Nikah Ankara Nikah Salonu

Mrstpc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
204
101
23
Merhabalar,
19 Mayista nikahimiz var ben il disinda oldugum icin gidip gorme fırsatım olmuyor. Internet sitelerinde de fotoğraf bulamadim. Ferah acik tonlarda bi salon istiyorum. Cankaya ve sincan salonlari cok boguk mahkeme salonu gibi geldi bana. Etimesgut merak ettiim yerlerren bitanesi. Altındağ ve golbasi resmi Tatillerde nikah kiyilmadigini belirtti. Pahali bit yerde istemiyoruz. Bildigibiz bir yer varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.

arkadaşımın nihakı kocatepe nikah salonunda oldu atmosferi, dizaynı dekorasyonu çok hoştu özellikle giriş kısmı :) , arama motorunda aratıp görsellerine bakın :) fakat 200-250 kişilik en fazla, fazlası ile ortam hoş olmaz, ama ben sadece nikah yapacağım düğün yapmayacağım derseniz size ''amade antares dolmabahçe'' yi önerebilirim, çok detaylı araştırdım en içime sinen burası oldu ve nikahımı da burada yaptım, kokteyl nikah şeklinde, oldukça hoş, 4 farklı müziği kendinizin seçebileceği 2 saat süren, 'çiçek atma'yı bile bir seramoniye dönüştüren güzel bir mekan, ama tuzlu :) olmuşken tam olsun diyorsanız amade derim, ama kocatepe amadenin yarı fiyatı bile değil onu da belirteyim.size en uygun mekan kocatepe olur, ne demek istediğinizi anladığım için kocatepeyi uygun buldum.ektra seçenekler istiyorsanız yine başka mnekanlar sunarım ama internet fotoğrafları ile mekan uymuyor.Şehir dışındaymışsın sana her konuda yardımcı olabilirim , bana özelden vs buradan yazabilirsin, kuaför gibi her türlü konuyu da. İnternetten bakarak olmaz ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…