuz insanı..ayrıca tombişimle kalimeramdan söz aldım ben gelirsem özel buluşma olacak inşallah....kocaman öpüyorum..sevgiyle kucaklıyorum hepinizi...yüreğinize hüznün gölgesi uğramasın hiç...dostluğunuz daim olsun..şimdiden iyi yıllar diliyorum hepinize..opuyorumnanaktan Şeniz :asigim:
OY OY OY PINARIM SENİ ÇOK BEKLETTİK DEMİİİ:kedi: ÇOK ÖZÜR DİLERİM, VALLA HEP BENİM SUÇUM:kedi:

SÖZÜM SÖZ SEN YETERKİ GEL, HEMEN BULUŞURUZ CANIM YETERKİ HABER ETkaydirigubbakcemile5
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK SAĞ OL CANIM, ÖPTÜM SENİ KOCAMANNNopuyorumnanaktan

ya süpersiniz valla ben 21 yaşındayım henüz böyle bir faaliyetim olamadı çok imrendim sizlere çıtır hatunlar benim gibi 20 lik kızlara taş çıkartmışsınız valla..ne mutlu size
MEHSERCİĞİM BİZDE HENÜZ 19 YAŞIMIZDAYIZ KIS:lepi:
YOKSA SEN BİZİ YAŞLIMI GÖRDÜÜN AŞKOLSUUUN:olmaz: BAK KALBİMİ KIRDIN ŞİMDİ:umursamaz:

Harika görünüyorsunuz..

Çok hoş,sıcak bir ortamda olduğunuz ne kadar belli..

Muhabbetiniz,dostluğunuz daim olsun..:)
YENACIĞIM ÇOK SAĞ OL CANIM, TEŞEKKÜRLER:asigim::1hug:a.s.

kız hepiniz sözleşmişsiniz gibi mavili lacivertli ne guzel goruntu :))
MAİXCİĞİM SAOL CANIMopuyorumnanaktan
REN CÜMBÜŞÜNÜ BİR BENMİ BOZMUŞUM YOKSA:lepi:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

çok güzel bir günün hatırası gelmeyenler gene iç geçirmişlerdir çok eglendik birbirimize hatıra olarak çok güzel hediyeler verdik

kahkahalı neşeli bir gün geçirdik yeni yılı erken kutladık anlayacagınız her günümüz böyle olsun inşallah

hepinizi öpüyorummmmmmmmmm :lepi:

BAKIN BEN BU KAHVEYı KıMıN ıÇıN ıÇTıM BıLıYORMUSUNUZa.s
ıZMıRE TAYıNLERı ÇIKTIĞI ıÇıN ARAMIZDA OLAMAMAYAN GÜLSER ARKADAŞIMIZ ıÇıN ıÇTıMkaydirigubbakcemile5
ÇÜNKÜ BENıM YERıME KAHVE ıÇ DEDı, ONA SÖZ VERDıM ONUN ıÇıN ıÇTıMkaydirigubbakcemile5,
AYRICA NAM ıÇıN ıÇTıM, BERNUŞUM ıÇıN ıÇTıM, EYLÜLÜM KAYMAKIM ıÇıN ıÇTıM, VE GELMEK ıSTEYıPTE
GELEMEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZ ıÇıN ıÇTıM:lepi:

YANIMDAKı DE BENıM 30 YILLIK ARKADAŞIM MORMENEKŞE, EPEYDıR ONULADA GÖRÜŞEMEMıŞTıK,
BULUŞMADA HASRET GıDERDıKkaydirigubbakcemile5

SıZı SEVıYORUM KIZLAR, ıYıKı VARSINIZ CANLARIM BENıMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
:nazar::nazar::nazar:DOSLUĞUMUZ DAıM OLSUN:nazar::nazar::nazar:

çok güzel bir günün hatırası gelmeyenler gene iç geçirmişlerdir çok eglendik birbirimize hatıra olarak çok güzel hediyeler verdik

kahkahalı neşeli bir gün geçirdik yeni yılı erken kutladık anlayacagınız her günümüz böyle olsun inşallah

GİRDAP ABLACIĞIM SALATANIN YARISI AĞZINDAN SARKIYOR GÖRDÜNMÜ:lepi:DİLEK ABLA İYİ YAKALAMIŞ VALLA:roflol::roflol:

Yesinler sizi çıtırlar maşallah diyeyim :nazar: her zamanki gibi hepiniz harikasınız..
Bu sefer kalabalık gördüm sizleri kıskanmadım işte :umursamaz: dermişim...
Sizleri görmek çok güzeldi çıtırlar...opuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER CANIMCIMopuyorumnanaktan BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ KOCAMAN KOCAMANNNopuyorumnanaktan

AYAKTAKİLER;
YAMİSİN, HEMEN ÖNÜNDEKİ SEMA ABLAMIZ, SERSERİ ÇİÇEK, DİLEK ABLA,
NURŞEN ABLA, GİRDAP ABLA (İKİSİNİN ARASINDAKİ GÜZELİKTE GİRDAP ABLANIN KIZI GÜLYAR)
MORMENEKŞE, KALİMERA,
OTURANLAR;
TOMBİŞ (SARI SAÇLI GACİ) BİTLİ KEDİkaydirigubbakcemile5turkbayragi

HİÇDE BİLEM İÇ ÇEKMEDİM:dilcikar:

ASIL SİZ BENSİZ NE YAPTINIZ:hulya:

ABLACIMMMM

YENİ YIL HEPİNİZE
SAĞLIK, HUZUR, BAŞARI, MUTLULUK VE BOL PARA GETİRMESİ DİLEĞİYLE
ÖPTÜÜÜÜMMMa.s.:nazar:

GİRDAP ABLACIĞIM SALATANIN YARISI AĞZINDAN SARKIYOR GÖRDÜNMÜ:lepi:DİLEK ABLA İYİ YAKALAMIŞ VALLA:roflol::roflol:

TEŞEKKÜRLER CANIMCIMopuyorumnanaktan BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ KOCAMAN KOCAMANNNopuyorumnanaktan
SAHTE MIKTAR SONUNDA İSTEDİĞİN OLDU
YERİNİ BANA KAPTIRMADIN:umursamaz:

GÜLSER İÇİN İÇTİĞİN KAHVE YARASIN (TABİ BENİM İÇİNDE ):kahve:

YAKINDA CENİFIR LOPET OLACAKSIN(HAZIR İNCECİK OLMUŞKEN RAHAT DUR)kaydirigubbakcemile5

YOK ONUN İÇİN KAHVE,

YOK BUNUN İÇİN KÖFTE,

YOK ŞUNUN İÇİN GÖZLEME,

EEEE NE OLACAK BUNUN SONU SENCEyerimseniben

TABİKİ CENIFIR LOPET OLACAKSINakannehir

AYAKTAKİLER;
YAMİSİN, HEMEN ÖNÜNDEKİ SEMA ABLAMIZ, SERSERİ ÇİÇEK, DİLEK ABLA,
NURŞEN ABLA, GİRDAP ABLA (İKİSİNİN ARASINDAKİ GÜZELİKTE GİRDAP ABLANIN KIZI GÜLYAR)
MORMENEKŞE, KALİMERA,
OTURANLAR;
TOMBİŞ (SARI SAÇLI GACİ)
BİTLİ KEDİkaydirigubbakcemile5turkbayragi

KIZLAR HEPİNİZDE HARİKA ÇIKMIŞSINIZyerimseniben

SADECE GÜZEL ÇIKMAYAN( ŞİMDİ SAHTE MIKTAR BANA BİRŞEYLER ATACAK DERKEN ATTI BİLE:tomato::tomato:)

SAHTE MIKTAR KALİMERA,

GİRDAP ABLA,

YAMİSİN,

SERSERİ ÇİÇEK,

BİTLİKEDİ,

TOMBİŞ06,

DİLEK ABLA (GÜZELGÖZLÜ)

NURŞEN ABLA,

MORMENEKŞE,

VE TABİ GÜZEL ÇIKANLAR

GÜLYAR,

SEMA ABLA

a.s.

BİTLİKEDİ
SEN NERELERDESİN BAKALIM KENDİNİ ÖZLETTİN:oklava:

Sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum,bu anıları ölümsüzleştirenlerin yüreğine sağlık,ellerine sağlık,tüm arkadaşların yeni yılını kutlar esenlikler ,mutluluklar dilerim.2010 da buluşmak üzere sevgiler,

Back