Ankara Meme Buyutme Doktor-Hastane-Fiyat Onerileri

vanitas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
7
2
37
Merhaba :)

Ankara da bir kac hafta icerisinde meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Cok fazla arastirma yaptim ama kafam iyice karisti. Butcem 10000 tl civari. Daha azini elbette tercih ederim. Bu sebeple oncelikle devlet hastanelerini dusunuyorum (Diskapi, Gazi, Hacettepe). Ancak oralarda doktorlardan nasil randevu alabilecegimi bilmiyorum. Zira polikiliniklerde genellikle hastaliklar uzerine gorev yapiyorlar :/ Ozel kliniklerde olan doktorlarin ise fiyatlari daha yuksek tabi. Eger kisa surede devlette halledemezsem mecburen ozele gidecegim. Bana fiyatlari ile doktor-hastane onerisi yaparsaniz sevinirim :))

Ve son olarak devlet hastanesinde ki surecin ne kadar zamanda tamamlandigini merak ediyorum :)

Son düzenleme:
geçmiş olsunm
kesinlikle özele gitmelisiniz.

Merhaba. Neden acele ediyorsunuz? Bir hafta içerisinde ameliyat olma derdiniz neye kaynaklanıyor? Ameliyat olacaksanız, saç kestirmeyeceksiniz. Ne kadar önemli bir karar olduğunun farkında mısınız? Bence siz daha fazla araştırmalar yapın. Hiç aksatmadan, sağlık kafa ile düşünerek üstüne düşün. Bol bol doktorlarla görüşün. Yöntemleri öğrenin, Size kaç CC olur onu sorun, hangi protezi koyacaklarını araştırın. Onlar size zaten fiyatı verecektir.

Merhaba. Neden acele ediyorsunuz? Bir hafta içerisinde ameliyat olma derdiniz neye kaynaklanıyor? Ameliyat olacaksanız, saç kestirmeyeceksiniz. Ne kadar önemli bir karar olduğunun farkında mısınız? Bence siz daha fazla araştırmalar yapın. Hiç aksatmadan, sağlık kafa ile düşünerek üstüne düşün. Bol bol doktorlarla görüşün. Yöntemleri öğrenin, Size kaç CC olur onu sorun, hangi protezi koyacaklarını araştırın. Onlar size zaten fiyatı verecektir.
siz once okudugunuzu bir anlayin! ben 1 hafta demedim bir kac hafta dedim! Ayrica uzun zamandir arastirma da yapiyorum dedim! Bir cok doktorla konustum zaten hali hazirda! Burada insan gibi soru sorup bilgi almak istedim deneyimli olanlardan akil degil! Ayrica ister 1 gun sonrasi icin yaparm ister 1 yil bu sizin bana laf soyleme hakkiniz oldugunu gostermez!

siz once okudugunuzu bir anlayin! ben 1 hafta demedim bir kac hafta dedim! Ayrica uzun zamandir arastirma da yapiyorum dedim! Bir cok doktorla konustum zaten hali hazirda! Burada insan gibi soru sorup bilgi almak istedim deneyimli olanlardan akil degil! Ayrica ister 1 gun sonrasi icin yaparm ister 1 yil bu sizin bana laf soyleme hakkiniz oldugunu gostermez!
Anladığım kadarıyla size bugüne kadar kimse laf sokmamış ki laf sormak nedir bilmiyorsunuz. Tabii ki isterseniz gidip yarın ameliyat olabilirsiniz, sonra gelip burada ağlamazsanız tabi. Doktorlardan nasıl randevu alabileceğini bilmeyen bir arkadaşın uzun zamandır araştırma yapması bir tuhaf. Bir mail atıp fiyat sormak yetmiyor. Burada devamlı Ankara’daki doktorlarla ilgili konular geçiyor. Saldırmadan önce zahmet edip foruma bir göz atın. Detaylı şekilde kızlar anlatıyor. Özel/devlet, doktor, CC, protez markasını hep bildiriyorlar. Aklıma gelenleri paylaşacağım. Daha nice nice konular var da kendiniz araştırırsınız. Geçmiş olsun.

Ankara'da meme küçültme ameliyatı olanlar (Büyütme olan bayanlar da tecrübelerini paylaştılar)

Ankara Ufuk üniversitesi meme büyütme olan var mı?

Meme Büyütme ve Dikleştirme

Acillll! Ankara meme büyütme estetiği Doktor önerisi

ankara da meme büyütme estetiği deneyimim 01.06.2019

Ankara/Meme büyütme/bayan hekim/dikleşme/muane

Ankara Meme Büyütme

Op.Dr. Kubilay Özdil Meme Büyütme Ameliyatı - Ankara

Op. Dr. Ömer Ekin - Meme Büyütme

Dr. Ömer Ekin

Merheba bende şehir hastanesi sonra Konya devlet hastanesinde doktorla görüştüm en son Dışkapı hastanesine gittim şehir hastanesinde 10 bin TL fiyat verdiler ameliyat içinde 1.5 2 ay sonrası için gün verebiliriz dediler.konya da 7 bin TL ama ameliyat listesi çok doluymuş en az 6 ay sonra dediler en son dışkapıda 6 bin TL fiyat verdiler ve 1 hafta 10 gün sonra ameliyat ederiz dediler benim için bu uygun oldu muayene için 182den randevu aldım sonra sonra fotoğraflarnzı çekşyıksr kurula gönderiyorlar eğer ameliyatınız onaylanırsa kurul tarafından aynı gün sizi arıyorlar benim ki onaylandı şuan ameliyat günü bekliyorum heyecanla..geçmiş olsun

Merheba bende şehir hastanesi sonra Konya devlet hastanesinde doktorla görüştüm en son Dışkapı hastanesine gittim şehir hastanesinde 10 bin TL fiyat verdiler ameliyat içinde 1.5 2 ay sonrası için gün verebiliriz dediler.konya da 7 bin TL ama ameliyat listesi çok doluymuş en az 6 ay sonra dediler en son dışkapıda 6 bin TL fiyat verdiler ve 1 hafta 10 gün sonra ameliyat ederiz dediler benim için bu uygun oldu muayene için 182den randevu aldım sonra sonra fotoğraflarnzı çekşyıksr kurula gönderiyorlar eğer ameliyatınız onaylanırsa kurul tarafından aynı gün sizi arıyorlar benim ki onaylandı şuan ameliyat günü bekliyorum heyecanla..geçmiş olsun
Merabalar bende ameliyat olacağım fiyatlardan bahsedebilir misiniz dışakpıda yıldırım beyazıta mı gittiniz acaba 6 bin mi verdiler fıyata

Ne güzel çok sevindim adınızıa dışkapı hastanesi mi yoksa yıldırım beyazıt dışkapı hastanesi mi

Ankara da bir kac hafta icerisinde meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Cok fazla arastirma yaptim ama kafam iyice karisti. Butcem 10000 tl civari. Daha azini elbette tercih ederim. Bu sebeple oncelikle devlet hastanelerini dusunuyorum (Diskapi, Gazi, Hacettepe). Ancak oralarda doktorlardan nasil randevu alabilecegimi bilmiyorum. Zira polikiliniklerde genellikle hastaliklar uzerine gorev yapiyorlar :/ Ozel kliniklerde olan doktorlarin ise fiyatlari daha yuksek tabi. Eger kisa surede devlette halledemezsem mecburen ozele gidecegim. Bana fiyatlari ile doktor-hastane onerisi yaparsaniz sevinirim :))

Ve son olarak devlet hastanesinde ki surecin ne kadar zamanda tamamlandigini merak ediyorum :)

Ben ameliyatimi uzun sure once yaptirdim yanlizca yazini okuyunca gercekten dusunuyorsaniz yaptirin bende uzun sure arastirmistim ama gercekten sonradan anladim ki iyiki yaptirmisim kendime olan guvenim geldi devlet hastanesinde olmadim ozelde yaptirdim sunuda unutmamak gerekiyor evet fiyat onemli ama icinize sinen nir yerde yaptirin sonradan pisman olmaktansa bir kere iyi bir sekilde yaptirin bence simdiden gecmis olsun

Merhablar bende ankara'da meme büyütme olmak istiyorum iki çocuğum var yaşım 37 yıllardır istediğim hayalini kurduğum bir operasyon ankara'da dışkapı hastanede tavsiye edebileceğiz doktor var mı acaba

Selamlar dış kapıda hangi hastahane?

Merhaba bende izmirdeyi arastırıyorum ama 15ten assa ozel bulamadım 10.12 arası dusunuyorum devlet biraz tedirgin ediyor beni cocugum kucuk ramazanda annem gelicek bir ay olayımda toparlım o sıra annem cocuga baksn dye dusunuyorum ama ankarada bu fiyatlara bulursam teyzem orda orayada gidebilirim hatta ay başı zaten gidicem 10gunlugune gidicem siz ordasınız anladığım kadarıyla eger bu fiyatlara ögrenırsenız banada yazarsanız cok sevinirim💕

X