Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende haldun bey düşünüyorum ama hiç sonucu gormedim resminiz var mi acaba en kısa sürede olmak istiyorum çünkü euro üzerinden çalışmaya baslamis
Merhaba bende haldun bey düşünüyorum ama hiç sonucu gormedim resminiz var mi acaba en kısa sürede olmak istiyorum çünkü euro üzerinden çalışmaya baslamis
evet euro ya döndü artık.baştan söyleyim yalnız bu izli bi ameliyat.onu gerçekten göze almanız lazım.ben önemsemedim izleri şuan da önemsemiyorum.sarkık memedense izli memeyi tercih ederim çünkü.siz de resim koyarsanız eğer izlemeye alabilirim
Ben Ankara'da Dr Volkan tayfur a meme büyütme ameliyatı oldum. Son derece memnunum. Ama meme dikleştirme veya küçültme konusunda bi fikrim yok. Öngörüşmeler hep ücretsiz, aldığınız Dr isimleriyle tek tek görüşmenizi tavsiye ederim.
Ben dun ciktim ameliyattan meme diklestirme ve protez oldu suan iyiyim ama tabiki dikisler var sargili henuz bencede mutlaka bir kac doktorla gorus aklina kim yatarsa onu tercih edersin. Benim doktorum Kubilay Özdil di. Muayenesi ucretsiz git bir fikir al en azindan gormus olursun