- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
- Konu Sahibi butterflycaramel
Merhaba; siz ayşe barutçuya ne kadar sürede karar verdiniz? Sizce gerçekten tecrübeli bir doktormu? Ekibide kadındı değilmi..Hemen ameliyat olmayı istesek bir iki hafta içinde boş olabiliyormu..Merhabalar güzel insanlar
06.04 yani perşembe ameliyat olucam. Dr ayse barutcu'ya karar verdim.
Şöyle ki dr asude köksal ne yazık ki Özkaya Tıp merkezinden ayrılmış ve kendine ait bi yer açacakmış. Kendisine ulaştım ve fiyat 8000tl değil artık 11.500-12.000 çünkü zam gelmiş protezlere dedi ve koru hastanede ameliyatı yapıyor muş. Ve açıkçası ben artık biraz hani o güveni alamadım. Çünkü zam gelmiş olsa şimdi gelmiş olamaz taa sene başından beri zam sıkıntısı var ben biraz tedirgin oldum. Kendi yorurum şu ki özel yer açacağı için İstanbul'da o yüzden fiyatı ona göre yükseltmiş. Fiyat sorun değil çünkü hep o civarı zaten. Özkaya Tıp merkezi ile de görüştüm oraya başka hekim gelmiş bir beyefendi ve inanamadım fiyat hala 8000 tl dedi ayni asistan ile görüştüm Jale hanım.
Uzun lafın kısası ameliyat olucam ayse barutcu'ya ve cok mutluyum. Medicana hastenede olucak. Fiyat aynı ocak ayında söylediği gibi 12.000.
:)
birde 6 nisan demişsiniz tarihte bi yanlışlıkmı oldu acaba