- 10 Şubat 2020
- 391
- 177
- 49
- Konu Sahibi Maria marry
Ben de aynı hastanede oldum sizin doktorunuz kimde belki de aynı doktora ameliyat oldukAnla
anladım canım 15 e kadar en fazla verebilirim ben de sanırım şu an fiyat nasıldır acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı hastanede oldum sizin doktorunuz kimde belki de aynı doktora ameliyat oldukAnla
anladım canım 15 e kadar en fazla verebilirim ben de sanırım şu an fiyat nasıldır acaba
Merhaba tesadüfen yorumlara bakarken gördüm ben de karın germe ve meme küçültme ameliyatı için Ferruh bey'e gittim Bir bakayım da muayene edeyim bile demedi çok şaşırdım EGO tavan hastası çok müşteri ihtiyacı yok sanıyorum fiyatları da çok uçmuştu 2 ay önce Medicana da başka bir doktora oldum ameliyatı mı ilgisinden alakası ndan mütevaziliğin den çok memnunum doktorumun ve ekibininYa inanmıyorum çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan... Ya evet çok haklısın bir doktorun hastasıyla olan ilgisini işi bitince kesmesi kadar iğrenç bir hareket yok. Açıkçası o protezi ben de duydum birsürü kişi madur olmuş. Aslında en iyisi Mentor gibi geliyor bana çünkü adam akıllı birtek o protezde şikayet yok. Ferruh bey şuan da Polytech kullanıyormuş o da onaylı falan dedi bana ama emin değilim ya gerçekten bu protez olayı aslında çok tehlikeli. Bir çok kadın silikondan dolayı hastalandığını bağışıklık sisteminin çöktüğünğ falan söylüyor ve hepsi çıkarttırmış. Çok kararsızım. Minik memelerim mi yoksa büyük memeler ama halsiz hasta bir vücut mu... o sırada protezlerini çıkarıp yeni mi taktıracaksın yoksa tamamen mi çıkaracaksın canım? Sarkma oluyor mu? Tekrardan çok geçmiş olsun..
Merhaba kime oldunuzMerhaba tesadüfen yorumlara bakarken gördüm ben de karın germe ve meme küçültme ameliyatı için Ferruh bey'e gittim Bir bakayım da muayene edeyim bile demedi çok şaşırdım EGO tavan hastası çok müşteri ihtiyacı yok sanıyorum fiyatları da çok uçmuştu 2 ay önce Medicana da başka bir doktora oldum ameliyatı mı ilgisinden alakası ndan mütevaziliğin den çok memnunum doktorumun ve ekibinin
Merhaba Serdar beye ğöğüs ameliyatımı oldunuzMerhaba Yeni gördüm paylaşımınızı Umarım geç kalmadım SERDAR ÖZTÜRK denilen şahısa ameliyat olmayın da kime olursanız olun diyorum bende O kadar ki berbat mağduru çok fazla
Siteyi kullanmayı pek beceremiyorum şu an tesadüfen gördüm. Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım göğüslerimi 70a dan 70b he getirdi diyebilirim ama istediğim görüntüye ulaşamadım. 21-22 arasında yaptırmak istiyorum. Üniversiteye gidiyorum yani cidden özgüvensizliğe yol açtı bu durum.Balım bence 1-2 sene daha bekle derim 22-23 yaşlarında olmanı tavsiye ederim ama çok istiyorsan ben İsmail Şahin e olacağım büyük ihtimalle sana sonuçları söylerim :))
Fiyatı ne kadardı boy kilo ölçünüz nedir ve kaç cc takdırdınız. Bu arada güle güle kullanın :)Merhaba kızlar Ben de yeni ameliyat oldum Ankara da Ömer ekin e 6. Gündeyim. Ameliyat öncesi ve sonrası şimdiye kadar herşey çok iyiydi. Ankara da olanlara şiddetle tavsiye ederim Ömer hocayı. Sormak istedikleriniz olursa
Merhaba Ankara da bir de Kubilay ÖZDİL ile görüşmenizi öneririm.
Hangi hastanede acabaMerhaba Ankara da bir de Kubilay ÖZDİL ile görüşmenizi öneririm.
inşallah serdar beye olmadınızMerhaba Serdar beye ğöğüs ameliyatımı oldunuz
Ben görüşmeye gittim kendisi ile evlerden ırak! Aman diyim! Bu süreçleri araştırırken bir sürü doktor ile görüştüm aşağı yukarı bütün estetik cerrahlar benim ihtiyacım olan ve yapılacaklar konusunda aynı şeyi söylediler. Bu doktor tam tersi asla ihtiyacım olmayan bol kesikli izli bir uygulamayı anlattı durdu birde bu işin böyle olacağına inandırmaya falan çalışıyor en sonunda da şu fiyata olur diye saçma salak bir fiyat çıkardı! Bir burunlar yapmış burunların yapılmadan önceki fotoları 5 cm öteden özel ışıkla çekilmiş bütün kusurlar *5 gözüküyor, ameliyat sonrası fotolar filtreli ınstagram fotoları!Merhaba Yeni gördüm paylaşımınızı Umarım geç kalmadım SERDAR ÖZTÜRK denilen şahısa ameliyat olmayın da kime olursanız olun diyorum bende O kadar ki berbat mağduru çok fazla
Merhabalar, 4 gün önce ameliyat oldum. O batma hissi inanılmaz. Batma yanma dışında pek bir ağrım sızım olmadı benim ama batma başlayınca dünya duruyor. Ne zaman Nasıl geçti acaba bu batma yanma?Merhaba 3 gun once meme buyutme ameliyati oldum gogusum nerdeyse hic yoktu 50 kiloyum 325cc mentir takildi. Bu sabah sol gogsume inanilmaz bi batma hissi geldi 1 saat boyunca gercekten acidan kivrandim ve en son dayanamayip doktoruma gittim cok fazla odem oldugu icin bunu yasadigimi soyledi ve masaj yapti masajla beraber cok rahatladim ama o ana kadar gercekten durmadan agladim eve geldigimde de bir kere ayakta yasadim sonra gecti o batma ve yanma hissi dayanilmazdi. Sizin de boyle seyler yasadiginizi okudum bu hep boyle devam mi edecek
Merhaba Serdar Öztürk ü araştırıyorum şaşırdım İlayda oymak YouTube da onun ameliyatı çok güzel aklım karıştı bilgi verirseniz çok sevinirimÜçünü de önermem valla serdar öztürk burnumu mahvetti ferruh bey de arakadaşımın burnunu
Geçmiş olsun Ferruh beye gittim muayenehanesine zahmet edip de muayene bile etmedi sadece şöyle bana bir baktı asistan'ım fiyat bilgisi verecek dedi ilk izlenimim hiç iyi olmadı için ameliyatı mı ona yaptırmadımben ferruh beye 4 yıl önce koltuk altı kesisi kas altı meme büyütme olmuştum.geçen hafta tesadüfen öğrendim ki bana takılan protez 1 yıl önce fda tarafından bir tür lenfomaya sebep olduğu için toplatılıp yasaklanmış. ve bunu ben tesadüfi öğrendim.ferruh beyin asistanına ulaşıp durumu söyleyip bilgi almak istedim bu hastalarına karşı yaklaşımı ne oluyor doktor beyin diye bana söylediği şikayetiniz yoksa çıkarılmasına gerek yok denildi.hiç birşekilde ilgilenilmedi. çok ciddi bir durum anaplastik büyük hücreli lenfoma riski ve bu şekilde ilgilenilmemesi çok kötü! ben şuan ankarada yaşamadığım için kendi bulunduğum yerde meme usg çektirdim doktor meme mr ı çektirmemi önerdi şüphede kaldı protez kenarlarında sıvı birikimleri gözlendi ve sol lenf nodumda şişlik var. bu hafta meme mrı çektireceğim ve sonrasında protezleri çıkarttıracağım. ve moral olarak çok kötü bir haldeyim. böyle bir durum olduysa hastalarına ulaşıp en azından bir maille bilgilendirilmesi gerekirdi. herşey para değil bu protezlerden dolayı çok ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıyayım ama dr ferruh bey değiştirilmesine gerek yok deyip kestirip attı. amerikan plastik cerrahi sayfasında bu konuyla ilgili ciddi ciddi yazılar var allerganın sitesinde bile uyarılarda bulunuluyor bu meme protezi takılan kişilerin kontrol edilmesine dair. iyice düşünün öyşe karar verin
Aynen katılıyorum amacım asla tıp eğitimi almış birisini kötülemek değil fiyat ve muayene olmak için kendisine gittim karın germe ve meme küçültme için fakat kendisi zahmet edip de muayene bile etmedi benim sadece şöyle bir baktı asistan'ı fiyat verdi ve fiyatları çok fazla uçuyor resmen geçen yıl Haziran ayından önce gitmiştim karın germe 20.000 lira istemişti çok fazla Onun dışında gittiğim tüm Doktorlar 12000 13000 14000 15000 o şekilde açtılar fiyatıBen de bir yıl önce koltuk altından kas altına 400 cc polytec marka protez taktırdım Ferruh Bey’e. Ferruh Bey’le ilgili görüşlerinize ne yazık ki katılamıyorum. Yaptıracak kişilere kesinlikle daha ilgili daha bilinçli bir doktor bulmalarını tavsiye ederim. Kendisi çok ünlü olduğu için(!) çok yoğun ve bu yüzden randevularına en az 2 saat sonra giriyor bu da hastaya ne kadar değer verdiğini gösteriyor bence. Ameliyat sonrası her şeyi hemşireler yapıyor zaten kendisi 15 saniyelik yanınıza uğruyor kontrollerde. Bilmiyorum yani bir sıkıntı olsa Ferruh Bey var ne de olsa diyemiyorum.
Memnun musunuz pekBen Diren Çelik e oldumm
memnun musunuz doktorunuzdan peki?! Forumlardaki şeyleri okumaktan beynim yandı hala karar vermiş değilim doktor konusunda ama en çok Diren Çelik ismini duydum.Ben Diren Çelik e oldumm