- 16 Aralık 2016
- 82
- 30
- 34
Merhaba herkese ben çok eski üyeyim yıllardır burada amelyat doktor araştırması yaptım. Nasip bu seneyeymis. Kısaca meme büyütme amelyati ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Herkese fikir olması açısından çünkü ben okadar çok yorum okudum ki 1 tane fazla okumak bile benim için çok değerliydi. Evet ben 30 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var yıllardır hep meme büyütme amelyati olmak istedim evlenmeden önce başladı bu isteğim çünkü gerçekten çok küçüktü meme döküm neredeyse yoktu. Aile tepkisi derken bekarken bunu göze alamadım. Evlendim eşime söyledim tam niyetlendim plansız bı gebelik çocuk doğu görevi derken geldi benim kız 6 yaşına. Tabi hala benim meme problemim devam ediyo yalandır o hamile kal büyüsün evlen büyüsün lafı. Neyse uzatmiyim tabi bu benim evlilik hayatımida etkiliyo açmıyorum elletmiyorum çünkü sevmiyorum. Derken bi anda tekrar doktor araştırmasına girdim dedim gidiyorum görüşmeye bı anda aldım randevu gittim aynı gün 2 doktorla görüştüm biri aklıma yattı isim isterseniz veririm canım doktorum ilk gorusmede amelyat günü aldım 5 gün sonrası için annemi de çağırdım kızıma baksın diye gittim eşimle amelyata çok heyecanlıyım tabi yıllardır bunu bekliyorum. Doktorum geldi çizim yaptı gittik amelyata hastane bakicilar hepsi birbirinden iyi çıktı narkozu aldım gerisi tabiki uyandırma odası oldu bitti çok şükür artık benimde memelerim vardı 355 cc kas dokusu altı oldum çıktım ne ağrı ne sancı ben superim sadece uyku hali halsizlik. Hastanede bile kalmadım amelyatim 11 deydi ben 6 gibi taburcu oldu geldim eve sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken hafif destek aldım onun dışında gezindim kendi işimi yaptım. Bugün daha çok taze 3. Günüm ve kontrole gittim herşey yolunda dedi 10 gün sonra tekrar bı kontrol. Şimdi geleyim ağrı olayına inanın hiç korkulcak bişey değil ben okadar pişmanım ki bunca sene beklediğime eğer istiyorsanız hemen yaptırın 3 gün biraz ağrı oluyor bende sırt ağrısı oldu daha çok ama ağrı kesici çok iyi kesiyo ağrıyı korkmayın emin olun dayanilmicak bişey değil önce güvenilir bir doktor bulun ve uzatmayın karar verdiyseniz hemen olun. Benim 3 . Günüm olmamasına rağmen bukadar kolay yazabiliryorun herşeyi. Hele bugün çok çok daha iyiyim. Gelişmeleri yazicam gün gün. Herşey yolunda korkmayın yıllarca beklemeyin 3 gün zor sonra bitecek ben suanki sis ödemli haliyle bile mutluyum sizde istiyorsanız beklemeyin ve korkmayın